موضوعات = فراورده های آبزی
تعداد مقالات: 15
3. مروری بر باکتری های منتقله از ماهی به انسان

دوره 4، شماره 2، تابستان 1396، صفحه 15-27

مهدی رئیسی


4. بررسی اثر اسید لاکتیک بر شاخص‌های میکروبی و شیمیایی فیله‌ی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) نگه‌داری شده در دمای 4 درجه سانتی گراد

دوره 4، شماره 1، بهار 1396، صفحه 41-51

سید محمد علی نوری؛ سعید خانزادی؛ علی فضل آرا؛ حسین نجفزاده ورزی؛ محمد عزیززاده


6. مروری بر مخاطرات ناشی از ویبریو در غذاهای دریائی

دوره 3، شماره 3، پاییز 1395، صفحه 79-93

مهدی رئیسی؛ رزا فتاحی؛ پرتو رئیسی


9. مطالعه عملکرد سینرژیستی نانوامولسیون روغن آفتابگردان و اسانس آویشن شیرازی بر کیفیت فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان

دوره 2، شماره 3، پاییز 1394، صفحه 61-75

شبنم شادمان؛ سید ابراهیم حسینی؛ هادی ارشاد لنگرودی؛ شاهرخ شعبانی


11. بررسی اثر ضد باکتریایی برخی عصاره و اسانسهای گیاهی بر باکتری ویبریو پاراهمولیتیکوس

دوره 2، شماره 2، تابستان 1394، صفحه 55-65

مهدی رئیسی؛ علی دغاغله؛ مجتبی علیشاهی؛ مهدی رحیمی


12. بررسی اثر پوشش کیتوزان همراه با اسانس لیمو بر کیفیت میکروبی ماهی قزل آلا

دوره 2، شماره 2، تابستان 1394، صفحه 7-19

رضا شرافتی چالشتری؛ محسن تقی زاده؛ صفورا میری؛ زهره اسدی؛ محدثه عبدی پور؛ وحیده شیری


15. مطالعه تغییرات بار میکروبی، پوترسین و هیستامین در عضله ماهی شوریده (Otolithes ruber) در شرایط نگهداری در یخ

دوره 1، شماره 1، تابستان 1393، صفحه 1-7

علی قربانی رنجبری؛ نازنین قربانی رنجبری؛ علیرضا گلچین منشادی؛ فاطمه قربانی رنجبری