نمایه نویسندگان

ا

  • احسانی، علی اثر ضد میکروبی بوتیلیتد هیدروکسی آنیزول (BHA) بر روی سالمونلا تیفی موریوم و لیستریا مونوسیتوژنز در محیط کشت و پنیر سفید ایرانی [دوره 1، شماره 1، 1393، صفحه 23-29]
  • احمدی، سارا مطالعه استفاده از نیسین در کنترل رشد استرپتوکوکوس اینیایی و لاکتوکوکوس گارویه در فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان [دوره 1، شماره 3، 1393، صفحه 47-53]
  • امین زارع، مجید اثر ضد میکروبی بوتیلیتد هیدروکسی آنیزول (BHA) بر روی سالمونلا تیفی موریوم و لیستریا مونوسیتوژنز در محیط کشت و پنیر سفید ایرانی [دوره 1، شماره 1، 1393، صفحه 23-29]
  • انصاری، مهسا مطالعه اثر اسانس مرزه خوزستانی (Satureja khuzestanica) برممانعت از رشد باکتری لاکتوکوکوس گارویه در گوشت قزل آلای رنگین کمان در دمای یخچال [دوره 1، شماره 3، 1393، صفحه 33-39]

ب

  • بیات، منصور بررسی میزان تأثیر نانو اسانس‌های گیاه زیره سبز و مرزه بر روی گونه‌های آسپرژیلوس جدا شده از پودر ماهی تولیدی کارخانجات استان مازندران [دوره 1، شماره 1، 1393، صفحه 43-48]
  • بارانی بناب، حمید کیفیت میکروبی و شیمیایی ماست پاستوریزه تولیدی کارخانه‌های لبنی استان زنجان بین سال‌های 1390 تا 1392 [دوره 1، شماره 2، 1393، صفحه 1-7]
  • بشیری، معصومه مطالعه فراوانی ژن حدتhlyAباکتری لیستریا مونوسیتوژنز در سبزیجات تازه با استفاده از واکنش زنجیره‌ای پلی مراز [دوره 1، شماره 3، 1393، صفحه 1-5]
  • بهرامی اصل، فرشاد مطالعه آلودگی میکروبی بستنی‌های سنتی (مطالعه موردی:شهرستان ارومیه) [دوره 1، شماره 3، 1393، صفحه 27-32]
  • بهرامیان، سمیرا بررسی تاثیر دود مایع و اسانس شیره درخت بنه (Pistacia atlantica Subsp. Kurdica) بر لاکتوباسیلوس بولگاریکوس [دوره 1، شماره 1، 1393، صفحه 49-55]

پ

  • پویان، مهوش مقایسه واکنش زنجیره‌ای پلیمراز و کشت برای تشخیص سودوموناس آئروجینوزا و اشریشیاکلی در آب‌های معدنی و آشامیدنی بسته بندی شده [دوره 1، شماره 2، 1393، صفحه 43-49]
  • پورفرزانه، علیرضا تعیین میزان آفلاتوکسین M1 در نمونه‌های شیر خام تولیدی استان قزوین به روش الایزا و کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا [دوره 1، شماره 3، 1393، صفحه 7-13]

ت

  • تاج بخش، امیر گزارش آلودگی آب پرتقال پاستوریزه به باکتری Bacillus licheniformis [دوره 1، شماره 1، 1393، صفحه 39-42]
  • تاج بخش، امیر بررسی آلودگی برخی انواع آب میوه به باکتری آلیسایکلوباسیلوس اسیدوترستریس با استفاده از روش PCR و RFLP [دوره 1، شماره 2، 1393، صفحه 9-14]
  • تاج بخش، امیر جداسازی باکتریوفاژ اختصاصی باکتری Alicyclobacillus acidoterrestris عامل فساد آب میوه از خاک [دوره 1، شماره 3، 1393، صفحه 15-19]
  • تبرایی، علیجان اثر ضد میکروبی بوتیلیتد هیدروکسی آنیزول (BHA) بر روی سالمونلا تیفی موریوم و لیستریا مونوسیتوژنز در محیط کشت و پنیر سفید ایرانی [دوره 1، شماره 1، 1393، صفحه 23-29]

ج

  • جعفریان، محسن مقایسه اثر نانوسیل و آب اکسیژنه در کاهش بار اشریشیاکلی سطح پوسته تخم مرغ [دوره 1، شماره 2، 1393، صفحه 21-25]

ح

  • حاج صالحی، مازیار مقایسه اثر نانوسیل و آب اکسیژنه در کاهش بار اشریشیاکلی سطح پوسته تخم مرغ [دوره 1، شماره 2، 1393، صفحه 21-25]
  • حسینی، ابراهیم مطالعه اثر اسانس مرزه خوزستانی (Satureja khuzestanica) برممانعت از رشد باکتری لاکتوکوکوس گارویه در گوشت قزل آلای رنگین کمان در دمای یخچال [دوره 1، شماره 3، 1393، صفحه 33-39]

خ

  • خوانساری، رضا بررسی میزان تأثیر نانو اسانس‌های گیاه زیره سبز و مرزه بر روی گونه‌های آسپرژیلوس جدا شده از پودر ماهی تولیدی کارخانجات استان مازندران [دوره 1، شماره 1، 1393، صفحه 43-48]

د

  • داودی مقدم، هدیه مطالعه اثرات ضد قارچی اسانس گل بی‌مرگ (.Helichrysum arenarium L) بر رشد کاندیدا آلبیکنز و ساکارومایسز سرویسیه [دوره 1، شماره 1، 1393، صفحه 31-38]
  • دریس، فاطمه مقایسه واکنش زنجیره‌ای پلیمراز و کشت برای تشخیص سودوموناس آئروجینوزا و اشریشیاکلی در آب‌های معدنی و آشامیدنی بسته بندی شده [دوره 1، شماره 2، 1393، صفحه 43-49]
  • دهقانی، آناهیتا مطالعه آلودگی میکروبی بستنی‌های سنتی (مطالعه موردی:شهرستان ارومیه) [دوره 1، شماره 3، 1393، صفحه 27-32]
  • دوستی، عباس مقایسه واکنش زنجیره‌ای پلیمراز و کشت برای تشخیص سودوموناس آئروجینوزا و اشریشیاکلی در آب‌های معدنی و آشامیدنی بسته بندی شده [دوره 1، شماره 2، 1393، صفحه 43-49]

ر

  • رحیمی، ابراهیم شیوع استافیلوکوکوس اورئوس در گوشت و فراورده های گوشتی [دوره 1، شماره 3، 1393، صفحه 41-46]
  • رحیم زاده، غزال بررسی تاثیر دود مایع و اسانس شیره درخت بنه (Pistacia atlantica Subsp. Kurdica) بر لاکتوباسیلوس بولگاریکوس [دوره 1، شماره 1، 1393، صفحه 49-55]
  • رخزادی، اسعد بررسی تاثیر دود مایع و اسانس شیره درخت بنه (Pistacia atlantica Subsp. Kurdica) بر لاکتوباسیلوس بولگاریکوس [دوره 1، شماره 1، 1393، صفحه 49-55]
  • رضا توفیقی، سیده الهام جداسازی باکتریوفاژ اختصاصی باکتری Alicyclobacillus acidoterrestris عامل فساد آب میوه از خاک [دوره 1، شماره 3، 1393، صفحه 15-19]
  • رفیعی، سولماز جداسازی باکتریوفاژ اختصاصی باکتری Alicyclobacillus acidoterrestris عامل فساد آب میوه از خاک [دوره 1، شماره 3، 1393، صفحه 15-19]
  • رفیعیان کوپائی، محمود بررسی خواص آنتی اکسیدانی و ضد باکتریایی اسانس جعفری بر روی تعدادی از باکتری های عامل فساد و بیماری زای غذایی [دوره 1، شماره 1، 1393، صفحه 9-15]
  • رومیانی، لاله مطالعه استفاده از نیسین در کنترل رشد استرپتوکوکوس اینیایی و لاکتوکوکوس گارویه در فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان [دوره 1، شماره 3، 1393، صفحه 47-53]
  • رئیسی، مجتبی اثر ضد میکروبی بوتیلیتد هیدروکسی آنیزول (BHA) بر روی سالمونلا تیفی موریوم و لیستریا مونوسیتوژنز در محیط کشت و پنیر سفید ایرانی [دوره 1، شماره 1، 1393، صفحه 23-29]

ز

  • زمانی، عباسعلی کیفیت میکروبی و شیمیایی ماست پاستوریزه تولیدی کارخانه‌های لبنی استان زنجان بین سال‌های 1390 تا 1392 [دوره 1، شماره 2، 1393، صفحه 1-7]

س

  • سلطانی، مهدی مطالعه اثر اسانس مرزه خوزستانی (Satureja khuzestanica) برممانعت از رشد باکتری لاکتوکوکوس گارویه در گوشت قزل آلای رنگین کمان در دمای یخچال [دوره 1، شماره 3، 1393، صفحه 33-39]

ش

  • شرافتی چالشتری، رضا بررسی خواص آنتی اکسیدانی و ضد باکتریایی اسانس جعفری بر روی تعدادی از باکتری های عامل فساد و بیماری زای غذایی [دوره 1، شماره 1، 1393، صفحه 9-15]
  • شرافتی چالشتری، رضا ارزیابی وضعیت میکروبی عرقیات گیاهی عرضه شده در کاشان در سال 1391 [دوره 1، شماره 2، 1393، صفحه 27-33]
  • شرافتی چالشتری، علی بررسی خواص آنتی اکسیدانی و ضد باکتریایی اسانس جعفری بر روی تعدادی از باکتری های عامل فساد و بیماری زای غذایی [دوره 1، شماره 1، 1393، صفحه 9-15]
  • شریف زاده، علی مطالعه فراوانی ژن حدتhlyAباکتری لیستریا مونوسیتوژنز در سبزیجات تازه با استفاده از واکنش زنجیره‌ای پلی مراز [دوره 1، شماره 3، 1393، صفحه 1-5]
  • شعیبی، شهرام خواص ضد باکتریایی اسانس برگ شمعدانی معطر (Pelargonium graveolens L. Hérit) بر میکروارگانیسم های بیماری زای مواد غذایی [دوره 1، شماره 2، 1393، صفحه 35-42]

ص

  • صالحی، الهام بررسی خواص آنتی اکسیدانی و ضد باکتریایی اسانس جعفری بر روی تعدادی از باکتری های عامل فساد و بیماری زای غذایی [دوره 1، شماره 1، 1393، صفحه 9-15]

ع

  • عطای صالحی، اسماعیل شیوع استافیلوکوکوس اورئوس در گوشت و فراورده های گوشتی [دوره 1، شماره 3، 1393، صفحه 41-46]
  • عنایتی، مهسا بررسی میزان تأثیر نانو اسانس‌های گیاه زیره سبز و مرزه بر روی گونه‌های آسپرژیلوس جدا شده از پودر ماهی تولیدی کارخانجات استان مازندران [دوره 1، شماره 1، 1393، صفحه 43-48]

غ

  • غلامی آهنگران، مجید مقایسه اثر نانوسیل و آب اکسیژنه در کاهش بار اشریشیاکلی سطح پوسته تخم مرغ [دوره 1، شماره 2، 1393، صفحه 21-25]

ق

  • قائد امینی، رضا ردیابی انواع ژن های حدت در سروتیپ های سالمونلا تیفی موریوم و سالمونلا انتریتیدیس جدا شده از گوشت مرغ در استان چهارمحال و بختیاری [دوره 1، شماره 1، 1393، صفحه 17-22]
  • قائنی، منصوره مطالعه استفاده از نیسین در کنترل رشد استرپتوکوکوس اینیایی و لاکتوکوکوس گارویه در فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان [دوره 1، شماره 3، 1393، صفحه 47-53]
  • قربانی رنجبری، علی مطالعه تغییرات بار میکروبی، پوترسین و هیستامین در عضله ماهی شوریده (Otolithes ruber) در شرایط نگهداری در یخ [دوره 1، شماره 1، 1393، صفحه 1-7]
  • قربانی رنجبری، فاطمه مطالعه تغییرات بار میکروبی، پوترسین و هیستامین در عضله ماهی شوریده (Otolithes ruber) در شرایط نگهداری در یخ [دوره 1، شماره 1، 1393، صفحه 1-7]
  • قربانی رنجبری، نازنین مطالعه تغییرات بار میکروبی، پوترسین و هیستامین در عضله ماهی شوریده (Otolithes ruber) در شرایط نگهداری در یخ [دوره 1، شماره 1، 1393، صفحه 1-7]

ک

  • کبیری، حمیدرضا مقایسه واکنش زنجیره‌ای پلیمراز و کشت برای تشخیص سودوموناس آئروجینوزا و اشریشیاکلی در آب‌های معدنی و آشامیدنی بسته بندی شده [دوره 1، شماره 2، 1393، صفحه 43-49]
  • کریم زاده صادق، سیما مطالعه آلودگی میکروبی بستنی‌های سنتی (مطالعه موردی:شهرستان ارومیه) [دوره 1، شماره 3، 1393، صفحه 27-32]
  • کمالی، ابوالقاسم مطالعه اثر اسانس مرزه خوزستانی (Satureja khuzestanica) برممانعت از رشد باکتری لاکتوکوکوس گارویه در گوشت قزل آلای رنگین کمان در دمای یخچال [دوره 1، شماره 3، 1393، صفحه 33-39]

گ

  • گلچین منشادی، علیرضا مطالعه تغییرات بار میکروبی، پوترسین و هیستامین در عضله ماهی شوریده (Otolithes ruber) در شرایط نگهداری در یخ [دوره 1، شماره 1، 1393، صفحه 1-7]

م

  • محسنی، مهران کیفیت میکروبی و شیمیایی ماست پاستوریزه تولیدی کارخانه‌های لبنی استان زنجان بین سال‌های 1390 تا 1392 [دوره 1، شماره 2، 1393، صفحه 1-7]
  • محسنی فر، افشین بررسی میزان تأثیر نانو اسانس‌های گیاه زیره سبز و مرزه بر روی گونه‌های آسپرژیلوس جدا شده از پودر ماهی تولیدی کارخانجات استان مازندران [دوره 1، شماره 1، 1393، صفحه 43-48]
  • محمدی ثانی، علی مطالعه اثرات ضد قارچی اسانس گل بی‌مرگ (.Helichrysum arenarium L) بر رشد کاندیدا آلبیکنز و ساکارومایسز سرویسیه [دوره 1، شماره 1، 1393، صفحه 31-38]
  • محمدی ثانی، علی خواص ضد باکتریایی اسانس برگ شمعدانی معطر (Pelargonium graveolens L. Hérit) بر میکروارگانیسم های بیماری زای مواد غذایی [دوره 1، شماره 2، 1393، صفحه 35-42]
  • محمدزاده، هدی خواص ضد باکتریایی اسانس برگ شمعدانی معطر (Pelargonium graveolens L. Hérit) بر میکروارگانیسم های بیماری زای مواد غذایی [دوره 1، شماره 2، 1393، صفحه 35-42]
  • محمودی، آزاده مطالعه استفاده از نیسین در کنترل رشد استرپتوکوکوس اینیایی و لاکتوکوکوس گارویه در فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان [دوره 1، شماره 3، 1393، صفحه 47-53]
  • مختاری، علیرضا بررسی میزان تأثیر نانو اسانس‌های گیاه زیره سبز و مرزه بر روی گونه‌های آسپرژیلوس جدا شده از پودر ماهی تولیدی کارخانجات استان مازندران [دوره 1، شماره 1، 1393، صفحه 43-48]
  • میرزاعلیزاده، عادل کیفیت میکروبی و شیمیایی ماست پاستوریزه تولیدی کارخانه‌های لبنی استان زنجان بین سال‌های 1390 تا 1392 [دوره 1، شماره 2، 1393، صفحه 1-7]
  • مزروعی آرانی، نوید ارزیابی وضعیت میکروبی عرقیات گیاهی عرضه شده در کاشان در سال 1391 [دوره 1، شماره 2، 1393، صفحه 27-33]
  • مشاطیان، فرامرز تعیین میزان آفلاتوکسین M1 در نمونه‌های شیر خام تولیدی استان قزوین به روش الایزا و کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا [دوره 1، شماره 3، 1393، صفحه 7-13]
  • معتمدی، حسین گزارش آلودگی آب پرتقال پاستوریزه به باکتری Bacillus licheniformis [دوره 1، شماره 1، 1393، صفحه 39-42]
  • معتمدی، حسین بررسی آلودگی برخی انواع آب میوه به باکتری آلیسایکلوباسیلوس اسیدوترستریس با استفاده از روش PCR و RFLP [دوره 1، شماره 2، 1393، صفحه 9-14]
  • معتمدی، حسین جداسازی باکتریوفاژ اختصاصی باکتری Alicyclobacillus acidoterrestris عامل فساد آب میوه از خاک [دوره 1، شماره 3، 1393، صفحه 15-19]
  • ممتاز، حسن ردیابی انواع ژن های حدت در سروتیپ های سالمونلا تیفی موریوم و سالمونلا انتریتیدیس جدا شده از گوشت مرغ در استان چهارمحال و بختیاری [دوره 1، شماره 1، 1393، صفحه 17-22]
  • مهدوی، سامان مطالعه میزان آلودگی پنیرهای سنتی شهرستان مراغه به باکتریاشریشیا کلیO157:H7 [دوره 1، شماره 3، 1393، صفحه 21-26]
  • مهربان سنگ‬ آتش، معصومه مطالعه اثرات ضد قارچی اسانس گل بی‌مرگ (.Helichrysum arenarium L) بر رشد کاندیدا آلبیکنز و ساکارومایسز سرویسیه [دوره 1، شماره 1، 1393، صفحه 31-38]
  • مومنی، حسین مطالعه فراوانی ژن حدتhlyAباکتری لیستریا مونوسیتوژنز در سبزیجات تازه با استفاده از واکنش زنجیره‌ای پلی مراز [دوره 1، شماره 3، 1393، صفحه 1-5]
  • مومنی، منوچهر ردیابی انواع ژن های حدت در سروتیپ های سالمونلا تیفی موریوم و سالمونلا انتریتیدیس جدا شده از گوشت مرغ در استان چهارمحال و بختیاری [دوره 1، شماره 1، 1393، صفحه 17-22]

ن

  • نقیلی، حسین اثر ضد میکروبی بوتیلیتد هیدروکسی آنیزول (BHA) بر روی سالمونلا تیفی موریوم و لیستریا مونوسیتوژنز در محیط کشت و پنیر سفید ایرانی [دوره 1، شماره 1، 1393، صفحه 23-29]
  • نیک نژاد، ، فرهاد اثر ضد میکروبی بوتیلیتد هیدروکسی آنیزول (BHA) بر روی سالمونلا تیفی موریوم و لیستریا مونوسیتوژنز در محیط کشت و پنیر سفید ایرانی [دوره 1، شماره 1، 1393، صفحه 23-29]
  • نویدجوی، ناهید مطالعه آلودگی میکروبی بستنی‌های سنتی (مطالعه موردی:شهرستان ارومیه) [دوره 1، شماره 3، 1393، صفحه 27-32]
  • نوریان، رضا تعیین میزان آفلاتوکسین M1 در نمونه‌های شیر خام تولیدی استان قزوین به روش الایزا و کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا [دوره 1، شماره 3، 1393، صفحه 7-13]
  • نونهال، فاطمه شیوع استافیلوکوکوس اورئوس در گوشت و فراورده های گوشتی [دوره 1، شماره 3، 1393، صفحه 41-46]