1. بررسی اثر ضد باکتریایی و خاصیت سینرژیستی عصاره اتانولی آویشن شیرازی (Zataria multiflora)، مریم گلی بنفش (Salvia verticillata) و اناریجه (Froriepia subpinnata) بر باکتری‌های عامل پوسیدگی سبزیجات

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 13 تیر 1399

محمد مقدم؛ لیلا بندیان؛ معصومه بحرینی


2. مطالعه تاثیر فرایند تولید آرد از گندم و پخت نان در میزان آفلاتوکسین B1 در شهرستان کیار استان چهارمحال و بختیاری

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 13 تیر 1399

ایرج صفیان؛ هانیه نوذری


3. بررسی فراوانی آلودگی به Sarcocystis درگاوهای کشتار شده در شهرستان کاشان به روش هضم بافتی ، سال 1398

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 29 اردیبهشت 1399

حسین هوشیار؛ فرشته چهرازی؛ محسن اربابی؛ رضا شرافتی چالشتری؛ مهدی ناظری


4. تاثیر ضد میکروبی نانوذرات نقره بیوسنتز شده توسط عصاره گیاه رزماری (Rosmarinus officinalis) بر علیه چند باکتری عامل پوسیدگی نرم در شرایط انباری

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 29 اردیبهشت 1399

اسماعیل ترک آبادی؛ زینب فتوحیان؛ فاطمه شهدادی


5. ارزیابی تغییرات جمعیت فلور میکروبی گوشت با اضافه سازی ویرکن S در آب آشامیدنی طیور

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 13 تیر 1399

مجید غلامی آهنگران؛ اویس پورمهدی؛ اکرم قهرمانی چرمهینی؛ آسیه احمدی


6. نقش باکتریوسینهای استخراجی از سویه های استاندارد به عنوان نگهدارنده بیولوژیکی دربرابر باکتریهای بیماریزای جدا شده از انواع گوشت

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 13 تیر 1399

مریم بهبودی پور؛ نیما بهادر


7. بررسی برخی از تغییرات میکروبی اغذیه آماده خوردن تجاری در درب کارخانجات و فروشگاههای عرضه کننده در استان البرز

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 13 تیر 1399

شیما پورجعفر؛ زهره مشاک؛ محسن میرزایی


8. بررسی فعالیت ضد سرطانی و ضد میکروبی عصاره های رزماری ، اسپند و قهوه بر رده سلول های سرطانی و باکتری های بیماری زای با منشاغذایی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 13 تیر 1399

علی شریف زاده؛ فرانک عالی؛ سایه وهابی


9. بررسی افزودن عصاره چای سبز بر برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست قالبی پروبیوتیک

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 13 تیر 1399

نسرین آذرجم؛ علیرضا شهاب لواسانی؛ انوشه شریفان


10. مروری بر ساختار، مکانیسم و کاربرد باکتریوسین ها در مواد غذایی به عنوان نگهدارنده های طبیعی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 29 اردیبهشت 1399

سیده مریم هاشمی نیا؛ جلال دهقان نیا


11. مطالعه اثر ضد‌میکروبی عصاره الکلی و اسانس زیره‌سیاه بر برخی از باکتری‌ها و کپک‌ها در پنیر لاکتیکی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 29 اردیبهشت 1399

محمدرضا علی‌محمدزاده؛ محمد علی علی‌دوست؛ جلیل خندقی


12. تاثیر فرآیندهای ازن دهی، تابش اشعه UV و میدان پالس الکتریکی بر کاهش آفلاتوکسین M1 و آفلاتوکسین کل در شیر اسیدوفیلوس

دوره 7، شماره 3، پاییز 1399، صفحه 68-81

عصمت خوری؛ وحید حکیم زاده؛ علی محمدی ثانی؛ حسن رشیدی


13. ارزیابی کمی و کیفی سلول‌ها در چند محصول تجاری پروبیوتیک و بررسی تاثیر شرایط انبارمانی بر زنده‌مانی و قابلیت کشت مخمر پروبیوتیک

دوره 7، شماره 3، پاییز 1399، صفحه 33-46

فاطمه حکیمی پور؛ رسول شفیعی؛ محمد ربانی


14. ارزیابی کیفیت میکروبی شیرینی‌های خشک عرضه شده در شهر بیرجند

دوره 7، شماره 3، پاییز 1399، صفحه 13-22

عطااله اژدری؛ نیلوفر هاشم زهی


15. بررسی چند شکلی ژن کواگولاز استافیلوکوکوس آرئوس جدا شده از نمونه‌های غذایی و انسانی به روش RFLP

دوره 7، شماره 3، پاییز 1399، صفحه 23-32

رقیه بخت آور اهری؛ چنگیز احمدی زاده


16. تعیین فراوانی آلودگی گوشت گاو به گونه‏های لیستریا در کشتارگاه‏ها و گوشت‏ فروشی‏های استان چهارمحال و بختیاری

دوره 7، شماره 1، بهار 1399، صفحه 32-40

سید سیاوش ساعی دهکردی


17. اثر بازدارندگی نیسین و اسید آسکوربیک بر آلیسایکلوباسیلوس اسیدوترستریس در آب پرتقال

دوره 6، شماره 3، پاییز 1398، صفحه 70-81

فاطمه صباغی؛ رضوان پوراحمد؛ مهناز هاشمی روان


18. بررسی تولید آب هویج بستنی پروبیوتیک با تلقیح دو تک سویه پروبیوتیک بیفیدوباکتریوم لاکتیس و لاکتوباسیلوس کازئی

دوره 6، شماره 3، پاییز 1398، صفحه 11-11

هانیه غندالی؛ علیرضا شهاب لواسانی؛ سارا موحد


19. شناسایی مولکولی و ارزیابی اثرات ضدمیکروبی جدایه لاکتیکی عمده ترخینه و ترکیبات شبه باکتریوسینی آن در برابر برخی از عوامل میکروبی غذازاد

دوره 6، شماره 3، پاییز 1398، صفحه 47-59

آتنا سارانی؛ علیرضا صادقی؛ مرتضی خمیری؛ یحیی مقصودلو؛ علی مویدی؛ مریم ابراهیمی


20. مطالعه اثر عصاره‌های آبی و اتانولی گل نر گیاه گردو بر باکتری لاکتوکوکوس گارویه جدا شده از گوشت ماهی قزل آلای رنگین کمان

دوره 6، شماره 3، پاییز 1398، صفحه 82-91

پروین محسنی سی سخت؛ امین نعمت الهی؛ عبدالناصر محبی؛ روح الله رحیمی


21. مطالعه اثر اسانس های روغنی در کنترل آلودگی کپک های سبز و آبی در میوه پرتقال

دوره 6، شماره 3، پاییز 1398، صفحه 12-21

ابوالفضل گلشن تفتی؛ غلامرضا برادران


22. جداسازی باکتری‌های اسید‌‌لاکتیک از محصولات لبنی محلی شهرستان گرگان با توان مهار رشد برخی از بیماریزاهای گوارشی

دوره 6، شماره 3، پاییز 1398، صفحه 22-36

هادی کوهساری؛ زینب رشتی؛ شهره عرب


23. مطالعه اثر ضد باکتریایی عصاره ریشه زرشک (Berberis vulgaris) و دانه رازیانه (Foeniculum vulgare) بصورت انفرادی و توام با نایسین و دی استات سدیم بر باکتری یرسینیا انتروکولیتیکا

دوره 6، شماره 3، پاییز 1398، صفحه 37-46

مریم اختلاط؛ ریحانه محمدی دیدارگاهی؛ فروغ نامجویان؛ عبدالغنی عامری


24. ارزیابی پارامترهای زمان گرمخانه‌گذاری، میزان نمک و ضایعات خرما در تولید رنگدانه نارنجی توسط قارچ موناسکوس پورپورئوس با استفاده از روش سطح پاسخ

دوره 6، شماره 3، پاییز 1398، صفحه 60-69

مهشید اصغری؛ مهشید جهادی؛ نفیسه قاسمی سپرو


25. اتصال سم افلاتوکسین M1 به باکتریهای لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و لاکتوباسیلوس پلانتارم در دوغ وسنجش آن به روش کمی سازی HPLC

دوره 6، شماره 2، تابستان 1398، صفحه 57-66

رقیه سکوتی فر؛ ودود رضویلر؛ سید امیر علی انوار؛ شهرام شعیبی