1. تاثیر شستشو وحمل لاشه مرغ در دماهای مختلف ازکشتارگاه های غرب تهران تا محل عرضه

دوره 4، شماره 2، تابستان 1396، صفحه 45-56

ندا حسین نژاد یزدی؛ حامد اهری؛ افشین آخوندزاده


2. مقایسه وضعیت میکروبی در گوشت قرمز گاو و گوشت مرغ در شرایط بسته بندی و غیربسته بندی در استان گیلان

دوره 3، شماره 1، بهار 1395، صفحه 33-42

علی مجدر لنگرودی؛ علی احسانی؛ ایوب عبادی؛ احسان مقدس کیا


3. بررسی آلودگی میکروبی سالادهای الویه سنتی و صنعتی شهرستان شهرکرد به باکتری های استافیلوکوکوس اورئوس و سالمونلا تایفی موریوم

دوره 2، شماره 1، بهار 1394، صفحه 39-48

فروغ تاج بخش؛ الهه تاج بخش؛ منوچهر مومنی