کلیدواژه‌ها = اسانس
تعداد مقالات: 2
1. بررسی فعالیت ضدمیکروبی ماکروامولسیون و نانوامولسیون اسانس گیاه Salvia chorassanica علیه میکروارگانیسم‌های بیماری‌زا و عامل فساد غذایی در شرایط آزمایشگاهی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 12 مرداد 1400

اعظم مهربان؛ محسن وظیفه دوست؛ زهره دیدار؛ محمد حسین حداد خداپرست؛ معصومه مهربان سنگ آتش


2. اثر افزودن اسانس گیاه آویشن شیرازی ( Zataria multifora boiss ) بر ویژگی های باکتریایی و قارچی سس مایونز

دوره 7، شماره 1، بهار 1399، صفحه 1-16

بهاره حاجی محمدی تلک آبادی؛ آسیه احمدی دستگردی