کلیدواژه‌ها = اسانس
تعداد مقالات: 3
1. تعیین ترکیبات شیمیایی و خاصیت ضد میکروبی اسانس ریشه شلغم شیرازی در شرایط آزمایشگاهی

دوره 4، شماره 3، پاییز 1396، صفحه 31-40

علی محمدی ثانی؛ خلیل بهنام؛ مهرناز اسماعیل پور


2. مطالعه عملکرد سینرژیستی نانوامولسیون روغن آفتابگردان و اسانس آویشن شیرازی بر کیفیت فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان

دوره 2، شماره 3، پاییز 1394، صفحه 61-75

شبنم شادمان؛ سید ابراهیم حسینی؛ هادی ارشاد لنگرودی؛ شاهرخ شعبانی


3. مطالعه اثر ضد میکروبی اسانس پونه کوهی (Mentha longifolia) بر باکتری سالمونلا انتریتیدیس در سس مایونز

دوره 2، شماره 3، پاییز 1394، صفحه 15-26

شقایق قربانی؛ لیلا روزبه نصیرایی؛ محمد حسن جوری