1. بررسی اثر باکتری کشی سدیم دودسیل سولفات(SDS) بر روی تعدادی از باکتری های بیماری زای مواد غذایی در دمای معمولی و یخچال

دوره 5، شماره 1، بهار 1397، صفحه 55-65

سیاوش مکتبی؛ مهدی زارعی؛ رویا رستمی


2. اثر ضد میکروبی بوتیلیتد هیدروکسی آنیزول (BHA) بر روی سالمونلا تیفی موریوم و لیستریا مونوسیتوژنز در محیط کشت و پنیر سفید ایرانی

دوره 1، شماره 1، تابستان 1393، صفحه 23-29

علی احسانی؛ مجتبی رئیسی؛ علیجان تبرایی؛ ، فرهاد نیک نژاد؛ حسین نقیلی؛ مجید امین زارع