1. دسته‌بندی ژنتیکی ایزوله‌های اشریشیاکلی O157:H7 جدا شده از گوشت خام دام و طیور با روش RAPD-PCR

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 29 اردیبهشت 1399

ماندانا لطفی؛ حسن ممتاز؛ الهه تاج بخش


2. Quantitative modeling of the public health risk impact of foodborne pathogens in Nigerian aquacultured catfish (Clarias gariepinus)

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 21 خرداد 1398

Imade Stanley؛ Faith Akinnibosun


3. شناسایی فنوتپی و ژنوتیپی گونه‌های مختلف شیگلا از غذا براساس ژن IpaH و تعیین الگوی آنتی‌بیوتیکی جدایه‌ها

دوره 5، شماره 4، زمستان 1397، صفحه 55-65

نیما بهادر؛ ایما عجم پور


4. بررسی میزان شیوع و الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی سوش های استافیلوکوکوس اورئوس جدا شده از انواع سبزیجات و سالاد در استان چهارمحال و بختیاری در بهار سال 1396

دوره 5، شماره 3، پاییز 1397، صفحه 56-64

منوچهر مومنی شهرکی؛ امیر شاکریان؛ ابراهیم رحیمی


5. تعیین مقاومت آنتی بیوتیکی ایزوله های اشرشیاکلی جدا شده از طیور درگیر به بیماری کلی باسیلوز در نمونه های جدا شده از مرغداری های اطراف کرمانشاه

دوره 5، شماره 2، تابستان 1397، صفحه 72-78

فروغ محمدی


6. مقایسه الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی درسویه های اشریشیا کلی جداشده از گوشت مرغ پرورش یافته در شرایط عادی و بدون آنتی بیوتیک

دوره 5، شماره 2، تابستان 1397، صفحه 11-18

محمدرضا شهیری؛ مجید غلامی آهنگران؛ ابراهیم رحیمی


7. مروری بر آلودگی شیر و فرآورده های آن به باکتری بروسلا در ایران

دوره 5، شماره 1، بهار 1397، صفحه 83-94

امیر شاکریان؛ سحر نوری؛ محمد نودرگاه


8. بررسی آلودگی پوشش های سلفون ایرانی مورد استفاده در مواد غذایی به باکتری های ایجاد کننده بیماری های حاصل از غذا

دوره 5، شماره 1، بهار 1397، صفحه 47-54

حاجیه قاسمیان صفایی؛ نسرین میرزائی؛ احمد رضا بهرامی؛ بیان سعیدی؛ ابراهیم رحیمی


9. مطالعه اثر ضد باکتریایی لیزوزیم روی باکتری های استرپتوکوکوس.اینیایی و لاکتوکوکوس.گارویه جداشده از ماهیان قزل آلای رنگین کمان استان چهارمحال و بختیاری

دوره 4، شماره 4، زمستان 1396، صفحه 81-90

معصومه محمودی؛ امین نعمت اللهی؛ حمدالله مشتاقی؛ مجتبی بنیادیان


10. جداسازی و شناسایی آرکوباکتر بوتزلری از گوشت ماکیان عرضه شده در کشتارگاه‌ها و خرده فروشی ها درشهرستان تنکابن

دوره 4، شماره 4، زمستان 1396، صفحه 1-7

زهرا پور عباس قلی؛ مسعود قانع؛ مهدی قیامی راد


11. مقایسه میزان آلودگی به اشریشیاکلی در گوشت مرغ پرورش یافته در شرایط بدون آنتی بیوتیک و عادی

دوره 4، شماره 3، پاییز 1396، صفحه 93-102

سعید دهقانی؛ مجید غلامی آهنگران؛ ابراهیم رحیمی


12. مطالعه ارتباط بین میزان ترئونین با بار میکروبی لاشه

دوره 4، شماره 2، تابستان 1396، صفحه 37-44

فرشید خیری؛ قاسم نجفی؛ سید محمد علی جلالی


13. وروتوکسیژنیک اشریشیاکلی و اهمیت آن در بهداشت مواد غذایی

دوره 3، شماره 4، زمستان 1395، صفحه 15-28

مجتبی بنیادیان


14. جداسازی آلیسایکو باسیلوس از آب میوه جات در ایران

دوره 3، شماره 3، پاییز 1395، صفحه 71-78

ابراهیم رحیمی؛ عباس دوستی؛ ساناز دهقانژاد


15. گونه های کمپیلوباکتر به عنوان یک عامل بالقوه بیماری زا در قارچ های دکمه ای خوراکی( Agaricus mushrooms )

دوره 3، شماره 1، بهار 1395، صفحه 63-72

امیر شاکریان


16. شیوع آلودگی به هیدروژن پراکساید در نمونه شیرهای استریل با ماندگاری بالا در بازار شهر اصفهان

دوره 2، شماره 4، زمستان 1394، صفحه 71-79

مریم میرلوحی؛ محمد باقر ملجئی؛ آذین پور خلیلی


17. جدا سازی و تعیین الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی و ردیابی ژنهای حدت اشریشیاکلی مولد شیگا توکسین (STEC) در نمونه های سالاد جمع آوری شده از استان چهارمحال و بختیاری و شهر اصفهان

دوره 2، شماره 2، تابستان 1394، صفحه 33-44

حمیدرضا بهرامی؛ محمد ربیعی فرادنبه


18. مطالعه آلودگی باکتری‌های کلی فرم یخ های تولیدی کارخانجات شهرستان ارومیه

دوره 2، شماره 2، تابستان 1394، صفحه 45-54

ناهید نویدجوی؛ آناهیتا دهقانی؛ فرشاد بهرامی اصل؛ جعفر قاسمی؛ سیما کریم زداه صادق


19. بررسی شیوع گونه های کمپیلوباکتر در مراحل مختلف کشتار وعرضه لاشه مرغ

دوره 2، شماره 1، بهار 1394، صفحه 59-67

امین ایران نژاد؛ ابراهیم رحیمی؛ مجید غلامی آهنگران


20. مطالعه کیفیت میکروبی نمونه های موادغذایی جمع آوری شده ازمنطقه شرق گیلان

دوره 2، شماره 1، بهار 1394، صفحه 27-37

علیرضا مسیحا؛ محمدرضا خوش خلق؛ خسرو عیسی زاده


21. اثر ضدباکتریایی و آنتی اکسیدانی اسید اسکوربیک بر فیله ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) نگهداری شده در یخچال

دوره 2، شماره 1، بهار 1394، صفحه 13-25

فریبرز قجقی؛ سید پژمان حسینی شکرابی؛ آتوسا محمدی


22. بررسی میزان آگاهی، نگرش و عملکرد زنان مقیم در شهر شیراز پیرامون بیماری های منتقله از غذا

دوره 2، شماره 1، بهار 1394، صفحه 1-12

محمدحسن احرامپوش؛ بهادر حاجی محمدی؛ آسیه امیری؛ سپیده خلعت بری- لیماکی؛ سکینه گرایلو؛ مطهره السادات حسینی


23. مطالعه تغییرات بار میکروبی، پوترسین و هیستامین در عضله ماهی شوریده (Otolithes ruber) در شرایط نگهداری در یخ

دوره 1، شماره 1، تابستان 1393، صفحه 1-7

علی قربانی رنجبری؛ نازنین قربانی رنجبری؛ علیرضا گلچین منشادی؛ فاطمه قربانی رنجبری