1. بررسی اثر باکتری کشی سدیم دودسیل سولفات(SDS) بر روی تعدادی از باکتری های بیماری زای مواد غذایی در دمای معمولی و یخچال

دوره 5، شماره 1، بهار 1397، صفحه 55-65

سیاوش مکتبی؛ مهدی زارعی؛ رویا رستمی


2. تعیین ترکیبات شیمیایی و حداقل غلظت ممانعت‌کنندگی و باکتری‌کشی اسانس نعناع دشتی (Mentha spicata) بر باکتری‌های استافیلوکوکوس اورئوس و اشریشیا کلی

دوره 4، شماره 4، زمستان 1396، صفحه 9-19

کتایون مخیری؛ هادی کوهساری؛ سیده زهرا سیدالنگی


3. تعیین الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم به متی سیلین جدا شده از نمونه های مواد غذایی با روش PCR چندگانه

دوره 4، شماره 4، زمستان 1396، صفحه 21-30

عصمت خوری؛ اسماعیل عطای صالحی؛ مرضیه خوری


4. تاثیر شستشو وحمل لاشه مرغ در دماهای مختلف ازکشتارگاه های غرب تهران تا محل عرضه

دوره 4، شماره 2، تابستان 1396، صفحه 45-56

ندا حسین نژاد یزدی؛ حامد اهری؛ افشین آخوندزاده


5. ارزیابی ترکیبات شیمیایی و اثرات ضد میکروبی و آنتی‌اکسیدانی عصاره گیاه پنجه‌برگ راست (Potentilla recta)

دوره 4، شماره 2، تابستان 1396، صفحه 1-13

حجت ازاد؛ تورج مهدی زاده


6. ارزیابی فعالیت مهارکنندگی نانوذره اکسید روی بر سویه‌های استاندارد و استافیلوکوکوس اورئوس و اشرشیاکلای جداشده از مواد غذایی

دوره 4، شماره 1، بهار 1396، صفحه 63-74

علیرضا مسیحا؛ مریم برادران کتابچی؛ خسرو عیسی زاده


7. فعالیت ضد باکتریایی عصاره لیمو‌ترش در بستنی تهیه شده در آزمایشگاه

دوره 4، شماره 1، بهار 1396، صفحه 1-10

سلطان محمد قاسمی؛ هادی کوهساری؛ ابوالفضل فدوی


8. بررسی اثر ضد میکروبی اسانس ریحان بر روی باکتری های استافیلوکوکوس اورئوس، اشریشیا کولای و مخمر رودوتورلاروبرا

دوره 3، شماره 4، زمستان 1395، صفحه 73-81

فریبا بخشی؛ حمید میرزائی؛ نارملا آصفی


9. بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروبی ماست های سنتی عشایر خراسان رضوی

دوره 3، شماره 4، زمستان 1395، صفحه 29-38

محمد باقر حبیبی نجفی؛ رضا حاجی محمدی فریمانی؛ بی بی صدیقه فضلی بزاز


10. اثر عصاره متانولی نعناع و چوچاق بر باکتری استافیلوکوکوس اورئوس در پنیر سویا در دمای 15درجه سانتیگراد

دوره 3، شماره 3، پاییز 1395، صفحه 25-36

فاطمه امینی؛ حمدالله مشتاقی؛ مریم عباس والی


11. مقایسه وضعیت میکروبی در گوشت قرمز گاو و گوشت مرغ در شرایط بسته بندی و غیربسته بندی در استان گیلان

دوره 3، شماره 1، بهار 1395، صفحه 33-42

علی مجدر لنگرودی؛ علی احسانی؛ ایوب عبادی؛ احسان مقدس کیا


12. شناسایی ژن مولد توکسین سندرم شوک سمی در استافیلوکوس اورئوس جدا شده از شیر و پنیر در شهر تبریز

دوره 2، شماره 4، زمستان 1394، صفحه 81-87

جلال شایق؛ نسرین پورشفیع؛ هایده مبین


13. بررسی اثرات ضدمیکروبی عصاره رزماری در ترکیب با نایسین بر باکتری استافیلوکوکوس‌اورئوس در گوشت چرخ کرده گاو در طول نگهداری در یخچال

دوره 2، شماره 3، پاییز 1394، صفحه 37-49

ژیلا قاسمی؛ پیمان مهستی؛ سکینه نوری سعیدلو


14. بررسی اثرات آنتی باکتریال نیسین بر باکتری استافیلوکوکوس اورئوس در گوشت چرخ شده گوسفندی نگهداری شده در یخچال

دوره 2، شماره 1، بهار 1394، صفحه 69-77

ریحانه قشونی زاده؛ سید ابراهیم حسینی؛ پیمان مهستی؛ شاهرخ شعبانی


15. بررسی آلودگی میکروبی سالادهای الویه سنتی و صنعتی شهرستان شهرکرد به باکتری های استافیلوکوکوس اورئوس و سالمونلا تایفی موریوم

دوره 2، شماره 1، بهار 1394، صفحه 39-48

فروغ تاج بخش؛ الهه تاج بخش؛ منوچهر مومنی


16. تعیین وجود ژن حدت پنتون والنتین لکوسیدین PVL و ژن مقاومت به متی‌سیلین mecA در سویه‌های استافیلوکوکوس اورئوس جدا شده از نمونه‌های مواد غذایی به روش Multiplex PCR و بررسی مقاومت آنتی بیوتیکی آن

دوره 2، شماره 1، بهار 1394، صفحه 49-58

کیومرث امینی؛ سجاد علیزاده


17. شیوع استافیلوکوکوس اورئوس در گوشت و فراورده های گوشتی

دوره 1، شماره 3، زمستان 1393، صفحه 41-46

فاطمه نونهال؛ ابراهیم رحیمی؛ اسماعیل عطای صالحی