1. مطالعه اثر ضد باکتریایی لیزوزیم روی باکتری های استرپتوکوکوس.اینیایی و لاکتوکوکوس.گارویه جداشده از ماهیان قزل آلای رنگین کمان استان چهارمحال و بختیاری

دوره 4، شماره 4، زمستان 1396، صفحه 81-90

معصومه محمودی؛ امین نعمت اللهی؛ حمدالله مشتاقی؛ مجتبی بنیادیان


2. ردیابی باکتری زئونوز لاکتوکوکوس گارویه در گوشت ماهی قزل آلای رنگین کمان عرضه شده به بازار و ارزیابی ژنتیکی حدت جدایه ها

دوره 2، شماره 3، پاییز 1394، صفحه 97-102

مهدی رئیسی؛ مهسا انصاری


3. مطالعه اثر اسانس مرزه خوزستانی (Satureja khuzestanica) برممانعت از رشد باکتری لاکتوکوکوس گارویه در گوشت قزل آلای رنگین کمان در دمای یخچال

دوره 1، شماره 3، زمستان 1393، صفحه 33-39

مهسا انصاری؛ مهدی سلطانی؛ ابراهیم حسینی؛ ابوالقاسم کمالی


4. مطالعه استفاده از نیسین در کنترل رشد استرپتوکوکوس اینیایی و لاکتوکوکوس گارویه در فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان

دوره 1، شماره 3، زمستان 1393، صفحه 47-53

لاله رومیانی؛ آزاده محمودی؛ منصوره قائنی؛ سارا احمدی