کلیدواژه‌ها = عصاره
تعداد مقالات: 4
1. بررسی اثرات اسانس و عصاره زیره سیاه (Bunium persicum) بر خواص میکروبی و شیمیایی پنیر سنتی لاکتیکی

دوره 8، شماره 3، پاییز 1400، صفحه 87-102

10.30495/jfm.2021.1919469.1693

محبوبه ربانی فرد؛ جواد طباطبائیان نیم آورد؛ رضا شرافتی چالشتری


3. مطالعه اثر عصاره‌های آبی و اتانولی گل نر گیاه گردو بر باکتری لاکتوکوکوس گارویه جدا شده از گوشت ماهی قزل آلای رنگین کمان

دوره 6، شماره 3، پاییز 1398، صفحه 82-91

پروین محسنی سی سخت؛ امین نعمت الهی؛ عبدالناصر محبی؛ روح الله رحیمی


4. مطالعه اثر ضدمیکروبی عصاره آبی برگ گردو و مقایسه روش‌های دیسک دیفیوژن و چاهک‌گذاری

دوره 6، شماره 1، بهار 1398، صفحه 90-101

افشین علیمحمدی؛ افشین جوادی؛ الهام یغما