نویسنده = علیرضا شهاب لواسانی
تعداد مقالات: 6
4. بررسی اثر دود گرم و طبیعی چوب درخت گلابی بر خواص شیمیایی و میکروبی ژامبون مرغ عمل آوری شده بدون نیتریت

دوره 5، شماره 4، زمستان 1397، صفحه 93-107

آرتور کالستیانس؛ علیرضا شهاب لواسانی؛ سارا موحد


5. اثر عصاره علف لیمو بر زمان ماندگاری و ویژگی‌های کیفی گوشت گوساله طی نگهداری در دمای 4 درجه سلسیوس

دوره 5، شماره 2، تابستان 1397، صفحه 35-51

مهناز هاشمی روان؛ مهرداد کریمی مجد؛ علیرضا شهاب لواسانی


6. تأثیر دماهای متفاوت انکوباسیون و نوع استارتر بر ویژگیهای شیمیایی و ویژگی های حسی ماست همزده تهیه شده از شیر میش

دوره 5، شماره 1، بهار 1397، صفحه 67-81

گلسا مهرابادیان؛ علیرضا شهاب لواسانی؛ سارا موحد