• صفحه اصلی
  • مرور
    • شماره جاری
    • بر اساس شماره‌های نشریه
    • بر اساس نویسندگان
    • بر اساس موضوعات
    • نمایه نویسندگان
    • نمایه کلیدواژه ها
  • اطلاعات نشریه
    • درباره نشریه
    • اهداف و چشم انداز
    • اعضای هیات تحریریه
    • همکاران دفتر نشریه
    • اصول اخلاقی انتشار مقاله
    • بانک ها و نمایه نامه ها
    • پیوندهای مفید
    • پرسش‌های متداول
    • فرایند پذیرش مقالات
    • اخبار و اعلانات
  • راهنمای نویسندگان
  • ارسال مقاله
  • داوران
  • تماس با ما
 
  • ورود به سامانه ▼
    • ورود به سامانه
    • ثبت نام در سامانه
  • English
صفحه اصلی فهرست مقالات مشخصات مقاله
  • ذخیره رکوردها
  • |
  • نسخه قابل چاپ
  • |
  • توصیه به دوستان
  • |
  • ارجاع به این مقاله ارجاع به مقاله
    RIS EndNote BibTeX APA MLA Harvard Vancouver
  • |
  • اشتراک گذاری اشتراک گذاری
    CiteULike Mendeley Facebook Google LinkedIn Twitter
میکروب شناسی مواد غذائی
arrow مقالات آماده انتشار
arrow شماره جاری
شماره‌های پیشین نشریه
دوره دوره 5 (1397)
دوره دوره 4 (1396)
شماره شماره 4
شماره شماره 3
شماره شماره 2
شماره شماره 1
دوره دوره 3 (1395)
دوره دوره 2 (1394)
دوره دوره 1 (1393)
خیری, فرشید, نجفی, قاسم, جلالی, سید محمد علی. (1396). مطالعه ارتباط بین میزان ترئونین با بار میکروبی لاشه. میکروب شناسی مواد غذائی, 4(2), 37-44.
فرشید خیری; قاسم نجفی; سید محمد علی جلالی. "مطالعه ارتباط بین میزان ترئونین با بار میکروبی لاشه". میکروب شناسی مواد غذائی, 4, 2, 1396, 37-44.
خیری, فرشید, نجفی, قاسم, جلالی, سید محمد علی. (1396). 'مطالعه ارتباط بین میزان ترئونین با بار میکروبی لاشه', میکروب شناسی مواد غذائی, 4(2), pp. 37-44.
خیری, فرشید, نجفی, قاسم, جلالی, سید محمد علی. مطالعه ارتباط بین میزان ترئونین با بار میکروبی لاشه. میکروب شناسی مواد غذائی, 1396; 4(2): 37-44.

مطالعه ارتباط بین میزان ترئونین با بار میکروبی لاشه

مقاله 5، دوره 4، شماره 2، تابستان 1396، صفحه 37-44  XML اصل مقاله (562.73 K)
نوع مقاله: پژوهشی
نویسندگان
فرشید خیری email 1؛ قاسم نجفی2؛ سید محمد علی جلالی3
1دانشگاه آزاد شهر کرد
2دانش آموخته کارشناسی ارشد گروه علوم دامی، دانشکده کشاورزی، واحد شهرکرد، دانشگاه آزاد اسلامی، شهرکرد، ایران
3گروه علوم دامی، دانشکده کشاورزی، واحد شهرکرد، دانشگاه آزاد اسلامی، شهرکرد، ایران.
چکیده
آزمایش حاضر به منظور بررسی تأثیر سطوح متفاوت ترئونین بر بار میکروبی لاشه بر 450 قطعه جوجه‌های گوشتی سویه راس 308 انجام پذیرفت. جوجه‌­هابه صورت تصادفی به پنج تیمار آزمایشی و شش تکرار (15 جوجه در هر تکرار) در قالب یک طرح کاملاً تصادفی اختصاص یافتند. جیره­های آزمایشی شامل سطوح متفاوت ترئونین با پنج سطح 90، 100، 110، 120 و 130 درصد توصیه ‌دستورالعمل سویه راس 308  بود. تاثیر مکمل ترئونین بر بار میکروبی لاشه در جوجه گوشتی نر و ماده معنی دار (05/0>P) بود .درلاشه جوجه های گوشتی (تیمار­ها متفاوت) سالمونلا مشاهده نشد. در رقت  (1 - ) بیشترین میزان بار میکروبی در تیمار90 درصد ترئونین  مشاهده شد، که با تیمارهای 100،120 و130 درصد ترئونین تفاوت معنی دار نشد ولی با تیمار110 درصد ترئونین تفاوت معنی دار (05/0>P) شد. در رقت (2-) کمترین میزان بار میکروبی لاشه در تیمار110 درصد ترئونین مشاهده شد که با تیمارهای 90،100،120و130 درصد ترئونین تفاوت معنی داری (05/0>P) بود. همچنین در حجم کل بار میکروبی کمترین میزان مربوط به تیمار110 درصد ترئونین بود که با بقیه تیمارها تفاوت معنی دار (05/0>P) شد. بهترین سطح برای اسیدهای آمینه ترئونین در جیره جوجه گوشتی سطح 110 درصد ترئونین بود که در این سطح مناسب­ترین میزان بارمیکروبی گوشت بود و جوجه ها از لحاظ عملکرد در مناسبترین وضعیت قرار داشتند.
کلیدواژه‌ها
اسید آمینه؛ ال-ترئونین؛ بار میکروبی لاشه؛ جوجه گوشتی
موضوعات
بیماری های ناشی از غذا
عنوان مقاله [English]
Study of correlation between microbial carcass and threonine on broiler chicks
نویسندگان [English]
Farshid Kheiri1؛ Ghasem Najafi2؛ Mohamad Ali Jalali3
2Graduated of Animal Science, Faculty of Agriculture, Shahrekord Branch, Islamic Azad University, Shahrekord, Iran.
3Department of Animal Science, Faculty of Agriculture, Shahrekord Branch, Islamic Azad University, Shahrekord, Iran.
چکیده [English]
An experiment was conducted to evaluate the effect of different levels of threonine on microbial carcass with use of 450 numbers of broiler chicks of the Ross 308.The chicks randomly are allocated to five experimental treatments and six replications (15 chicks in each replicates) in a completely randomized design. The experimental diets are including different levels of threonine with five levels of 90, 100, 110, 120 and 130 percent of the recommended Ross 308. The findings of the study shows the effect of experimental diets on microbial carcass in female and male broiler are (p< 0.05) significant. In carcass broiler chicks (different treatment) salmonella are not observed (P> 0/05). In dilution (-1) most level microbial carcass in treatment 90 ٪Threonine became observation, where with treatment 110 ٪threonine are significant (p< 0.05). Dilution (-2) least level microbial carcass in treatment 110 ٪became observation than  another treatments are significant (p< 0.05).Too in total content microbial carcass least level relevant on treatment 110 ٪threonine was than  another treatments are significant (p< 0.05). Results showed that the increase of threonine up to %10 leads to improvement of broiler chicks.
کلیدواژه‌ها [English]
Amino acid, L-threonine, broiler chicks, microbial carcass
مراجع
آمار
تعداد مشاهده مقاله: 219
تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 223
صفحه اصلی | واژه نامه اختصاصی | اخبار و اعلانات | اهداف و چشم انداز | نقشه سایت
ابتدای صفحه ابتدای صفحه

Journal Management System. Designed by sinaweb.