1. مطالعه اثر ضد میکروبی عصاره آبی رزماری و نایسین بر لیستریا مونوسایتوژنز در شیر

دوره 5، شماره 1، بهار 1397، صفحه 1-8

کیوان امین الرعایا؛ مهدی شریفی سلطانی؛ رضا حاجی اسماعیلی


2. مروری بر آلودگی شیر و فرآورده های آن به باکتری بروسلا در ایران

دوره 5، شماره 1، بهار 1397، صفحه 83-94

امیر شاکریان؛ سحر نوری؛ محمد نودرگاه


3. ژنوتایپینگ سوش‌های هلیکوباکتر پیلوری جدا شده از شیر خام و فرآورده‌های لبنی

دوره 4، شماره 3، پاییز 1396، صفحه 41-53

سولماز موسوی؛ فرهاد صفرپور دهکردی؛ یوسف ولی زاده


4. شناسایی ژن مولد توکسین سندرم شوک سمی در استافیلوکوس اورئوس جدا شده از شیر و پنیر در شهر تبریز

دوره 2، شماره 4، زمستان 1394، صفحه 81-87

جلال شایق؛ نسرین پورشفیع؛ هایده مبین


5. شناسایی برخی باکتری های تشکیل دهنده بیوفیلم از خط تولید شیر پاستوریزه

دوره 2، شماره 3، پاییز 1394، صفحه 1-13

سیده صالحه واعظی؛ آرزو طهمورث پور؛ محمد گلی