موضوعات = آلودگی میکروبی مواد غذائی
تعداد مقالات: 145
126. مطالعه اثر ضد میکروبی اسانس پونه کوهی (Mentha longifolia) بر باکتری سالمونلا انتریتیدیس در سس مایونز

دوره 2، شماره 3، پاییز 1394، صفحه 15-26

شقایق قربانی؛ لیلا روزبه نصیرایی؛ محمد حسن جوری


127. ارزیابی فعالیت ضدمیکروبی ایزوله‌های لاکتوباسیل جدا شده از خمیرترش های سنتی بر علیه باسیلوس سرئوس

دوره 2، شماره 3، پاییز 1394، صفحه 27-35

ابوالفضل گلشن تفتی؛ غزال یزدان پناه؛ محمد حسن فولادی


129. جداسازی و شناسایی گونه های پدیوکوکوس از شیر خام شتر تک کوهانه ایرانی و بررسی خواص ضدمیکروبی آن ها

دوره 2، شماره 3، پاییز 1394، صفحه 51-60

نفیسه دعوتی؛ فریده طباطبایی یزدی؛ سعید زیبایی


134. مطالعه آلودگی باکتری‌های کلی فرم یخ های تولیدی کارخانجات شهرستان ارومیه

دوره 2، شماره 2، تابستان 1394، صفحه 45-54

ناهید نویدجوی؛ آناهیتا دهقانی؛ فرشاد بهرامی اصل؛ جعفر قاسمی؛ سیما کریم زداه صادق


135. بررسی اثر ضد باکتریایی عصاره‌های استونی، اتانولی و متانولی برگ چهار رقم زیتون ایرانی بر اشریشیا کولای

دوره 2، شماره 2، تابستان 1394، صفحه 67-77

مریم عباس والی؛ محمود اسماعیلی کوتمهر؛ حمدالله مشتاقی؛ محمد هادی اسکندری


137. بررسی میزان آگاهی، نگرش و عملکرد زنان مقیم در شهر شیراز پیرامون بیماری های منتقله از غذا

دوره 2، شماره 1، بهار 1394، صفحه 1-12

محمدحسن احرامپوش؛ بهادر حاجی محمدی؛ آسیه امیری؛ سپیده خلعت بری- لیماکی؛ سکینه گرایلو؛ مطهره السادات حسینی


138. اثر ضدباکتریایی و آنتی اکسیدانی اسید اسکوربیک بر فیله ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) نگهداری شده در یخچال

دوره 2، شماره 1، بهار 1394، صفحه 13-25

فریبرز قجقی؛ سید پژمان حسینی شکرابی؛ آتوسا محمدی


139. مطالعه کیفیت میکروبی نمونه های موادغذایی جمع آوری شده ازمنطقه شرق گیلان

دوره 2، شماره 1، بهار 1394، صفحه 27-37

علیرضا مسیحا؛ محمدرضا خوش خلق؛ خسرو عیسی زاده


142. بررسی شیوع گونه های کمپیلوباکتر در مراحل مختلف کشتار وعرضه لاشه مرغ

دوره 2، شماره 1، بهار 1394، صفحه 59-67

امین ایران نژاد؛ ابراهیم رحیمی؛ مجید غلامی آهنگران


143. بررسی اثرات آنتی باکتریال نیسین بر باکتری استافیلوکوکوس اورئوس در گوشت چرخ شده گوسفندی نگهداری شده در یخچال

دوره 2، شماره 1، بهار 1394، صفحه 69-77

ریحانه قشونی زاده؛ سید ابراهیم حسینی؛ پیمان مهستی؛ شاهرخ شعبانی


145. مطالعه تغییرات بار میکروبی، پوترسین و هیستامین در عضله ماهی شوریده (Otolithes ruber) در شرایط نگهداری در یخ

دوره 1، شماره 1، تابستان 1393، صفحه 1-7

علی قربانی رنجبری؛ نازنین قربانی رنجبری؛ علیرضا گلچین منشادی؛ فاطمه قربانی رنجبری