• صفحه اصلی
  • مرور
    • شماره جاری
    • بر اساس شماره‌های نشریه
    • بر اساس نویسندگان
    • بر اساس موضوعات
    • نمایه نویسندگان
    • نمایه کلیدواژه ها
  • اطلاعات نشریه
    • درباره نشریه
    • اهداف و چشم انداز
    • اعضای هیات تحریریه
    • اصول اخلاقی انتشار مقاله
    • بانک ها و نمایه نامه ها
    • پیوندهای مفید
    • پرسش‌های متداول
    • فرایند پذیرش مقالات
    • اخبار و اعلانات
    • اطلاعات اماری نشریه
  • راهنمای نویسندگان
  • ارسال مقاله
  • داوران
  • تماس با ما
  • ورود به سامانه
    • ورود به سامانه
    • ثبت نام
  • English
نویسنده = نیما بهادر
تعداد مقالات: 2
1. نقش باکتریوسینهای استخراجی از سویههای استاندارد به عنوان نگهدارنده بیولوژیکی در برابر باکتریهای بیماریزای جدا شده از انواع گوشت

دوره 7، شماره 4، زمستان 1399، صفحه 1-11

مریم بهبودی پور؛ نیما بهادر

  • مشاهده مقاله
  • اصل مقاله 1.15 MB

2. شناسایی فنوتپی و ژنوتیپی گونه‌های مختلف شیگلا از غذا براساس ژن IpaH و تعیین الگوی آنتی‌بیوتیکی جدایه‌ها

دوره 5، شماره 4، زمستان 1397، صفحه 55-65

نیما بهادر؛ ایما عجم پور

  • مشاهده مقاله
  • اصل مقاله 610.71 K

میکروب شناسی مواد غذائی- Journal of Food Microbiology
  • مقالات آماده انتشار
  • شماره جاری

شماره‌های پیشین نشریه

دوره 7 (1399)
دوره 6 (1398)
دوره 5 (1397)
دوره 4 (1396)
دوره 3 (1395)
دوره 2 (1394)
دوره 1 (1393)

دسترسی سریع

  • صفحه اصلی
  • درباره نشریه
  • اعضای هیات تحریریه
  • ارسال مقاله
  • استخراج به پایگاه‌های علمی
  • تماس با ما
  • واژه نامه اختصاصی
  • اشتراک نسخه چاپی نشریه
  • نقشه سایت

آخرین اخبار

  • امتیاز برای داوران مجله 1399-05-02
  • نمایه شدن مجله در پایگاه publons 1398-06-23
  • نمایه شدن مجله در پایگاه (SIS (Scientific Indexing Services 1398-06-23
  • **افزایش 11 برابری ضریب تاثیر در آخرین رتبه بندی توسط پایگاه IndexCopernicus** 1394-09-23
  • دریافت نمایه فائو اگریس توسط مجله میکروب شناسی مواد غذائی 1394-09-23

اشتراک خبرنامه

برای دریافت اخبار و اطلاعیه های مهم نشریه در خبرنامه نشریه مشترک شوید.

  • © سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب