• صفحه اصلی
  • مرور
    • شماره جاری
    • بر اساس شماره‌های نشریه
    • بر اساس نویسندگان
    • بر اساس موضوعات
    • نمایه نویسندگان
    • نمایه کلیدواژه ها
  • اطلاعات نشریه
    • درباره نشریه
    • اهداف و چشم انداز
    • اعضای هیات تحریریه
    • اصول اخلاقی انتشار مقاله
    • بانک ها و نمایه نامه ها
    • پیوندهای مفید
    • پرسش‌های متداول
    • فرایند پذیرش مقالات
    • اخبار و اعلانات
    • اطلاعات اماری نشریه
  • راهنمای نویسندگان
  • ارسال مقاله
  • داوران
  • تماس با ما
  • ورود به سامانه
    • ورود به سامانه
    • ثبت نام
  • English

شناسنامه پاییز 1399


عنوان مقاله [English]

JFM_Volume 7_Issue 3_Pages 1-94

میکروب شناسی مواد غذائی- Journal of Food Microbiology

دوره 7، شماره 3
پاییز 1399

فایل ها

  • XML
  • اصل مقاله 599.52 K

سابقه مقاله

  • تاریخ دریافت: 07 شهریور 1399
  • تاریخ پذیرش: 07 شهریور 1399

اشتراک گذاری

ارجاع به این مقاله

  • RIS
  • EndNote
  • BibTeX
  • APA
  • MLA
  • HARVARD
  • VANCOUVER

آمار

  • تعداد مشاهده مقاله: 89
  • تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 86

APA

. (1399). شناسنامه پاییز 1399. میکروب شناسی مواد غذائی- Journal of Food Microbiology, 7(3), -.

MLA

. "شناسنامه پاییز 1399". میکروب شناسی مواد غذائی- Journal of Food Microbiology, 7, 3, 1399, -.

HARVARD

. (1399). 'شناسنامه پاییز 1399', میکروب شناسی مواد غذائی- Journal of Food Microbiology, 7(3), pp. -.

VANCOUVER

. شناسنامه پاییز 1399. میکروب شناسی مواد غذائی- Journal of Food Microbiology, 1399; 7(3): -.

دسترسی سریع

  • صفحه اصلی
  • درباره نشریه
  • اعضای هیات تحریریه
  • ارسال مقاله
  • استخراج به پایگاه‌های علمی
  • تماس با ما
  • واژه نامه اختصاصی
  • اشتراک نسخه چاپی نشریه
  • نقشه سایت

آخرین اخبار

  • امتیاز برای داوران مجله 1399-05-02
  • نمایه شدن مجله در پایگاه publons 1398-06-23
  • نمایه شدن مجله در پایگاه (SIS (Scientific Indexing Services 1398-06-23
  • **افزایش 11 برابری ضریب تاثیر در آخرین رتبه بندی توسط پایگاه IndexCopernicus** 1394-09-23
  • دریافت نمایه فائو اگریس توسط مجله میکروب شناسی مواد غذائی 1394-09-23

اشتراک خبرنامه

برای دریافت اخبار و اطلاعیه های مهم نشریه در خبرنامه نشریه مشترک شوید.

  • © سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب