موضوعات = بیماری های ناشی از غذا
تعداد مقالات: 22
1. Quantitative modeling of the public health risk impact of foodborne pathogens in Nigerian aquacultured catfish (Clarias gariepinus)

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 21 خرداد 1398

Imade Stanley؛ Faith Akinnibosun


6. بررسی آلودگی پوشش های سلفون ایرانی مورد استفاده در مواد غذایی به باکتری های ایجاد کننده بیماری های حاصل از غذا

دوره 5، شماره 1، بهار 1397، صفحه 47-54

حاجیه قاسمیان صفایی؛ نسرین میرزائی؛ احمد رضا بهرامی؛ بیان سعیدی؛ ابراهیم رحیمی


7. مروری بر آلودگی شیر و فرآورده های آن به باکتری بروسلا در ایران

دوره 5، شماره 1، بهار 1397، صفحه 83-94

امیر شاکریان؛ سحر نوری؛ محمد نودرگاه


10. مقایسه میزان آلودگی به اشریشیاکلی در گوشت مرغ پرورش یافته در شرایط بدون آنتی بیوتیک و عادی

دوره 4، شماره 3، پاییز 1396، صفحه 93-102

سعید دهقانی؛ مجید غلامی آهنگران؛ ابراهیم رحیمی


11. مطالعه ارتباط بین میزان ترئونین با بار میکروبی لاشه

دوره 4، شماره 2، تابستان 1396، صفحه 37-44

فرشید خیری؛ قاسم نجفی؛ سید محمد علی جلالی


13. جداسازی آلیسایکو باسیلوس از آب میوه جات در ایران

دوره 3، شماره 3، پاییز 1395، صفحه 71-78

ابراهیم رحیمی؛ عباس دوستی؛ ساناز دهقانژاد


15. شیوع آلودگی به هیدروژن پراکساید در نمونه شیرهای استریل با ماندگاری بالا در بازار شهر اصفهان

دوره 2، شماره 4، زمستان 1394، صفحه 71-79

مریم میرلوحی؛ محمد باقر ملجئی؛ آذین پور خلیلی


17. مطالعه آلودگی باکتری‌های کلی فرم یخ های تولیدی کارخانجات شهرستان ارومیه

دوره 2، شماره 2، تابستان 1394، صفحه 45-54

ناهید نویدجوی؛ آناهیتا دهقانی؛ فرشاد بهرامی اصل؛ جعفر قاسمی؛ سیما کریم زداه صادق


18. بررسی شیوع گونه های کمپیلوباکتر در مراحل مختلف کشتار وعرضه لاشه مرغ

دوره 2، شماره 1، بهار 1394، صفحه 59-67

امین ایران نژاد؛ ابراهیم رحیمی؛ مجید غلامی آهنگران


19. مطالعه کیفیت میکروبی نمونه های موادغذایی جمع آوری شده ازمنطقه شرق گیلان

دوره 2، شماره 1، بهار 1394، صفحه 27-37

علیرضا مسیحا؛ محمدرضا خوش خلق؛ خسرو عیسی زاده


21. بررسی میزان آگاهی، نگرش و عملکرد زنان مقیم در شهر شیراز پیرامون بیماری های منتقله از غذا

دوره 2، شماره 1، بهار 1394، صفحه 1-12

محمدحسن احرامپوش؛ بهادر حاجی محمدی؛ آسیه امیری؛ سپیده خلعت بری- لیماکی؛ سکینه گرایلو؛ مطهره السادات حسینی


22. مطالعه تغییرات بار میکروبی، پوترسین و هیستامین در عضله ماهی شوریده (Otolithes ruber) در شرایط نگهداری در یخ

دوره 1، شماره 1، تابستان 1393، صفحه 1-7

علی قربانی رنجبری؛ نازنین قربانی رنجبری؛ علیرضا گلچین منشادی؛ فاطمه قربانی رنجبری