دوره و شماره: مقالات آماده انتشار

مقالاتی که داوری آنها به پایان رسیده و در نوبت چاپ قرار دارند.

اصیل پژوهشی

1. Quantitative modeling of the public health risk impact of foodborne pathogens in Nigerian aquacultured catfish (Clarias gariepinus)

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 21 خرداد 1398

Imade Stanley؛ Faith Akinnibosun


2. بررسی افزودن عصاره چای سبز بر برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست قالبی پروبیوتیک

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 13 تیر 1399

نسرین آذرجم؛ علیرضا شهاب لواسانی؛ انوشه شریفان


3. تاثیر عصاره آبی و اتانولی موسیر بر باکتری های استرپتوکوکوس ترموفیلوس و لاکتوباسیلوس بولگاریکوس در محیط آبگوشت TSB و ماست

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 29 خرداد 1400

مجتبی بنیادیان؛ سارا اشرفیان؛ حمداله مشتاقی


4. بررسی تاثیر موسیلاژ دانه چیا حاوی غلظت‌های مختلف عصاره آبی برگ زیتون بر ماندگاری فیله مرغ در یخچال

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 04 تیر 1400

شهین زمردی؛ فرشته اخوان سیاسی پور فومنی؛ مهدی شریفی سلطانی؛ سارا جعفریان؛ اصغر خسروشاهی اصل


5. بررسی فعالیت ضدمیکروبی ماکروامولسیون و نانوامولسیون اسانس گیاه Salvia chorassanica علیه میکروارگانیسم‌های بیماری‌زا و عامل فساد غذایی در شرایط آزمایشگاهی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 12 مرداد 1400

اعظم مهربان؛ محسن وظیفه دوست؛ زهره دیدار؛ محمد حسین حداد خداپرست؛ معصومه مهربان سنگ آتش


6. بررسی شیوع و مقاومت آنتی بیوتیکی گوشت پرندگان مختلف آلوده به آرکوباکتر در مراکز فروش استان اصفهان در چهارفصل سال 1397

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 12 مرداد 1400

رویا نجفی؛ ابراهیم رحیمی


7. مطالعه ژنوتیپی و فنوتیپی مقاومت آنتی بیوتیکی در جدایه‌های اسینتوباکتر بومانی جدا شده از کره و سرشیر سنتی در اصفهان

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 12 مرداد 1400

محمد احمدی؛ نهال سلیمی؛ ابراهیم رحیمی


8. تاثیر روغن فرار زیره سیاه، املاح صفراوی و نمک بر پایداری باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس (ATCC4356)

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 17 آبان 1400

ژاله خوشخو


9. ارزیابی فعالیت ضد میکروبی اسانس گیاه بادرنجبویه (Melissa officinalis) روی باکتری های غذازاد

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 05 دی 1400

10.30495/jfm.2021.1946204.1750

سلمان حیدریان؛ Mehrdad مهرداد؛ صادق موسوی فرد؛ فریبرز معطر