کلیدواژه‌ها = MIC
تعداد مقالات: 4
1. اثر عصاره علف لیمو بر زمان ماندگاری و ویژگی‌های کیفی گوشت گوساله طی نگهداری در دمای 4 درجه سلسیوس

دوره 5، شماره 2، تابستان 1397، صفحه 35-51

مهناز هاشمی روان؛ مهرداد کریمی مجد؛ علیرضا شهاب لواسانی


4. مطالعه اثرات ضد قارچی اسانس گل بی‌مرگ (.Helichrysum arenarium L) بر رشد کاندیدا آلبیکنز و ساکارومایسز سرویسیه

دوره 1، شماره 1، تابستان 1393، صفحه 31-38

هدیه داودی مقدم؛ علی محمدی ثانی؛ معصومه مهربان سنگ‬ آتش