کلیدواژه‌ها = باسیلوس سرئوس
تعداد مقالات: 4
1. بررسی آلودگی پوشش های سلفون ایرانی مورد استفاده در مواد غذایی به باکتری های ایجاد کننده بیماری های حاصل از غذا

دوره 5، شماره 1، بهار 1397، صفحه 47-54

حاجیه قاسمیان صفایی؛ نسرین میرزائی؛ احمد رضا بهرامی؛ بیان سعیدی؛ ابراهیم رحیمی


2. مقایسه وضعیت میکروبی در گوشت قرمز گاو و گوشت مرغ در شرایط بسته بندی و غیربسته بندی در استان گیلان

دوره 3، شماره 1، بهار 1395، صفحه 33-42

علی مجدر لنگرودی؛ علی احسانی؛ ایوب عبادی؛ احسان مقدس کیا


4. ارزیابی فعالیت ضدمیکروبی ایزوله‌های لاکتوباسیل جدا شده از خمیرترش های سنتی بر علیه باسیلوس سرئوس

دوره 2، شماره 3، پاییز 1394، صفحه 27-35

ابوالفضل گلشن تفتی؛ غزال یزدان پناه؛ محمد حسن فولادی