نویسنده = مجتبی بنیادیان
تعداد مقالات: 4
1. تاثیر عصاره آبی و اتانولی موسیر بر باکتری های استرپتوکوکوس ترموفیلوس و لاکتوباسیلوس بولگاریکوس در محیط آبگوشت TSB و ماست

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 29 خرداد 1400

مجتبی بنیادیان؛ سارا اشرفیان؛ حمداله مشتاقی


4. تولید آب سیب پروبیوتیک با استفاده از دو نوع سیب قرمز و زرد

دوره 3، شماره 2، تابستان 1395، صفحه 1-10

ندا قضاوی؛ حمدالله مشتاقی؛ مجتبی بنیادیان