1. ارزیابی تغییرات جمعیت فلور میکروبی گوشت با اضافه سازی ویرکن S در آب آشامیدنی طیور

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 13 تیر 1399

مجید غلامی آهنگران؛ اویس پورمهدی؛ اکرم قهرمانی چرمهینی؛ آسیه احمدی


2. بررسی امکان جایگزینی اسانس گزنه درتولید سوسیس

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 29 اردیبهشت 1399

علی شریف زاده؛ هدی معتمدنژاد


3. زنگ خطر مقاومت بالا به تتراسایکلین در ایران

دوره 6، شماره 4، زمستان 1398، صفحه 74-85

سحر نوری؛ محمد نودرگاه