مقالاتی که داوری آنها به پایان رسیده و در نوبت چاپ قرار دارند.

پژوهشی

1. Quantitative modeling of the public health risk impact of foodborne pathogens in Nigerian aquacultured catfish (Clarias gariepinus)

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 21 خرداد 1398

Imade Stanley؛ Faith Akinnibosun


2. دسته‌بندی ژنتیکی ایزوله‌های اشریشیاکلی O157:H7 جدا شده از گوشت خام دام و طیور با روش RAPD-PCR

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 29 اردیبهشت 1399

ماندانا لطفی؛ حسن ممتاز؛ الهه تاج بخش


مروری

3. مروری بر ساختار، مکانیسم و کاربرد باکتریوسین ها در مواد غذایی به عنوان نگهدارنده های طبیعی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 29 اردیبهشت 1399

سیده مریم هاشمی نیا؛ جلال دهقان نیا


پژوهشی

4. تاثیر ضد میکروبی نانوذرات نقره بیوسنتز شده توسط عصاره گیاه رزماری (Rosmarinus officinalis) بر علیه چند باکتری عامل پوسیدگی نرم در شرایط انباری

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 29 اردیبهشت 1399

اسماعیل ترک آبادی؛ زینب فتوحیان؛ فاطمه شهدادی


5. مطالعه اثر ضد‌میکروبی عصاره الکلی و اسانس زیره‌سیاه بر برخی از باکتری‌ها و کپک‌ها در پنیر لاکتیکی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 29 اردیبهشت 1399

محمدرضا علی‌محمدزاده؛ محمد علی علی‌دوست؛ جلیل خندقی


6. بررسی فراوانی آلودگی به Sarcocystis درگاوهای کشتار شده در شهرستان کاشان به روش هضم بافتی ، سال 1398

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 29 اردیبهشت 1399

حسین هوشیار؛ فرشته چهرازی؛ محسن اربابی؛ رضا شرافتی چالشتری؛ مهدی ناظری


7. بررسی افزودن عصاره چای سبز بر برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست قالبی پروبیوتیک

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 13 تیر 1399

نسرین آذرجم؛ علیرضا شهاب لواسانی؛ انوشه شریفان


8. بررسی فعالیت ضد سرطانی و ضد میکروبی عصاره های رزماری ، اسپند و قهوه بر رده سلول های سرطانی و باکتری های بیماری زای با منشاغذایی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 13 تیر 1399

علی شریف زاده؛ فرانک عالی؛ سایه وهابی


9. بررسی برخی از تغییرات میکروبی اغذیه آماده خوردن تجاری در درب کارخانجات و فروشگاههای عرضه کننده در استان البرز

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 13 تیر 1399

شیما پورجعفر؛ زهره مشاک؛ محسن میرزایی


10. ارزیابی ویژگی‌های میکروبی، آنتی‌اکسیدانی، درجه پروتئولیز و قدرت مهار آنزیم بازدارنده آنژیوتنسین در ماست تولید شده با آغازگرهای همراه جدا شده از ماست‌های سنتی ایرانی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 13 تیر 1399

مهسا سلطانی؛ محمد باقر حبیبی نجفی؛ رضا حاجی محمدی فریمانی


11. نقش باکتریوسینهای استخراجی از سویه های استاندارد به عنوان نگهدارنده بیولوژیکی دربرابر باکتریهای بیماریزای جدا شده از انواع گوشت

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 13 تیر 1399

مریم بهبودی پور؛ نیما بهادر


12. بررسی اثر ضد باکتریایی و خاصیت سینرژیستی عصاره اتانولی آویشن شیرازی (Zataria multiflora)، مریم گلی بنفش (Salvia verticillata) و اناریجه (Froriepia subpinnata) بر باکتری‌های عامل پوسیدگی سبزیجات

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 13 تیر 1399

محمد مقدم؛ لیلا بندیان؛ معصومه بحرینی


13. تاثیر لاکتوباسیلوس پلانتاروم و لاکتوباسیلوس روتری جدا شده از محصولات لبنی بر رت های دیابتی شده با استرپتوزوتوسین

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 13 تیر 1399

الهام امینیان؛ الهام معظمیان؛ محمد امین عدالت منش


14. شناسایی سویه‌های استافیلوکوکوس اپیدرمیدیس مقاوم به متی‌سیلین (MRSE)، مرتبط با شیوع مسمومیت غذایی در نمونه‌های بالینی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 13 تیر 1399

پریسا بهشود؛ الهه تاج بخش؛ حسن ممتاز


15. مطالعه تاثیر فرایند تولید آرد از گندم و پخت نان در میزان آفلاتوکسین B1 در شهرستان کیار استان چهارمحال و بختیاری

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 13 تیر 1399

ایرج صفیان؛ هانیه نوذری


16. ارزیابی تغییرات جمعیت فلور میکروبی گوشت با اضافه سازی ویرکن S در آب آشامیدنی طیور

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 13 تیر 1399

مجید غلامی آهنگران؛ اویس پورمهدی؛ اکرم قهرمانی چرمهینی؛ آسیه احمدی