میکروب شناسی مواد غذائی (JFM) - فهرست مقالات
صفحه اصلی
مرور
شماره جاری
بر اساس شمارههای نشریه
بر اساس نویسندگان
بر اساس موضوعات
نمایه نویسندگان
نمایه کلیدواژه ها
اطلاعات نشریه
درباره نشریه
اهداف و چشم انداز
اعضای هیات تحریریه
اصول اخلاقی انتشار مقاله
بانک ها و نمایه نامه ها
پیوندهای مفید
پرسشهای متداول
فرایند پذیرش مقالات
اخبار و اعلانات
راهنمای نویسندگان
ارسال مقاله
داوران
تماس با ما
ورود به سامانه ▼
ورود به سامانه
ثبت نام در سامانه
English
صفحه اصلی
فهرست مقالات
|
|
|
|
مقالات آماده انتشار
شماره جاری
شمارههای پیشین نشریه
دوره 6 (1398)
دوره 5 (1397)
دوره 4 (1396)
دوره 3 (1395)
دوره 2 (1394)
دوره 1 (1393)
کلیدواژهها =
اشریشیا کلی
تعداد مقالات:
6
1
بررسی اثر باکتری کشی سدیم دودسیل سولفات(SDS) بر روی تعدادی از باکتری های بیماری زای مواد غذایی در دمای معمولی و یخچال
دوره 5، شماره 1، بهار 1397، صفحه
55-65
سیاوش مکتبی؛ مهدی زارعی؛ رویا رستمی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
511.03 K
2
تاثیر شستشو وحمل لاشه مرغ در دماهای مختلف ازکشتارگاه های غرب تهران تا محل عرضه
دوره 4، شماره 2، تابستان 1396، صفحه
45-56
ندا حسین نژاد یزدی؛ حامد اهری؛ افشین آخوندزاده
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
1.08 MB
3
کیفیت میکروبی دوغ تهیه شده با افزودن همزمان صمغ CMC، زانتان و کتیرا در طول زمان نگهداری
دوره 4، شماره 1، بهار 1396، صفحه
75-83
محمد حجت الاسلامی؛ مریم جعفری؛ زینب ترکی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
699.97 K
4
بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروبی ماست های سنتی عشایر خراسان رضوی
دوره 3، شماره 4، زمستان 1395، صفحه
29-38
محمد باقر حبیبی نجفی؛ رضا حاجی محمدی فریمانی؛ بی بی صدیقه فضلی بزاز
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
535.5 K
5
وروتوکسیژنیک اشریشیاکلی و اهمیت آن در بهداشت مواد غذایی
دوره 3، شماره 4، زمستان 1395، صفحه
15-28
مجتبی بنیادیان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
501.6 K
6
تاثیر مدت زمان مواجهه با آب الکترولیز شده خنثی بر کاهش آلودگی به سالمونلا تیفی موریوم و اشریشیاکلی در پوست و فیله ماکیان تازه
دوره 3، شماره 1، بهار 1395، صفحه
11-24
علی فضل آرا؛ مهدی پورمهدی؛ جمال ملک زاده
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
1.18 MB