میکروب شناسی مواد غذائی (JFM) - فهرست مقالات
صفحه اصلی
مرور
شماره جاری
بر اساس شمارههای نشریه
بر اساس نویسندگان
بر اساس موضوعات
نمایه نویسندگان
نمایه کلیدواژه ها
اطلاعات نشریه
درباره نشریه
اهداف و چشم انداز
اعضای هیات تحریریه
همکاران دفتر نشریه
اصول اخلاقی انتشار مقاله
بانک ها و نمایه نامه ها
پیوندهای مفید
پرسشهای متداول
فرایند پذیرش مقالات
اخبار و اعلانات
راهنمای نویسندگان
ارسال مقاله
داوران
تماس با ما
ورود به سامانه ▼
ورود به سامانه
ثبت نام در سامانه
English
صفحه اصلی
فهرست مقالات
|
|
|
|
مقالات آماده انتشار
شماره جاری
شمارههای پیشین نشریه
دوره 5 (1397)
دوره 4 (1396)
دوره 3 (1395)
دوره 2 (1394)
دوره 1 (1393)
موضوعات =
میکروب شناسی مواد غذائی
تعداد مقالات:
82
1
اثر عصاره علف لیمو بر زمان ماندگاری و ویژگیهای کیفی گوشت گوساله طی نگهداری در دمای 4 درجه سلسیوس
دوره 5، شماره 2، تابستان 1397، صفحه
35-51
مهناز هاشمی روان؛ مهرداد کریمی مجد؛ علیرضا شهاب لواسانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
735.18 K
2
تولید آنزیم بتاگالاکتوزیداز از آب پنیر توسط مخمر کلویورومایسس مارکسیانوس با استفاده از آب پنیر
دوره 5، شماره 2، تابستان 1397، صفحه
53-62
ناهید ابراهیمی؛ فاطمه نجاتی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
594.37 K
3
بررسی میزان آلودگی و تولید بیوفیلم باکتریهای سرماگرا در مخازن شیر خام و تجهیزات فرآوری محصولات لبنی
دوره 5، شماره 2، تابستان 1397، صفحه
79-89
رسول رضاپور؛ شهرام حنیفیان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
606.92 K
4
شناسایی ژنهای حدت در سروتیپ O:3 باکتری یرسینیا انتروکولیتیکا جدا شده از گوشت بوقلمون به روش PCR در شهرکرد
دوره 5، شماره 2، تابستان 1397، صفحه
1-10
عطیه حداد؛ الهه تاج بخش؛ مریم رئیسی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
508.79 K
5
شیوع و الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی باکتری اشریشیاکلی O157:H7 در تخم طیور(بلدرچین،مرغ،کبوتر و شترمرغ) بومی استان اصفهان
دوره 5، شماره 2، تابستان 1397، صفحه
63-71
مهدی مرادی سرمیدانی؛ محسن فرد عمادی؛ ابراهیم رحیمی؛ عبدالکریم زمانی مقدم
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
511.86 K
6
تولید نوشیدنی فراسودمند تخمیری کامبوجا با استفاده از چای سفید و قند مایع خرما حاوی سرکه سیب و زنجبیل
دوره 5، شماره 1، بهار 1397، صفحه
27-38
عزیزه حیدری؛ محمود رضازاد باری؛ صابر امیری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
935.72 K
7
بررسی اثر باکتری کشی سدیم دودسیل سولفات(SDS) بر روی تعدادی از باکتری های بیماری زای مواد غذایی در دمای معمولی و یخچال
دوره 5، شماره 1، بهار 1397، صفحه
55-65
سیاوش مکتبی؛ مهدی زارعی؛ رویا رستمی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
511.03 K
8
خاصیت ضد کپکی پوشش آلژینات حاوی اسانس بنه (Pistacia atlantica subsp. kurdica) روی نان
دوره 5، شماره 1، بهار 1397، صفحه
39-46
الهام احمدی پور؛ سمیرا بهرامیان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
640.51 K
9
مطالعه اثر ضد میکروبی عصاره آبی رزماری و نایسین بر لیستریا مونوسایتوژنز در شیر
دوره 5، شماره 1، بهار 1397، صفحه
1-8
کیوان امین الرعایا؛ مهدی شریفی سلطانی؛ رضا حاجی اسماعیلی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
565.79 K
10
ارزیابی خواص ضد باکتریایی و پروبیوتیکی لاکتوباسیلوس پاراپلانتاروم و پدیوکوکوس پنتازاسئوس جدا شده از خمیرترشهای سبوس گندم و سبوس برنج
دوره 5، شماره 1، بهار 1397، صفحه
9-25
معصومه احسان بخش؛ علیرضا صادقی؛ مجتبی رئیسی؛ مریم ابراهیمی؛ مهدی کاشانی نژاد
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
761.33 K
11
تأثیر دماهای متفاوت انکوباسیون و نوع استارتر بر ویژگیهای شیمیایی و ویژگی های حسی ماست همزده تهیه شده از شیر میش
دوره 5، شماره 1، بهار 1397، صفحه
67-81
گلسا مهرابادیان؛ علیرضا شهاب لواسانی؛ سارا موحد
مشاهده مقاله
12
کلون سازی و بیان ژن رمزکننده آنزیم لاکاز قارچ Trametes در میزبان مخمری و تعیین خصوصیات کینتیکی و بیوشیمیایی آنزیم
دوره 4، شماره 4، زمستان 1396، صفحه
41-54
اردشیر حسام پور؛ نوشین مهندسی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
1.31 MB
13
تعیین تیپهای کاست کروموزومی ژن mec در ایزولههایاستافیلوکوکوساورئوس جدا شده از شیر و فراوردههای شیری
دوره 4، شماره 4، زمستان 1396، صفحه
67-79
نرگس امینی فرد؛ حسن ممتاز؛ زهرا بم زاده
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
547.8 K
14
تعیین الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم به متی سیلین جدا شده از نمونه های مواد غذایی با روش PCR چندگانه
دوره 4، شماره 4، زمستان 1396، صفحه
21-30
عصمت خوری؛ اسماعیل عطای صالحی؛ مرضیه خوری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
893.41 K
15
مطالعه اثر پوششهای خوراکی جدایه پروتئینی آبپنیرحاوی آنزیم لیزوزیم بر کیفیت میکروبی فیله مرغ نگهداری شده در یخچال.
دوره 4، شماره 4، زمستان 1396، صفحه
53-62
نجمه مقیمی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
715.78 K
16
تعیین ترکیبات شیمیایی و حداقل غلظت ممانعتکنندگی و باکتریکشی اسانس نعناع دشتی (Mentha spicata) بر باکتریهای استافیلوکوکوس اورئوس و اشریشیا کلی
دوره 4، شماره 4، زمستان 1396، صفحه
9-19
کتایون مخیری؛ هادی کوهساری؛ سیده زهرا سیدالنگی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
647.15 K
17
بهینهسازی تولید رنگدانه نارنجی توسط قارچ موناسکوس پورپورئوس از ضایعات خرما به روش سطح پاسخ
دوره 4، شماره 4، زمستان 1396، صفحه
31-39
فاطمه بخشی؛ مهشید جهادی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
701.03 K
18
تعیین ترکیبات شیمیایی و خاصیت ضد میکروبی اسانس ریشه شلغم شیرازی در شرایط آزمایشگاهی
دوره 4، شماره 3، پاییز 1396، صفحه
31-40
علی محمدی ثانی؛ خلیل بهنام؛ مهرناز اسماعیل پور
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
640.13 K
19
مقایسه اثر اعمال تنش های کمتر از حد کشندگی بر زندهمانی لاکتوباسیلوس پلانتاروم و لاکتوباسیلوس فرمنتوم استفاده شده به عنوان کشت همراه در ماست سینبیوتیک و دستگاه گوارش مصرفکنندگان
دوره 4، شماره 3، پاییز 1396، صفحه
55-67
سید حمید نوربخش؛ مسعود یاورمنش؛ سید علی مرتضوی؛ علی معظمی؛ پیمان ادیبی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
865.79 K
20
ژنوتایپینگ سوشهای هلیکوباکتر پیلوری جدا شده از شیر خام و فرآوردههای لبنی
دوره 4، شماره 3، پاییز 1396، صفحه
41-53
سولماز موسوی؛ فرهاد صفرپور دهکردی؛ یوسف ولی زاده
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
501.05 K
21
بررسی باکتری شناسی ورم پستان گاو در گاوداریهای شهر اصفهان و تأثیر عصارههای برهموم و گردهگل کندوی زنبورعسل بر روی باکتریهای جدا شده
دوره 4، شماره 3، پاییز 1396، صفحه
81-92
نفیسه سادات نقوی؛ نجمه عکاف زاده؛ مهران مجلسی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
572.49 K
22
جداسازی و غربالگری باکتریهای تولید کننده باکتریوسین از فراوردههای لبنی بومی کرمان و بررسی فعالیت ضدباکتریایی باکتریوسین تولیدی
دوره 4، شماره 3، پاییز 1396، صفحه
69-79
محمد خدایی؛ شهلا سلطانی نژاد
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
513.27 K
23
بررسی اثرات ضد میکروبی روغن سیاه دانه در سوسیس با نیتریت کاهش یافته
دوره 4، شماره 3، پاییز 1396، صفحه
1-18
محمدرضا خانی؛ امین ابوالحسن زاده؛ مریم فهیم دانش
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
758.75 K
24
رابطه فیلوژنتیکی و خصوصیات پروبیوتیکی جدایههای لاکتیکی غالب خمیرترش آرد کامل جو
دوره 4، شماره 2، تابستان 1396، صفحه
57-70
مریم ابراهیمی؛ علیرضا صادقی؛ بلال صادقی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
778.87 K
25
بررسی قدرت ضدباکتری پپتیدهای زیست فعال حاصل از هیدرولیز آنزیمی پروتئین کنجاله دانه کدو
دوره 4، شماره 2، تابستان 1396، صفحه
71-82
الهام نورمحمدی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ دینا شهرام پور؛ مرتضی خمیری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
650.21 K
تعداد رکورد در صفحه
10
25
50
100
1
2
3
4