1. بررسی شمارش کلی میکروبی و میزان آلودگی به باکتری های کلی فرم، اشرشیاکلی، استافیلوکوکوس اورئوس و کپک و مخمر پنیر های سنتی عرضه شده در شهر بیرجند در سال94

دوره 4، شماره 1، بهار 1396، صفحه 29-37

بیژن بنی اسدی؛ عطاا... اژدری


2. بررسی آلودگی میکروبی سالاد‌های الویه عرضه شده در بازار اصفهان

دوره 3، شماره 2، تابستان 1395، صفحه 85-96

مریم عباس والی؛ ندا وهابی انارکی


3. مطالعه کیفیت میکروبی نمونه های موادغذایی جمع آوری شده ازمنطقه شرق گیلان

دوره 2، شماره 1، بهار 1394، صفحه 27-37

علیرضا مسیحا؛ محمدرضا خوش خلق؛ خسرو عیسی زاده


4. کیفیت میکروبی و شیمیایی ماست پاستوریزه تولیدی کارخانه‌های لبنی استان زنجان بین سال‌های 1390 تا 1392

دوره 1، شماره 2، پاییز 1393، صفحه 1-7

عادل میرزاعلیزاده؛ مهران محسنی؛ عباسعلی زمانی؛ حمید بارانی بناب