1. ارزیابی کمی و کیفی سلول‌ها در چند محصول تجاری پروبیوتیک و بررسی تاثیر شرایط انبارمانی بر زنده‌مانی و قابلیت کشت مخمر پروبیوتیک

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 29 اردیبهشت 1399

فاطمه حکیمی پور؛ رسول شفیعی؛ محمد ربانی


2. بررسی امکان تولید و ارزیابی ویژگی‌های کیفی ژله پروبیوتیک و سین‌بیوتیک دارای باسیلوس کواگولانس

دوره 7، شماره 2، تابستان 1399، صفحه 34-43

الهام رجب پور نیکو؛ ثمر منصوری پور؛ جواد حامدی


3. بررسی تولید آب هویج بستنی پروبیوتیک با تلقیح دو تک سویه پروبیوتیک بیفیدوباکتریوم لاکتیس و لاکتوباسیلوس کازئی

دوره 6، شماره 3، پاییز 1398، صفحه 11-11

هانیه غندالی؛ علیرضا شهاب لواسانی؛ سارا موحد


4. شناسایی ایزوله‌های انتروکوکوس و پدیوکوکوس پروبیوتیک جدا شده از دو فراورده غذایی سنتی تخمیری شیری - غلاته ایرانی (کشک زرد و ترخینه)

دوره 6، شماره 1، بهار 1398، صفحه 79-89

زهره مشاک؛ بیژن مرادی


5. تأثیر مو‌سیر بر قابلیت‌زنده مانی باکتری‌های پروبیوتیک و برخی خواص فیزیکو‌شیمیایی و پذیرش‌کلی ماست هم‌زده کم‌چرب

دوره 5، شماره 4، زمستان 1397، صفحه 37-54

رخساره رمضانی؛ وجیهه فدائی نوغانی؛ حسن جودکی