کلیدواژه‌ها = بار میکروبی
تعداد مقالات: 2
1. ارزیابی تغییرات جمعیت فلور میکروبی گوشت با اضافه سازی ویرکن S در آب آشامیدنی طیور

دوره 7، شماره 4، زمستان 1399، صفحه 12-18

مجید غلامی آهنگران؛ اویس پورمهدی؛ اکرم قهرمانی چرمهینی؛ آسیه احمدی


2. بررسی آلودگی بار میکروبی کل، کلی فرم، اشریشیا کلی، استافیلوکوکوس اورئوس و کپک و مخمر و غلظت آمیلوئید A در نمونه‌های شیر مخزن دامداری‌های استان تهران

دوره 6، شماره 2، تابستان 1398، صفحه 67-78

محمدرضا تقدیری؛ گیتی کریم؛ شهاب الدین صافی؛ عباس رحیمی فروشانی؛ عباسعلی مطلبی