کلیدواژه‌ها = استافیلوکوکوس اورئوس
تعداد مقالات: 17
4. تاثیر شستشو وحمل لاشه مرغ در دماهای مختلف ازکشتارگاه های غرب تهران تا محل عرضه

دوره 4، شماره 2، تابستان 1396، صفحه 45-56

ندا حسین نژاد یزدی؛ حامد اهری؛ افشین آخوندزاده


7. فعالیت ضد باکتریایی عصاره لیمو‌ترش در بستنی تهیه شده در آزمایشگاه

دوره 4، شماره 1، بهار 1396، صفحه 1-10

سلطان محمد قاسمی؛ هادی کوهساری؛ ابوالفضل فدوی


9. بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروبی ماست های سنتی عشایر خراسان رضوی

دوره 3، شماره 4، زمستان 1395، صفحه 29-38

محمد باقر حبیبی نجفی؛ رضا حاجی محمدی فریمانی؛ بی بی صدیقه فضلی بزاز


11. مقایسه وضعیت میکروبی در گوشت قرمز گاو و گوشت مرغ در شرایط بسته بندی و غیربسته بندی در استان گیلان

دوره 3، شماره 1، بهار 1395، صفحه 33-42

علی مجدر لنگرودی؛ علی احسانی؛ ایوب عبادی؛ احسان مقدس کیا


14. بررسی اثرات آنتی باکتریال نیسین بر باکتری استافیلوکوکوس اورئوس در گوشت چرخ شده گوسفندی نگهداری شده در یخچال

دوره 2، شماره 1، بهار 1394، صفحه 69-77

ریحانه قشونی زاده؛ سید ابراهیم حسینی؛ پیمان مهستی؛ شاهرخ شعبانی


17. شیوع استافیلوکوکوس اورئوس در گوشت و فراورده های گوشتی

دوره 1، شماره 3، زمستان 1393، صفحه 41-46

فاطمه نونهال؛ ابراهیم رحیمی؛ اسماعیل عطای صالحی