1. مقایسه الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی درسویه های اشریشیا کلی جداشده از گوشت مرغ پرورش یافته در شرایط عادی و بدون آنتی بیوتیک

دوره 5، شماره 2، تابستان 1397، صفحه 11-18

محمدرضا شهیری؛ مجید غلامی آهنگران؛ ابراهیم رحیمی


2. اثر عصاره علف لیمو بر زمان ماندگاری و ویژگی‌های کیفی گوشت گوساله طی نگهداری در دمای 4 درجه سلسیوس

دوره 5، شماره 2، تابستان 1397، صفحه 35-51

مهناز هاشمی روان؛ مهرداد کریمی مجد؛ علیرضا شهاب لواسانی


3. مقایسه میزان آلودگی به اشریشیاکلی در گوشت مرغ پرورش یافته در شرایط بدون آنتی بیوتیک و عادی

دوره 4، شماره 3، پاییز 1396، صفحه 93-102

سعید دهقانی؛ مجید غلامی آهنگران؛ ابراهیم رحیمی


4. ارزیابی ترکیبات شیمیایی و اثرات ضد میکروبی و آنتی‌اکسیدانی عصاره گیاه پنجه‌برگ راست (Potentilla recta)

دوره 4، شماره 2، تابستان 1396، صفحه 1-13

حجت ازاد؛ تورج مهدی زاده


5. تأثیر اسانس مرزه خوزستانی (Satureja khuzestanica) بر باکتری E.coli در پنیر سفید ایرانی

دوره 4، شماره 1، بهار 1396، صفحه 53-63

شیما شهرابی؛ علی فضل آرا؛ احمد زند مقدم


6. فعالیت ضد باکتریایی عصاره لیمو‌ترش در بستنی تهیه شده در آزمایشگاه

دوره 4، شماره 1، بهار 1396، صفحه 1-10

سلطان محمد قاسمی؛ هادی کوهساری؛ ابوالفضل فدوی


7. بررسی مدلسازی رشد باکتری اشریشیاکلی در عصاره تجاری گوشت مرغ متأثر از فاکتورهای حرارت و اسیدیته

دوره 3، شماره 1، بهار 1395، صفحه 73-84

آنا قاسمی نژاد؛ علی فضل آرا؛ ابراهیم رحیمی


8. کلونینگ توالی های ´5 و ´3 ژن SipA سالمونلا انتریتیدیس در باکتری E. coli

دوره 2، شماره 4، زمستان 1394، صفحه 29-37

گزیزه شیرازی؛ عباس دوستی


9. ارزیابی جمعیت اشریشیاکلی روده و گوشت مرغ با اضافه سازی آویشن و دارچین به خوراک طیور

دوره 2، شماره 4، زمستان 1394، صفحه 39-47

احمد زین الدینی؛ مجید غلامی آهنگران؛ ابراهیم رحیمی


10. شناسایی و تعیین ارتباط بین پاتوتایپ های اشریشیاکلی در نمونه های بالینی انسان و نمونه های غذایی گوشتی، لبنی و سبزی با استفاده از آنتی سرم های پلی والان

دوره 2، شماره 1، بهار 1394، صفحه 79-89

افشین جوادی؛ یلدا بشرخواه؛ بهبود جعفری