1. اثر ضدمیکروبی عصاره هیدروالکلی ماکروجلبک کلپ چمنی (Ulva intestinalis) روی گوشت چرخ شده‌ فیل‌ماهی پرورشی (Huso huso) نگهداری شده در یخچال

دوره 6، شماره 1، بهار 1398، صفحه 27-38

میترا دانشور قربانی؛ سید پژمان حسینی شکرابی؛ سید ابراهیم حسینی


2. بررسی شاخص‌های شیمیایی، میکروبی و تعیین زمان ماندگاری برگر تلفیقی (کپور نقره‌ای- گوشت مرغ) در طول مدت نگهداری در شرایط انجماد

دوره 4، شماره 3، پاییز 1396، صفحه 19-29

لاله رومیانی؛ شیوا علیزاده


3. مروری بر باکتری های منتقله از ماهی به انسان

دوره 4، شماره 2، تابستان 1396، صفحه 15-27

مهدی رئیسی


4. بررسی اثر اسید لاکتیک بر شاخص‌های میکروبی و شیمیایی فیله‌ی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) نگه‌داری شده در دمای 4 درجه سانتی گراد

دوره 4، شماره 1، بهار 1396، صفحه 41-51

سید محمد علی نوری؛ سعید خانزادی؛ علی فضل آرا؛ حسین نجفزاده ورزی؛ محمد عزیززاده


5. بررسی اثر اشعه گاما بر افزایش زمان ماندگاری گوشت ماهی کپور علفخوار (Ctenopharyngodon idella) در شرایط یخچالی

دوره 3، شماره 4، زمستان 1395، صفحه 51-60

غلامرضا شاه حسینی؛ زهره مشاک


6. مروری بر مخاطرات ناشی از ویبریو در غذاهای دریائی

دوره 3، شماره 3، پاییز 1395، صفحه 79-93

مهدی رئیسی؛ رزا فتاحی؛ پرتو رئیسی


7. تغییرات شاخص‌های حسی و جمعیت میکروبی فیله ماهی آمور (Ctenopharyngodon idella) تحت فرآیند خشک کردن حرارتی و نگهداری آن در 4 درجه سلسیوس

دوره 3، شماره 2، تابستان 1395، صفحه 11-23

مسعود هدایتی فرد؛ نجمه یوسف‌تبار میری؛ ابوالفضل فدوی


8. تاثیر آلژینات سدیم و اسانس دارچین بر ماندگاری فیله ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) در دمای یخچال

دوره 3، شماره 2، تابستان 1395، صفحه 45-59

الهام آل طیب؛ لاله رومیانی؛ منصوره قائنی


9. مطالعه عملکرد سینرژیستی نانوامولسیون روغن آفتابگردان و اسانس آویشن شیرازی بر کیفیت فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان

دوره 2، شماره 3، پاییز 1394، صفحه 61-75

شبنم شادمان؛ سید ابراهیم حسینی؛ هادی ارشاد لنگرودی؛ شاهرخ شعبانی


10. ردیابی باکتری زئونوز لاکتوکوکوس گارویه در گوشت ماهی قزل آلای رنگین کمان عرضه شده به بازار و ارزیابی ژنتیکی حدت جدایه ها

دوره 2، شماره 3، پاییز 1394، صفحه 97-102

مهدی رئیسی؛ مهسا انصاری


11. بررسی اثر ضد باکتریایی برخی عصاره و اسانسهای گیاهی بر باکتری ویبریو پاراهمولیتیکوس

دوره 2، شماره 2، تابستان 1394، صفحه 55-65

مهدی رئیسی؛ علی دغاغله؛ مجتبی علیشاهی؛ مهدی رحیمی


12. بررسی اثر پوشش کیتوزان همراه با اسانس لیمو بر کیفیت میکروبی ماهی قزل آلا

دوره 2، شماره 2، تابستان 1394، صفحه 7-19

رضا شرافتی چالشتری؛ محسن تقی زاده؛ صفورا میری؛ زهره اسدی؛ محدثه عبدی پور؛ وحیده شیری


13. بررسی اثر ضد باکتریایی عصاره جلبک‌های پادینا (.Padina sp) و سارگاسوم (.Sargassum sp) جمع‌آوری شده از سواحل بندر بوشهر بر باکتری های ویبریو کلرا و اشیریشیا کلی جدا شده از آب

دوره 2، شماره 2، تابستان 1394، صفحه 1-6

علیرضا گلچین منشادی؛ برهان مال الهی؛ محمد ترحمی


14. اثر ضدباکتریایی و آنتی اکسیدانی اسید اسکوربیک بر فیله ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) نگهداری شده در یخچال

دوره 2، شماره 1، بهار 1394، صفحه 13-25

فریبرز قجقی؛ سید پژمان حسینی شکرابی؛ آتوسا محمدی


15. مطالعه تغییرات بار میکروبی، پوترسین و هیستامین در عضله ماهی شوریده (Otolithes ruber) در شرایط نگهداری در یخ

دوره 1، شماره 1، تابستان 1393، صفحه 1-7

علی قربانی رنجبری؛ نازنین قربانی رنجبری؛ علیرضا گلچین منشادی؛ فاطمه قربانی رنجبری