نویسنده = رضا شرافتی چالشتری
تعداد مقالات: 4
1. بررسی آلودگی به سارکوسیستیس در همبرگرها ی عرضه شده در کاشان با استفاده از روش هضمی

دوره 3، شماره 3، پاییز 1395، صفحه 37-44

حسین هوشیار؛ ذاکر عباس زاده؛ رضا شرافتی چالشتری؛ محسن اربابی؛ غلامعباس موسوی


2. بررسی اثر پوشش کیتوزان همراه با اسانس لیمو بر کیفیت میکروبی ماهی قزل آلا

دوره 2، شماره 2، تابستان 1394، صفحه 7-19

رضا شرافتی چالشتری؛ محسن تقی زاده؛ صفورا میری؛ زهره اسدی؛ محدثه عبدی پور؛ وحیده شیری


3. ارزیابی وضعیت میکروبی عرقیات گیاهی عرضه شده در کاشان در سال 1391

دوره 1، شماره 2، پاییز 1393، صفحه 27-33

نوید مزروعی آرانی؛ رضا شرافتی چالشتری


4. بررسی خواص آنتی اکسیدانی و ضد باکتریایی اسانس جعفری بر روی تعدادی از باکتری های عامل فساد و بیماری زای غذایی

دوره 1، شماره 1، تابستان 1393، صفحه 9-15

رضا شرافتی چالشتری؛ محمود رفیعیان کوپائی؛ علی شرافتی چالشتری؛ الهام صالحی