1. مطالعه اثر ضد‌میکروبی عصاره الکلی و اسانس زیره‌سیاه بر برخی از باکتری‌ها و کپک‌ها در پنیر لاکتیکی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 29 اردیبهشت 1399

جلیل خندقی؛ محمدرضا علی‌محمدزاده؛ محمد علی علی‌دوست


2. بررسی فراوانی آلودگی به Sarcocystis درگاوهای کشتار شده در شهرستان کاشان به روش هضم بافتی ، سال 1398

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 29 اردیبهشت 1399

حسین هوشیار؛ فرشته چهرازی؛ محسن اربابی؛ رضا شرافتی چالشتری؛ مهدی ناظری


3. تاثیر ضد میکروبی نانوذرات نقره بیوسنتز شده توسط عصاره گیاه رزماری (Rosmarinus officinalis) بر علیه چند باکتری عامل پوسیدگی نرم در شرایط انباری

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 29 اردیبهشت 1399

اسماعیل ترک آبادی؛ زینب فتوحیان؛ فاطمه شهدادی


4. مروری بر ساختار، مکانیسم و کاربرد باکتریوسین ها در مواد غذایی به عنوان نگهدارنده های طبیعی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 29 اردیبهشت 1399

سیده مریم هاشمی نیا؛ جلال دهقان نیا


5. بررسی چند شکلی ژن کواگولاز استافیلوکوکوس آرئوس جدا شده از نمونه‌های غذایی و انسانی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 29 اردیبهشت 1399

چنگیز احمدی زاده؛ رقیه بخت آور اهری


6. ارزیابی کمی و کیفی سلول‌ها در چند محصول تجاری پروبیوتیک و بررسی تاثیر شرایط انبارمانی بر زنده‌مانی و قابلیت کشت مخمر پروبیوتیک

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 29 اردیبهشت 1399

فاطمه حکیمی پور؛ رسول شفیعی؛ محمد ربانی


7. تعیین فراوانی آلودگی گوشت گاو به گونه‏های لیستریا در کشتارگاه‏ها و گوشت‏ فروشی‏های استان چهارمحال و بختیاری

دوره 7، شماره 1، بهار 1399، صفحه 32-40

سید سیاوش ساعی دهکردی


8. شناسایی مولکولی و ارزیابی اثرات ضدمیکروبی جدایه لاکتیکی عمده ترخینه و ترکیبات شبه باکتریوسینی آن در برابر برخی از عوامل میکروبی غذازاد

دوره 6، شماره 3، پاییز 1398، صفحه 47-59

آتنا سارانی؛ علیرضا صادقی؛ مرتضی خمیری؛ یحیی مقصودلو؛ علی مویدی؛ مریم ابراهیمی


9. اثر بازدارندگی نیسین و اسید آسکوربیک بر آلیسایکلوباسیلوس اسیدوترستریس در آب پرتقال

دوره 6، شماره 3، پاییز 1398، صفحه 70-81

فاطمه صباغی؛ رضوان پوراحمد؛ مهناز هاشمی روان


10. جداسازی باکتری‌های اسید‌‌لاکتیک از محصولات لبنی محلی شهرستان گرگان با توان مهار رشد برخی از بیماریزاهای گوارشی

دوره 6، شماره 3، پاییز 1398، صفحه 22-36

هادی کوهساری؛ زینب رشتی؛ شهره عرب


11. مطالعه اثر عصاره‌های آبی و اتانولی گل نر گیاه گردو بر باکتری لاکتوکوکوس گارویه جدا شده از گوشت ماهی قزل آلای رنگین کمان

دوره 6، شماره 3، پاییز 1398، صفحه 82-91

پروین محسنی سی سخت؛ امین نعمت الهی؛ عبدالناصر محبی؛ روح الله رحیمی


12. ارزیابی پارامترهای زمان گرمخانه‌گذاری، میزان نمک و ضایعات خرما در تولید رنگدانه نارنجی توسط قارچ موناسکوس پورپورئوس با استفاده از روش سطح پاسخ

دوره 6، شماره 3، پاییز 1398، صفحه 60-69

مهشید اصغری؛ مهشید جهادی؛ نفیسه قاسمی سپرو


13. بررسی تولید آب هویج بستنی پروبیوتیک با تلقیح دو تک سویه پروبیوتیک بیفیدوباکتریوم لاکتیس و لاکتوباسیلوس کازئی

دوره 6، شماره 3، پاییز 1398، صفحه 11-11

هانیه غندالی؛ علیرضا شهاب لواسانی؛ سارا موحد


14. مطالعه اثر ضد باکتریایی عصاره ریشه زرشک (Berberis vulgaris) و دانه رازیانه (Foeniculum vulgare) بصورت انفرادی و توام با نایسین و دی استات سدیم بر باکتری یرسینیا انتروکولیتیکا

دوره 6، شماره 3، پاییز 1398، صفحه 37-46

مریم اختلاط؛ ریحانه محمدی دیدارگاهی؛ فروغ نامجویان؛ عبدالغنی عامری


15. مطالعه اثر اسانس های روغنی در کنترل آلودگی کپک های سبز و آبی در میوه پرتقال

دوره 6، شماره 3، پاییز 1398، صفحه 12-21

ابوالفضل گلشن تفتی؛ غلامرضا برادران


16. بررسی اثرات ضد قارچی نانو ذره گرافن بر آسپرژیلوس نایجر و پنی سیلیوم سیترینوم

دوره 6، شماره 2، تابستان 1398، صفحه 34-45

نادر حبیبی؛ مریم علی اصغری؛ اسعد رخزادی


17. اثرات ضدمیکروبی عصاره متانولی پوست انار درآب سیب علیه ساکارومایسس سرویزیه ، لاکتوباسیلوس پلانتاروم و آلیسایکلوباسیلوس اسیدوترستریس

دوره 6، شماره 2، تابستان 1398، صفحه 22-33

زینب رضوانی فرد؛ محمدرضا اسحاقی؛ سید مهدی حسن زاده


18. بررسی آلودگی بار میکروبی کل، کلی فرم، اشریشیا کلی، استافیلوکوکوس اورئوس و کپک و مخمر و غلظت آمیلوئید A در نمونه‌های شیر مخزن دامداری‌های استان تهران

دوره 6، شماره 2، تابستان 1398، صفحه 67-78

محمدرضا تقدیری؛ گیتی کریم؛ شهاب الدین صافی؛ عباس رحیمی فروشانی؛ عباسعلی مطلبی


19. اتصال سم افلاتوکسین M1 به باکتریهای لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و لاکتوباسیلوس پلانتارم در دوغ وسنجش آن به روش کمی سازی HPLC

دوره 6، شماره 2، تابستان 1398، صفحه 57-66

رقیه سکوتی فر؛ ودود رضویلر؛ سید امیر علی انوار؛ شهرام شعیبی


20. بررسی مقایسه‌ای اثرات ضد باکتریایی ژل رویال و عسل طبیعی و ترکیب آن‌ها بر روی سویه استاندارد هلیکوباکترپیلوری

دوره 6، شماره 2، تابستان 1398، صفحه 1-10

ناهید رحیمی فرد؛ بهرنگ حسین زاده؛ شهرام شعیبی


21. اثر اسید استیک بر روی خصوصیات میکروبی، شیمیایی و حسی فیله گوشت بوقلمون در دمای یخچال

دوره 6، شماره 2، تابستان 1398، صفحه 11-21

تینا طاهری؛ علی فضل آرا؛ لاله رومیانی


22. فراوانی توکسین سندرم شوک توکسیک-1 در جدایه های استافیلوکوکوس اورئوس بدست آمده از شیر دام های مبتلا به ورم پستان در ایران: مطالعه مروری نظام مند و فراتحلیل

دوره 6، شماره 2، تابستان 1398، صفحه 79-88

مریم کریمی دهکردی؛ فروغ محمدی


23. شناسایی ایزوله‌های انتروکوکوس و پدیوکوکوس پروبیوتیک جدا شده از دو فراورده غذایی سنتی تخمیری شیری - غلاته ایرانی (کشک زرد و ترخینه)

دوره 6، شماره 1، بهار 1398، صفحه 79-89

زهره مشاک؛ بیژن مرادی


24. مطالعه اثر ضدمیکروبی عصاره آبی برگ گردو و مقایسه روش‌های دیسک دیفیوژن و چاهک‌گذاری

دوره 6، شماره 1، بهار 1398، صفحه 90-101

افشین علیمحمدی؛ افشین جوادی؛ الهام یغما


25. اثر پوشش خوراکی کیتوزان حاوی عصاره سیر و اسانس گشنیز بر ویژگی‌های میکروبی و حسی فیله قزل‌آلا در طی نگهداری در یخچال

دوره 6، شماره 1، بهار 1398، صفحه 1-14

مریم فرومندی؛ محمدرضا خانی