• صفحه اصلی
  • مرور
    • شماره جاری
    • بر اساس شماره‌های نشریه
    • بر اساس نویسندگان
    • بر اساس موضوعات
    • نمایه نویسندگان
    • نمایه کلیدواژه ها
  • اطلاعات نشریه
    • درباره نشریه
    • اهداف و چشم انداز
    • اعضای هیات تحریریه
    • اصول اخلاقی انتشار مقاله
    • بانک ها و نمایه نامه ها
    • پیوندهای مفید
    • پرسش‌های متداول
    • فرایند پذیرش مقالات
    • اخبار و اعلانات
  • راهنمای نویسندگان
  • ارسال مقاله
  • داوران
  • تماس با ما
 
  • ورود به سامانه ▼
    • ورود به سامانه
    • ثبت نام در سامانه
  • English
صفحه اصلی فهرست مقالات مشخصات مقاله
  • ذخیره رکوردها
  • |
  • نسخه قابل چاپ
  • |
  • توصیه به دوستان
  • |
  • ارجاع به این مقاله ارجاع به مقاله
    RIS EndNote BibTeX APA MLA Harvard Vancouver
  • |
  • اشتراک گذاری اشتراک گذاری
    CiteULike Mendeley Facebook Google LinkedIn Twitter
میکروب شناسی مواد غذائی
arrow مقالات آماده انتشار
arrow شماره جاری
شماره‌های پیشین نشریه
دوره دوره 6 (1398)
دوره دوره 5 (1397)
دوره دوره 4 (1396)
دوره دوره 3 (1395)
دوره دوره 2 (1394)
دوره دوره 1 (1393)
شماره شماره 3
شماره شماره 2
شماره شماره 1
غلامی آهنگران, مجید, جعفریان, محسن, حاج صالحی, مازیار. (1393). مقایسه اثر نانوسیل و آب اکسیژنه در کاهش بار اشریشیاکلی سطح پوسته تخم مرغ. میکروب شناسی مواد غذائی, 1(2), 21-25.
مجید غلامی آهنگران; محسن جعفریان; مازیار حاج صالحی. "مقایسه اثر نانوسیل و آب اکسیژنه در کاهش بار اشریشیاکلی سطح پوسته تخم مرغ". میکروب شناسی مواد غذائی, 1, 2, 1393, 21-25.
غلامی آهنگران, مجید, جعفریان, محسن, حاج صالحی, مازیار. (1393). 'مقایسه اثر نانوسیل و آب اکسیژنه در کاهش بار اشریشیاکلی سطح پوسته تخم مرغ', میکروب شناسی مواد غذائی, 1(2), pp. 21-25.
غلامی آهنگران, مجید, جعفریان, محسن, حاج صالحی, مازیار. مقایسه اثر نانوسیل و آب اکسیژنه در کاهش بار اشریشیاکلی سطح پوسته تخم مرغ. میکروب شناسی مواد غذائی, 1393; 1(2): 21-25.

مقایسه اثر نانوسیل و آب اکسیژنه در کاهش بار اشریشیاکلی سطح پوسته تخم مرغ

مقاله 12، دوره 1، شماره 2، پاییز 1393، صفحه 21-25  XML اصل مقاله (408.16 K)
نوع مقاله: پژوهشی
نویسندگان
مجید غلامی آهنگران email 1؛ محسن جعفریان1؛ مازیار حاج صالحی2
1گروه علوم درمانگاهی، دانشکده دامپزشکی، واحد شهرکرد، دانشگاه آزاد اسلامی، شهرکرد، ایران.
2دانش آموخته دامپزشکی، دانشکده دامپزشکی، واحد شهرکرد، دانشگاه آزاد اسلامی،شهرکرد، ایران.
تاریخ دریافت: 12 مرداد 1393،  تاریخ پذیرش: 29 مهر 1393 
چکیده
چکیده در این مطالعه سعی شده است کارایی دو ترکیب ضدعفونی کننده ی نانوسیل D2 و آب اکسیژنه جهت کاهش بار میکروبی پوسته تخم مرغ مورد مقایسه قرار گیرد. در این راستا تعداد 90 عدد تخم مرغ تهیه گردید و به 3 گروه تقسیم شدند. درگروه اول نانوسیل، در گروه دوم آب اکسیژنه و در گروه سوم آب مقطر استریل (به عنوان کنترل منفی) بر روی تخم مرغ‌های تهیه شده اسپری گردید. پس از 30 دقیقه تخم مرغ‌ها شکسته و تمام پوسته به قطعات کوچک خرد شده و با اضافه سازی نرمال سالین مورد کشت میکروبی قرارگرفت. پس از تهیه رقت‌های مختلف، مطابق روش‌های معمول باکتری شناسی به شناسایی و شمارش کلنی‌های اشریشیاکلی پرداخته شد. نتایج نشان داد تعداد کلنی‌های اشرشیا کلی در گروه‌ های در معرض قرار گرفته با آب اکسیژنه و نانوسیل اختلاف معنی ‌داری ندارند. همچنین تعداد کلنی‌ های اشرشیا کلی در تخم مرغ‌ های در معرض قرار گرفته با آب اکسیژنه و نانوسیل به طور معنی دار کمتر از گروه کنترل می‌باشد. لذا به نظر می‌رسد نانوسیل می‌تواند در ضدعفونی تخم مرغ کارایی داشته باشد.
کلیدواژه‌ها
آلودگی تخم مرغ؛ نانوسیل؛ پراکسید هیدروژن؛ اشرشیا کلی
عنوان مقاله [English]
Comparison of Nanosil and hydrogen peroxide in reducing of Escherchia coli population on egg shell surface
نویسندگان [English]
Majid Gholami-Ahangaran1؛ Mohsen Jafarian-Dehkordi1؛ Mazyar Haj-salehi2
1Department of Clinical Sciences, Faculty of Veterinary Medicine, Shahrekord Branch, Islamic Azad University, Shahrekord, Iran.
2Graduated of Veterinary Medicine Faculty, Shahrekord Branch, Islamic Azad University, Shahrekord, Iran.
چکیده [English]
Abstract In this study the efficiency of two commercial anti-bacterial compounds comprising hydrogen peroxide and Nanosil D2 for reducing of bacterial population on egg shell surface was compared. Thus, 90 eggs were prepared and divided into 3 groups. In first group, Nanosil, in second group, hydrogen peroxide and in third group sterile water (as control) were sprayed on outer surface of egg shell. After 30 minutes, crushed egg shells were cultured. After preparation of serial dilution, Escherichia coli colonies were identified and counted according to usual bacteriological procedures. The results revealed there are no significant differences in amount of E. coli colonies between eggs exposed to Nanosil and hydrogen peroxide. The eggs exposed to Nanosil and hydrogen peroxide showed significant lower infectivity comparing to the control group. Thus, it seems that Nanosil can be used as a disinfectant of eggs.
کلیدواژه‌ها [English]
egg contamination, Nanosil, hydrogen-peroxide, Escherichia coli
آمار
تعداد مشاهده مقاله: 1,327
تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 672
صفحه اصلی | واژه نامه اختصاصی | اخبار و اعلانات | اهداف و چشم انداز | نقشه سایت
ابتدای صفحه ابتدای صفحه

Journal Management System. Designed by sinaweb.