1. مطالعه اثر ضد باکتریایی لیزوزیم روی باکتری های استرپتوکوکوس.اینیایی و لاکتوکوکوس.گارویه جداشده از ماهیان قزل آلای رنگین کمان استان چهارمحال و بختیاری

دوره 4، شماره 4، زمستان 1396، صفحه 81-90

معصومه محمودی؛ امین نعمت اللهی؛ حمدالله مشتاقی؛ مجتبی بنیادیان


2. ردیابی باکتری زئونوز لاکتوکوکوس گارویه در گوشت ماهی قزل آلای رنگین کمان عرضه شده به بازار و ارزیابی ژنتیکی حدت جدایه ها

دوره 2، شماره 3، پاییز 1394، صفحه 97-102

مهدی رئیسی؛ مهسا انصاری


3. مطالعه عملکرد سینرژیستی نانوامولسیون روغن آفتابگردان و اسانس آویشن شیرازی بر کیفیت فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان

دوره 2، شماره 3، پاییز 1394، صفحه 61-75

شبنم شادمان؛ سید ابراهیم حسینی؛ هادی ارشاد لنگرودی؛ شاهرخ شعبانی


4. مطالعه استفاده از نیسین در کنترل رشد استرپتوکوکوس اینیایی و لاکتوکوکوس گارویه در فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان

دوره 1، شماره 3، زمستان 1393، صفحه 47-53

لاله رومیانی؛ آزاده محمودی؛ منصوره قائنی؛ سارا احمدی