1. مقایسه میزان آلودگی به اشریشیاکلی در گوشت مرغ پرورش یافته در شرایط بدون آنتی بیوتیک و عادی

دوره 4، شماره 3، پاییز 1396، صفحه 93-102

سعید دهقانی؛ مجید غلامی آهنگران؛ ابراهیم رحیمی


2. مقایسه وضعیت میکروبی در گوشت قرمز گاو و گوشت مرغ در شرایط بسته بندی و غیربسته بندی در استان گیلان

دوره 3، شماره 1، بهار 1395، صفحه 33-42

علی مجدر لنگرودی؛ علی احسانی؛ ایوب عبادی؛ احسان مقدس کیا


3. ردیابی انواع ژن های حدت در سروتیپ های سالمونلا تیفی موریوم و سالمونلا انتریتیدیس جدا شده از گوشت مرغ در استان چهارمحال و بختیاری

دوره 1، شماره 1، تابستان 1393، صفحه 17-22

حسن ممتاز؛ رضا قائد امینی؛ منوچهر مومنی