نمایه نویسندگان

ا

  • ابراهیمی، مریم ارزیابی قابلیت لاکتوباسیلوس‌های جدا شده از خمیرترش آرد کامل گندم در کاهش میزان آفلاتوکسین B1 [دوره 2، شماره 4، 1394، صفحه 1-14]
  • ابراهیمی اصل، سعیده سنتز و شناسایی نانو زیست کامپوزیت ضد میکروبی نقره /کیتوسان به روش شیمیایی برای استفاده در بسته‌بندی مواد غذایی [دوره 2، شماره 2، 1394، صفحه 21-31]
  • احرامپوش، محمدحسن بررسی میزان آگاهی، نگرش و عملکرد زنان مقیم در شهر شیراز پیرامون بیماری های منتقله از غذا [دوره 2، شماره 1، 1394، صفحه 1-12]
  • ایران نژاد، امین بررسی شیوع گونه های کمپیلوباکتر در مراحل مختلف کشتار وعرضه لاشه مرغ [دوره 2، شماره 1، 1394، صفحه 59-67]
  • ارشاد لنگرودی، هادی مطالعه عملکرد سینرژیستی نانوامولسیون روغن آفتابگردان و اسانس آویشن شیرازی بر کیفیت فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان [دوره 2، شماره 3، 1394، صفحه 61-75]
  • اسدی، زهره بررسی اثر پوشش کیتوزان همراه با اسانس لیمو بر کیفیت میکروبی ماهی قزل آلا [دوره 2، شماره 2، 1394، صفحه 7-19]
  • اسکندری، محمد هادی بررسی اثر ضد باکتریایی عصاره‌های استونی، اتانولی و متانولی برگ چهار رقم زیتون ایرانی بر اشریشیا کولای [دوره 2، شماره 2، 1394، صفحه 67-77]
  • اسماعیلی کوتمهر، محمود بررسی اثر ضد باکتریایی عصاره‌های استونی، اتانولی و متانولی برگ چهار رقم زیتون ایرانی بر اشریشیا کولای [دوره 2، شماره 2، 1394، صفحه 67-77]
  • امیری، آسیه بررسی میزان آگاهی، نگرش و عملکرد زنان مقیم در شهر شیراز پیرامون بیماری های منتقله از غذا [دوره 2، شماره 1، 1394، صفحه 1-12]
  • امینی، کیومرث تعیین وجود ژن حدت پنتون والنتین لکوسیدین PVL و ژن مقاومت به متی‌سیلین mecA در سویه‌های استافیلوکوکوس اورئوس جدا شده از نمونه‌های مواد غذایی به روش Multiplex PCR و بررسی مقاومت آنتی بیوتیکی آن [دوره 2، شماره 1، 1394، صفحه 49-58]
  • انصاری، مهسا ردیابی باکتری زئونوز لاکتوکوکوس گارویه در گوشت ماهی قزل آلای رنگین کمان عرضه شده به بازار و ارزیابی ژنتیکی حدت جدایه ها [دوره 2، شماره 3، 1394، صفحه 97-102]

ب

  • برزم، الهه بررسی فراوانی انتروسین‌های تولید شده در ایزوله‌های انتروکوکوس فکالیس جدا شده از فراورده‌های شیر سنتی در شهرستان شهرکرد [دوره 2، شماره 2، 1394، صفحه 79-87]
  • بشرخواه، یلدا شناسایی و تعیین ارتباط بین پاتوتایپ های اشریشیاکلی در نمونه های بالینی انسان و نمونه های غذایی گوشتی، لبنی و سبزی با استفاده از آنتی سرم های پلی والان [دوره 2، شماره 1، 1394، صفحه 79-89]
  • بهرامی، حمیدرضا جدا سازی و تعیین الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی و ردیابی ژنهای حدت اشریشیاکلی مولد شیگا توکسین (STEC) در نمونه های سالاد جمع آوری شده از استان چهارمحال و بختیاری و شهر اصفهان [دوره 2، شماره 2، 1394، صفحه 33-44]
  • بهرامی اصل، فرشاد مطالعه آلودگی باکتری‌های کلی فرم یخ های تولیدی کارخانجات شهرستان ارومیه [دوره 2، شماره 2، 1394، صفحه 45-54]

پ

  • پور خلیلی، آذین شیوع آلودگی به هیدروژن پراکساید در نمونه شیرهای استریل با ماندگاری بالا در بازار شهر اصفهان [دوره 2، شماره 4، 1394، صفحه 71-79]
  • پورشفیع، نسرین شناسایی ژن مولد توکسین سندرم شوک سمی در استافیلوکوس اورئوس جدا شده از شیر و پنیر در شهر تبریز [دوره 2، شماره 4، 1394، صفحه 81-87]

ت

  • تاج بخش، الهه بررسی آلودگی میکروبی سالادهای الویه سنتی و صنعتی شهرستان شهرکرد به باکتری های استافیلوکوکوس اورئوس و سالمونلا تایفی موریوم [دوره 2، شماره 1، 1394، صفحه 39-48]
  • تاج بخش، الهه بررسی فراوانی انتروسین‌های تولید شده در ایزوله‌های انتروکوکوس فکالیس جدا شده از فراورده‌های شیر سنتی در شهرستان شهرکرد [دوره 2، شماره 2، 1394، صفحه 79-87]
  • تاج بخش، فروغ بررسی آلودگی میکروبی سالادهای الویه سنتی و صنعتی شهرستان شهرکرد به باکتری های استافیلوکوکوس اورئوس و سالمونلا تایفی موریوم [دوره 2، شماره 1، 1394، صفحه 39-48]
  • ترحمی، محمد بررسی اثر ضد باکتریایی عصاره جلبک‌های پادینا (.Padina sp) و سارگاسوم (.Sargassum sp) جمع‌آوری شده از سواحل بندر بوشهر بر باکتری های ویبریو کلرا و اشیریشیا کلی جدا شده از آب [دوره 2، شماره 2، 1394، صفحه 1-6]
  • تقی زاده، محسن بررسی اثر پوشش کیتوزان همراه با اسانس لیمو بر کیفیت میکروبی ماهی قزل آلا [دوره 2، شماره 2، 1394، صفحه 7-19]

ج

  • جعفری، بهبود شناسایی و تعیین ارتباط بین پاتوتایپ های اشریشیاکلی در نمونه های بالینی انسان و نمونه های غذایی گوشتی، لبنی و سبزی با استفاده از آنتی سرم های پلی والان [دوره 2، شماره 1، 1394، صفحه 79-89]
  • جوادی، افشین شناسایی و تعیین ارتباط بین پاتوتایپ های اشریشیاکلی در نمونه های بالینی انسان و نمونه های غذایی گوشتی، لبنی و سبزی با استفاده از آنتی سرم های پلی والان [دوره 2، شماره 1، 1394، صفحه 79-89]
  • جوری، محمد حسن مطالعه اثر ضد میکروبی اسانس پونه کوهی (Mentha longifolia) بر باکتری سالمونلا انتریتیدیس در سس مایونز [دوره 2، شماره 3، 1394، صفحه 15-26]

ح

  • حاجی محمدی، بهادر بررسی میزان آگاهی، نگرش و عملکرد زنان مقیم در شهر شیراز پیرامون بیماری های منتقله از غذا [دوره 2، شماره 1، 1394، صفحه 1-12]
  • حسینی، سید ابراهیم بررسی اثرات آنتی باکتریال نیسین بر باکتری استافیلوکوکوس اورئوس در گوشت چرخ شده گوسفندی نگهداری شده در یخچال [دوره 2، شماره 1، 1394، صفحه 69-77]
  • حسینی، سید ابراهیم مطالعه عملکرد سینرژیستی نانوامولسیون روغن آفتابگردان و اسانس آویشن شیرازی بر کیفیت فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان [دوره 2، شماره 3، 1394، صفحه 61-75]
  • حسینی، مطهره السادات بررسی میزان آگاهی، نگرش و عملکرد زنان مقیم در شهر شیراز پیرامون بیماری های منتقله از غذا [دوره 2، شماره 1، 1394، صفحه 1-12]
  • حسینی شکرابی، سید پژمان اثر ضدباکتریایی و آنتی اکسیدانی اسید اسکوربیک بر فیله ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) نگهداری شده در یخچال [دوره 2، شماره 1، 1394، صفحه 13-25]

خ

  • خلعت بری- لیماکی، سپیده بررسی میزان آگاهی، نگرش و عملکرد زنان مقیم در شهر شیراز پیرامون بیماری های منتقله از غذا [دوره 2، شماره 1، 1394، صفحه 1-12]
  • خوش خلق، محمدرضا مطالعه کیفیت میکروبی نمونه های موادغذایی جمع آوری شده ازمنطقه شرق گیلان [دوره 2، شماره 1، 1394، صفحه 27-37]

د

  • داراب پور، اسماعیل بررسی اثر ضد باکتریایی عصاره‌های اتانلی و متانلی زعفران (Crocus sativus L.) علیه برخی باکتری های بیماریزای غذا زاد [دوره 2، شماره 4، 1394، صفحه 15-27]
  • دعوتی، نفیسه جداسازی و شناسایی گونه های پدیوکوکوس از شیر خام شتر تک کوهانه ایرانی و بررسی خواص ضدمیکروبی آن ها [دوره 2، شماره 3، 1394، صفحه 51-60]
  • دغاغله، علی بررسی اثر ضد باکتریایی برخی عصاره و اسانسهای گیاهی بر باکتری ویبریو پاراهمولیتیکوس [دوره 2، شماره 2، 1394، صفحه 55-65]
  • دهقانی، آناهیتا مطالعه آلودگی باکتری‌های کلی فرم یخ های تولیدی کارخانجات شهرستان ارومیه [دوره 2، شماره 2، 1394، صفحه 45-54]
  • دوستی، عباس کلونینگ توالی های ´5 و ´3 ژن SipA سالمونلا انتریتیدیس در باکتری E. coli [دوره 2، شماره 4، 1394، صفحه 29-37]

ر

  • ربیعی فرادنبه، محمد جدا سازی و تعیین الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی و ردیابی ژنهای حدت اشریشیاکلی مولد شیگا توکسین (STEC) در نمونه های سالاد جمع آوری شده از استان چهارمحال و بختیاری و شهر اصفهان [دوره 2، شماره 2، 1394، صفحه 33-44]
  • رحیمی، ابراهیم بررسی شیوع گونه های کمپیلوباکتر در مراحل مختلف کشتار وعرضه لاشه مرغ [دوره 2، شماره 1، 1394، صفحه 59-67]
  • رحیمی، ابراهیم بررسی فراوانی انتروسین‌های تولید شده در ایزوله‌های انتروکوکوس فکالیس جدا شده از فراورده‌های شیر سنتی در شهرستان شهرکرد [دوره 2، شماره 2، 1394، صفحه 79-87]
  • رحیمی، ابراهیم ارزیابی جمعیت اشریشیاکلی روده و گوشت مرغ با اضافه سازی آویشن و دارچین به خوراک طیور [دوره 2، شماره 4، 1394، صفحه 39-47]
  • رحیمی، مهدی بررسی اثر ضد باکتریایی برخی عصاره و اسانسهای گیاهی بر باکتری ویبریو پاراهمولیتیکوس [دوره 2، شماره 2، 1394، صفحه 55-65]
  • روزبه نصیرایی، لیلا مطالعه اثر ضد میکروبی اسانس پونه کوهی (Mentha longifolia) بر باکتری سالمونلا انتریتیدیس در سس مایونز [دوره 2، شماره 3، 1394، صفحه 15-26]
  • رومیانی، لاله طراحی مدل پیشگویی بار میکروبی در فرآورده های گوشتی سوسیس با استفاده از تکنیک امپدانس و انطباق آن با روش مرجع [دوره 2، شماره 3، 1394، صفحه 77-86]
  • رئیسی، مجتبی ارزیابی قابلیت لاکتوباسیلوس‌های جدا شده از خمیرترش آرد کامل گندم در کاهش میزان آفلاتوکسین B1 [دوره 2، شماره 4، 1394، صفحه 1-14]
  • رئیسی، مهدی بررسی اثر ضد باکتریایی برخی عصاره و اسانسهای گیاهی بر باکتری ویبریو پاراهمولیتیکوس [دوره 2، شماره 2، 1394، صفحه 55-65]
  • رئیسی، مهدی ردیابی باکتری زئونوز لاکتوکوکوس گارویه در گوشت ماهی قزل آلای رنگین کمان عرضه شده به بازار و ارزیابی ژنتیکی حدت جدایه ها [دوره 2، شماره 3، 1394، صفحه 97-102]

ز

  • زارعی، امیر سنتز و شناسایی نانو زیست کامپوزیت ضد میکروبی نقره /کیتوسان به روش شیمیایی برای استفاده در بسته‌بندی مواد غذایی [دوره 2، شماره 2، 1394، صفحه 21-31]
  • زیبایی، سعید جداسازی و شناسایی گونه های پدیوکوکوس از شیر خام شتر تک کوهانه ایرانی و بررسی خواص ضدمیکروبی آن ها [دوره 2، شماره 3، 1394، صفحه 51-60]
  • زین الدینی، احمد ارزیابی جمعیت اشریشیاکلی روده و گوشت مرغ با اضافه سازی آویشن و دارچین به خوراک طیور [دوره 2، شماره 4، 1394، صفحه 39-47]

س

  • سیدنژاد، سید منصور بررسی اثر ضد باکتریایی عصاره‌های اتانلی و متانلی زعفران (Crocus sativus L.) علیه برخی باکتری های بیماریزای غذا زاد [دوره 2، شماره 4، 1394، صفحه 15-27]
  • سروریان، ریحانه طراحی مدل پیشگویی بار میکروبی در فرآورده های گوشتی سوسیس با استفاده از تکنیک امپدانس و انطباق آن با روش مرجع [دوره 2، شماره 3، 1394، صفحه 77-86]

ش

  • شادمان، شبنم مطالعه عملکرد سینرژیستی نانوامولسیون روغن آفتابگردان و اسانس آویشن شیرازی بر کیفیت فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان [دوره 2، شماره 3، 1394، صفحه 61-75]
  • شایق، جلال شناسایی ژن مولد توکسین سندرم شوک سمی در استافیلوکوس اورئوس جدا شده از شیر و پنیر در شهر تبریز [دوره 2، شماره 4، 1394، صفحه 81-87]
  • شیری، وحیده بررسی اثر پوشش کیتوزان همراه با اسانس لیمو بر کیفیت میکروبی ماهی قزل آلا [دوره 2، شماره 2، 1394، صفحه 7-19]
  • شیرازی، گزیزه کلونینگ توالی های ´5 و ´3 ژن SipA سالمونلا انتریتیدیس در باکتری E. coli [دوره 2، شماره 4، 1394، صفحه 29-37]
  • شرافتی چالشتری، رضا بررسی اثر پوشش کیتوزان همراه با اسانس لیمو بر کیفیت میکروبی ماهی قزل آلا [دوره 2، شماره 2، 1394، صفحه 7-19]
  • شعبانی، شاهرخ بررسی اثرات آنتی باکتریال نیسین بر باکتری استافیلوکوکوس اورئوس در گوشت چرخ شده گوسفندی نگهداری شده در یخچال [دوره 2، شماره 1، 1394، صفحه 69-77]
  • شعبانی، شاهرخ مطالعه عملکرد سینرژیستی نانوامولسیون روغن آفتابگردان و اسانس آویشن شیرازی بر کیفیت فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان [دوره 2، شماره 3، 1394، صفحه 61-75]

ص

  • صادقی، علیرضا ارزیابی قابلیت لاکتوباسیلوس‌های جدا شده از خمیرترش آرد کامل گندم در کاهش میزان آفلاتوکسین B1 [دوره 2، شماره 4، 1394، صفحه 1-14]

ط

  • طباطبایی یزدی، فریده جداسازی و شناسایی گونه های پدیوکوکوس از شیر خام شتر تک کوهانه ایرانی و بررسی خواص ضدمیکروبی آن ها [دوره 2، شماره 3، 1394، صفحه 51-60]
  • طهمورث پور، آرزو شناسایی برخی باکتری های تشکیل دهنده بیوفیلم از خط تولید شیر پاستوریزه [دوره 2، شماره 3، 1394، صفحه 1-13]

ع

  • عباس والی، مریم بررسی اثر ضد باکتریایی عصاره‌های استونی، اتانولی و متانولی برگ چهار رقم زیتون ایرانی بر اشریشیا کولای [دوره 2، شماره 2، 1394، صفحه 67-77]
  • عبدی پور، محدثه بررسی اثر پوشش کیتوزان همراه با اسانس لیمو بر کیفیت میکروبی ماهی قزل آلا [دوره 2، شماره 2، 1394، صفحه 7-19]
  • عیسی زاده، خسرو مطالعه کیفیت میکروبی نمونه های موادغذایی جمع آوری شده ازمنطقه شرق گیلان [دوره 2، شماره 1، 1394، صفحه 27-37]
  • علیزاده، سجاد تعیین وجود ژن حدت پنتون والنتین لکوسیدین PVL و ژن مقاومت به متی‌سیلین mecA در سویه‌های استافیلوکوکوس اورئوس جدا شده از نمونه‌های مواد غذایی به روش Multiplex PCR و بررسی مقاومت آنتی بیوتیکی آن [دوره 2، شماره 1، 1394، صفحه 49-58]
  • علیشاهی، مجتبی بررسی اثر ضد باکتریایی برخی عصاره و اسانسهای گیاهی بر باکتری ویبریو پاراهمولیتیکوس [دوره 2، شماره 2، 1394، صفحه 55-65]

غ

  • غلامی آهنگران، مجید بررسی شیوع گونه های کمپیلوباکتر در مراحل مختلف کشتار وعرضه لاشه مرغ [دوره 2، شماره 1، 1394، صفحه 59-67]
  • غلامی آهنگران، مجید ارزیابی جمعیت اشریشیاکلی روده و گوشت مرغ با اضافه سازی آویشن و دارچین به خوراک طیور [دوره 2، شماره 4، 1394، صفحه 39-47]

ف

  • فضل آرا، علی طراحی مدل پیشگویی بار میکروبی در فرآورده های گوشتی سوسیس با استفاده از تکنیک امپدانس و انطباق آن با روش مرجع [دوره 2، شماره 3، 1394، صفحه 77-86]
  • فولادی، محمد حسن ارزیابی فعالیت ضدمیکروبی ایزوله‌های لاکتوباسیل جدا شده از خمیرترش های سنتی بر علیه باسیلوس سرئوس [دوره 2، شماره 3، 1394، صفحه 27-35]

ق

  • قاسمی، جعفر مطالعه آلودگی باکتری‌های کلی فرم یخ های تولیدی کارخانجات شهرستان ارومیه [دوره 2، شماره 2، 1394، صفحه 45-54]
  • قاسمی، ژیلا بررسی اثرات ضدمیکروبی عصاره رزماری در ترکیب با نایسین بر باکتری استافیلوکوکوس‌اورئوس در گوشت چرخ کرده گاو در طول نگهداری در یخچال [دوره 2، شماره 3، 1394، صفحه 37-49]
  • قجقی، فریبرز اثر ضدباکتریایی و آنتی اکسیدانی اسید اسکوربیک بر فیله ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) نگهداری شده در یخچال [دوره 2، شماره 1، 1394، صفحه 13-25]
  • قربانی، شقایق مطالعه اثر ضد میکروبی اسانس پونه کوهی (Mentha longifolia) بر باکتری سالمونلا انتریتیدیس در سس مایونز [دوره 2، شماره 3، 1394، صفحه 15-26]
  • قشونی زاده، ریحانه بررسی اثرات آنتی باکتریال نیسین بر باکتری استافیلوکوکوس اورئوس در گوشت چرخ شده گوسفندی نگهداری شده در یخچال [دوره 2، شماره 1، 1394، صفحه 69-77]

ک

  • کریم زداه صادق، سیما مطالعه آلودگی باکتری‌های کلی فرم یخ های تولیدی کارخانجات شهرستان ارومیه [دوره 2، شماره 2، 1394، صفحه 45-54]

گ

  • گرایلو، سکینه بررسی میزان آگاهی، نگرش و عملکرد زنان مقیم در شهر شیراز پیرامون بیماری های منتقله از غذا [دوره 2، شماره 1، 1394، صفحه 1-12]
  • گلی، محمد شناسایی برخی باکتری های تشکیل دهنده بیوفیلم از خط تولید شیر پاستوریزه [دوره 2، شماره 3، 1394، صفحه 1-13]
  • گلچین منشادی، علیرضا بررسی اثر ضد باکتریایی عصاره جلبک‌های پادینا (.Padina sp) و سارگاسوم (.Sargassum sp) جمع‌آوری شده از سواحل بندر بوشهر بر باکتری های ویبریو کلرا و اشیریشیا کلی جدا شده از آب [دوره 2، شماره 2، 1394، صفحه 1-6]
  • گلشن تفتی، ابوالفضل ارزیابی فعالیت ضدمیکروبی ایزوله‌های لاکتوباسیل جدا شده از خمیرترش های سنتی بر علیه باسیلوس سرئوس [دوره 2، شماره 3، 1394، صفحه 27-35]

م

  • مال الهی، برهان بررسی اثر ضد باکتریایی عصاره جلبک‌های پادینا (.Padina sp) و سارگاسوم (.Sargassum sp) جمع‌آوری شده از سواحل بندر بوشهر بر باکتری های ویبریو کلرا و اشیریشیا کلی جدا شده از آب [دوره 2، شماره 2، 1394، صفحه 1-6]
  • مبین، هایده شناسایی ژن مولد توکسین سندرم شوک سمی در استافیلوکوس اورئوس جدا شده از شیر و پنیر در شهر تبریز [دوره 2، شماره 4، 1394، صفحه 81-87]
  • محمدی، آتوسا اثر ضدباکتریایی و آنتی اکسیدانی اسید اسکوربیک بر فیله ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) نگهداری شده در یخچال [دوره 2، شماره 1، 1394، صفحه 13-25]
  • میری، صفورا بررسی اثر پوشش کیتوزان همراه با اسانس لیمو بر کیفیت میکروبی ماهی قزل آلا [دوره 2، شماره 2، 1394، صفحه 7-19]
  • میرزائی، حمید مطالعه میزان شیوع و ژن‌های حدت E.coli O157: H7 در پنیر‌های سنتی و شیرهای خام عرضه شده در شهرستان مرند [دوره 2، شماره 3، 1394، صفحه 87-96]
  • میرلوحی، مریم شیوع آلودگی به هیدروژن پراکساید در نمونه شیرهای استریل با ماندگاری بالا در بازار شهر اصفهان [دوره 2، شماره 4، 1394، صفحه 71-79]
  • مسیحا، علیرضا مطالعه کیفیت میکروبی نمونه های موادغذایی جمع آوری شده ازمنطقه شرق گیلان [دوره 2، شماره 1، 1394، صفحه 27-37]
  • مشاک، زهره ارائه مدل ریاضی پیشگو برای ارزیابی اثر زیره سبز و دمای نگه‌داری بر رشد باکتری باسیلوس سرئوس در محیط براث BHI [دوره 2، شماره 4، 1394، صفحه 57-70]
  • مشتاقی، حمدالله بررسی اثر ضد باکتریایی عصاره‌های استونی، اتانولی و متانولی برگ چهار رقم زیتون ایرانی بر اشریشیا کولای [دوره 2، شماره 2، 1394، صفحه 67-77]
  • معتمدی، حسین بررسی اثر ضد باکتریایی عصاره‌های اتانلی و متانلی زعفران (Crocus sativus L.) علیه برخی باکتری های بیماریزای غذا زاد [دوره 2، شماره 4، 1394، صفحه 15-27]
  • ملجئی، محمد باقر شیوع آلودگی به هیدروژن پراکساید در نمونه شیرهای استریل با ماندگاری بالا در بازار شهر اصفهان [دوره 2، شماره 4، 1394، صفحه 71-79]
  • مهستی، پیمان بررسی اثرات آنتی باکتریال نیسین بر باکتری استافیلوکوکوس اورئوس در گوشت چرخ شده گوسفندی نگهداری شده در یخچال [دوره 2، شماره 1، 1394، صفحه 69-77]
  • مهستی، پیمان بررسی اثرات ضدمیکروبی عصاره رزماری در ترکیب با نایسین بر باکتری استافیلوکوکوس‌اورئوس در گوشت چرخ کرده گاو در طول نگهداری در یخچال [دوره 2، شماره 3، 1394، صفحه 37-49]
  • مومنی، منوچهر بررسی آلودگی میکروبی سالادهای الویه سنتی و صنعتی شهرستان شهرکرد به باکتری های استافیلوکوکوس اورئوس و سالمونلا تایفی موریوم [دوره 2، شماره 1، 1394، صفحه 39-48]

ن

  • نقی زاده، عسگر مطالعه میزان شیوع و ژن‌های حدت E.coli O157: H7 در پنیر‌های سنتی و شیرهای خام عرضه شده در شهرستان مرند [دوره 2، شماره 3، 1394، صفحه 87-96]
  • نویدجوی، ناهید مطالعه آلودگی باکتری‌های کلی فرم یخ های تولیدی کارخانجات شهرستان ارومیه [دوره 2، شماره 2، 1394، صفحه 45-54]
  • نوری سعیدلو، سکینه بررسی اثرات ضدمیکروبی عصاره رزماری در ترکیب با نایسین بر باکتری استافیلوکوکوس‌اورئوس در گوشت چرخ کرده گاو در طول نگهداری در یخچال [دوره 2، شماره 3، 1394، صفحه 37-49]

و

  • واعظی، سیده صالحه شناسایی برخی باکتری های تشکیل دهنده بیوفیلم از خط تولید شیر پاستوریزه [دوره 2، شماره 3، 1394، صفحه 1-13]

ی

  • یزدان پناه، غزال ارزیابی فعالیت ضدمیکروبی ایزوله‌های لاکتوباسیل جدا شده از خمیرترش های سنتی بر علیه باسیلوس سرئوس [دوره 2، شماره 3، 1394، صفحه 27-35]