نویسنده = الهام صالحی
تعداد مقالات: 2
1. بررسی اثر پوشش کیتوزان همراه با اسانس لیمو بر کیفیت میکروبی ماهی قزل آلا

دوره 2، شماره 2، تابستان 1394، صفحه 7-19

رضا شرافتی چالشتری؛ محسن تقی زاده؛ صفورا میری؛ زهره اسدی؛ محدثه عبدی پور؛ وحیده شیری


2. بررسی خواص آنتی اکسیدانی و ضد باکتریایی اسانس جعفری بر روی تعدادی از باکتری های عامل فساد و بیماری زای غذایی

دوره 1، شماره 1، تابستان 1393، صفحه 9-15

رضا شرافتی چالشتری؛ محمود رفیعیان کوپائی؛ علی شرافتی چالشتری؛ الهام صالحی