آ

  • آخوندزاده، افشین تاثیر شستشو وحمل لاشه مرغ در دماهای مختلف ازکشتارگاه های غرب تهران تا محل عرضه [دوره 4، شماره 2، 1396، صفحه 45-56]

ا

  • ابراهیمی، مریم رابطه فیلوژنتیکی و خصوصیات پروبیوتیکی جدایه‌های لاکتیکی غالب خمیرترش آرد کامل جو [دوره 4، شماره 2، 1396، صفحه 57-70]
  • ابوالحسن زاده، امین بررسی اثرات ضد میکروبی روغن سیاه دانه در سوسیس با نیتریت کاهش یافته [دوره 4، شماره 3، 1396، صفحه 1-18]
  • ادیبی، پیمان مقایسه اثر اعمال تنش های کمتر از حد کشندگی بر زنده‌مانی لاکتوباسیلوس پلانتاروم و لاکتوباسیلوس فرمنتوم استفاده شده به عنوان کشت همراه در ماست سین‌بیوتیک و دستگاه گوارش مصرف‌کنندگان [دوره 4، شماره 3، 1396، صفحه 55-67]
  • ارباب سلیمانی، نازیلا مطالعۀ تفصیلی و شناسایی مولکولی باکتری های ایجاد کنندۀ طعم تلخی در خامۀ پاستوریزه [دوره 4، شماره 1، 1396، صفحه 11-28]
  • ازاد، حجت ارزیابی ترکیبات شیمیایی و اثرات ضد میکروبی و آنتی‌اکسیدانی عصاره گیاه پنجه‌برگ راست (Potentilla recta) [دوره 4، شماره 2، 1396، صفحه 1-13]
  • اژدری، عطاا... بررسی شمارش کلی میکروبی و میزان آلودگی به باکتری های کلی فرم، اشرشیاکلی، استافیلوکوکوس اورئوس و کپک و مخمر پنیر های سنتی عرضه شده در شهر بیرجند در سال94 [دوره 4، شماره 1، 1396، صفحه 29-37]
  • اسماعیل پور، مهرناز تعیین ترکیبات شیمیایی و خاصیت ضد میکروبی اسانس ریشه شلغم شیرازی در شرایط آزمایشگاهی [دوره 4، شماره 3، 1396، صفحه 31-40]
  • امینی فرد، نرگس تعیین تیپ‌های کاست کروموزومی ژن mec در ایزوله‌هایاستافیلوکوکوس‌اورئوس جدا شده از شیر و فراورده‌های شیری [دوره 4، شماره 4، 1396، صفحه 67-79]
  • اهری، حامد تاثیر شستشو وحمل لاشه مرغ در دماهای مختلف ازکشتارگاه های غرب تهران تا محل عرضه [دوره 4، شماره 2، 1396، صفحه 45-56]

ب

  • بخشی، فاطمه بهینه‌سازی تولید رنگدانه نارنجی توسط قارچ موناسکوس پورپورئوس از ضایعات خرما به روش سطح پاسخ [دوره 4، شماره 4، 1396، صفحه 31-39]
  • برادران کتابچی، مریم ارزیابی فعالیت مهارکنندگی نانوذره اکسید روی بر سویه‌های استاندارد و استافیلوکوکوس اورئوس و اشرشیاکلای جداشده از مواد غذایی [دوره 4، شماره 1، 1396، صفحه 63-74]
  • بم زاده، زهرا تعیین تیپ‌های کاست کروموزومی ژن mec در ایزوله‌هایاستافیلوکوکوس‌اورئوس جدا شده از شیر و فراورده‌های شیری [دوره 4، شماره 4، 1396، صفحه 67-79]
  • بنیادیان، مجتبی مطالعه اثر ضد باکتریایی لیزوزیم روی باکتری های استرپتوکوکوس.اینیایی و لاکتوکوکوس.گارویه جداشده از ماهیان قزل آلای رنگین کمان استان چهارمحال و بختیاری [دوره 4، شماره 4، 1396، صفحه 81-90]
  • بنی اسدی، بیژن بررسی شمارش کلی میکروبی و میزان آلودگی به باکتری های کلی فرم، اشرشیاکلی، استافیلوکوکوس اورئوس و کپک و مخمر پنیر های سنتی عرضه شده در شهر بیرجند در سال94 [دوره 4، شماره 1، 1396، صفحه 29-37]
  • بهنام، خلیل تعیین ترکیبات شیمیایی و خاصیت ضد میکروبی اسانس ریشه شلغم شیرازی در شرایط آزمایشگاهی [دوره 4، شماره 3، 1396، صفحه 31-40]

پ

  • پور عباس قلی، زهرا جداسازی و شناسایی آرکوباکتر بوتزلری از گوشت ماکیان عرضه شده در کشتارگاه‌ها و خرده فروشی ها درشهرستان تنکابن [دوره 4، شماره 4، 1396، صفحه 1-7]

ت

  • ترکی، زینب کیفیت میکروبی دوغ تهیه شده با افزودن همزمان صمغ CMC، زانتان و کتیرا در طول زمان نگهداری [دوره 4، شماره 1، 1396، صفحه 75-83]

ج

  • جعفری، مریم کیفیت میکروبی دوغ تهیه شده با افزودن همزمان صمغ CMC، زانتان و کتیرا در طول زمان نگهداری [دوره 4، شماره 1، 1396، صفحه 75-83]
  • جلالی، سید محمد علی مطالعه ارتباط بین میزان ترئونین با بار میکروبی لاشه [دوره 4، شماره 2، 1396، صفحه 37-44]
  • جهادی، مهشید بهینه‌سازی تولید رنگدانه نارنجی توسط قارچ موناسکوس پورپورئوس از ضایعات خرما به روش سطح پاسخ [دوره 4، شماره 4، 1396، صفحه 31-39]

ح

  • حجت الاسلامی، محمد کیفیت میکروبی دوغ تهیه شده با افزودن همزمان صمغ CMC، زانتان و کتیرا در طول زمان نگهداری [دوره 4، شماره 1، 1396، صفحه 75-83]
  • حسام پور، اردشیر کلون سازی و بیان ژن رمزکننده آنزیم لاکاز قارچ Trametes در میزبان مخمری و تعیین خصوصیات کینتیکی و بیوشیمیایی آنزیم [دوره 4، شماره 4، 1396، صفحه 41-54]
  • حسینی، سید ابراهیم بررسی امکان جایگزینی نیتریت و اسید اسکوربیک موجود در سوسیس با استفاده از پودر کرفس و آب زرشک تازه طی نگهداری در دمای 4 درجه [دوره 4، شماره 1، 1396، صفحه 85-97]
  • حسین نژاد یزدی، ندا تاثیر شستشو وحمل لاشه مرغ در دماهای مختلف ازکشتارگاه های غرب تهران تا محل عرضه [دوره 4، شماره 2، 1396، صفحه 45-56]
  • حنیفیان، شهرام لیستریاهای جداسازی شده از پنیرهای سنتی منطقه تبریز: فراوانی، تنوع گونه‌ای و ویژگی‌های فنوتیپی [دوره 4، شماره 2، 1396، صفحه 83-96]

خ

  • خانی، محمدرضا بررسی اثرات ضد میکروبی روغن سیاه دانه در سوسیس با نیتریت کاهش یافته [دوره 4، شماره 3، 1396، صفحه 1-18]
  • خانی، محمد رضا بررسی امکان جایگزینی نیتریت و اسید اسکوربیک موجود در سوسیس با استفاده از پودر کرفس و آب زرشک تازه طی نگهداری در دمای 4 درجه [دوره 4، شماره 1، 1396، صفحه 85-97]
  • خانزادی، سعید بررسی اثر اسید لاکتیک بر شاخص‌های میکروبی و شیمیایی فیله‌ی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) نگه‌داری شده در دمای 4 درجه سانتی گراد [دوره 4، شماره 1، 1396، صفحه 41-51]
  • خدایی، محمد جداسازی و غربال‌گری باکتری‌‌های تولید کننده باکتریوسین از فراورده‌های لبنی بومی کرمان و بررسی فعالیت ضدباکتریایی باکتریوسین تولیدی [دوره 4، شماره 3، 1396، صفحه 69-79]
  • خیری، فرشید مطالعه ارتباط بین میزان ترئونین با بار میکروبی لاشه [دوره 4، شماره 2، 1396، صفحه 37-44]
  • خمیری، مرتضی بررسی قدرت ضدباکتری پپتیدهای زیست فعال حاصل از هیدرولیز آنزیمی پروتئین کنجاله دانه کدو [دوره 4، شماره 2، 1396، صفحه 71-82]
  • خوری، عصمت تعیین الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم به متی سیلین جدا شده از نمونه های مواد غذایی با روش PCR چندگانه [دوره 4، شماره 4، 1396، صفحه 21-30]
  • خوری، مرضیه تعیین الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم به متی سیلین جدا شده از نمونه های مواد غذایی با روش PCR چندگانه [دوره 4، شماره 4، 1396، صفحه 21-30]

د

  • دژخی، هدی مطالعۀ تفصیلی و شناسایی مولکولی باکتری های ایجاد کنندۀ طعم تلخی در خامۀ پاستوریزه [دوره 4، شماره 1، 1396، صفحه 11-28]
  • دهقانی، سعید مقایسه میزان آلودگی به اشریشیاکلی در گوشت مرغ پرورش یافته در شرایط بدون آنتی بیوتیک و عادی [دوره 4، شماره 3، 1396، صفحه 93-102]

ر

  • رحیمی، ابراهیم بررسی آلودگی سالمونلایی گوشت شتر در مراحل مختلف کشتار در استان اصفهان و چهارمحال و بختیاری [دوره 4، شماره 2، 1396، صفحه 29-36]
  • رحیمی، ابراهیم مقایسه میزان آلودگی به اشریشیاکلی در گوشت مرغ پرورش یافته در شرایط بدون آنتی بیوتیک و عادی [دوره 4، شماره 3، 1396، صفحه 93-102]
  • رومیانی، لاله بررسی شاخص‌های شیمیایی، میکروبی و تعیین زمان ماندگاری برگر تلفیقی (کپور نقره‌ای- گوشت مرغ) در طول مدت نگهداری در شرایط انجماد [دوره 4، شماره 3، 1396، صفحه 19-29]
  • رئیسی، مهدی مروری بر باکتری های منتقله از ماهی به انسان [دوره 4، شماره 2، 1396، صفحه 15-27]

ز

  • زند مقدم، احمد تأثیر اسانس مرزه خوزستانی (Satureja khuzestanica) بر باکتری E.coli در پنیر سفید ایرانی [دوره 4، شماره 1، 1396، صفحه 53-63]

س

  • سیدالنگی، سیده زهرا تعیین ترکیبات شیمیایی و حداقل غلظت ممانعت‌کنندگی و باکتری‌کشی اسانس نعناع دشتی (Mentha spicata) بر باکتری‌های استافیلوکوکوس اورئوس و اشریشیا کلی [دوره 4، شماره 4، 1396، صفحه 9-19]
  • سیفی نوفرستی، ساناز بررسی امکان جایگزینی نیتریت و اسید اسکوربیک موجود در سوسیس با استفاده از پودر کرفس و آب زرشک تازه طی نگهداری در دمای 4 درجه [دوره 4، شماره 1، 1396، صفحه 85-97]
  • سلطانی نژاد، شهلا جداسازی و غربال‌گری باکتری‌‌های تولید کننده باکتریوسین از فراورده‌های لبنی بومی کرمان و بررسی فعالیت ضدباکتریایی باکتریوسین تولیدی [دوره 4، شماره 3، 1396، صفحه 69-79]

ش

  • شاکریان، امیر بررسی آلودگی سالمونلایی گوشت شتر در مراحل مختلف کشتار در استان اصفهان و چهارمحال و بختیاری [دوره 4، شماره 2، 1396، صفحه 29-36]
  • شهرابی، شیما تأثیر اسانس مرزه خوزستانی (Satureja khuzestanica) بر باکتری E.coli در پنیر سفید ایرانی [دوره 4، شماره 1، 1396، صفحه 53-63]
  • شهرام پور، دینا بررسی قدرت ضدباکتری پپتیدهای زیست فعال حاصل از هیدرولیز آنزیمی پروتئین کنجاله دانه کدو [دوره 4، شماره 2، 1396، صفحه 71-82]

ص

  • صادقی، بلال رابطه فیلوژنتیکی و خصوصیات پروبیوتیکی جدایه‌های لاکتیکی غالب خمیرترش آرد کامل جو [دوره 4، شماره 2، 1396، صفحه 57-70]
  • صادقی، علیرضا رابطه فیلوژنتیکی و خصوصیات پروبیوتیکی جدایه‌های لاکتیکی غالب خمیرترش آرد کامل جو [دوره 4، شماره 2، 1396، صفحه 57-70]
  • صادقی ماهونک، علیرضا بررسی قدرت ضدباکتری پپتیدهای زیست فعال حاصل از هیدرولیز آنزیمی پروتئین کنجاله دانه کدو [دوره 4، شماره 2، 1396، صفحه 71-82]
  • صفرپور دهکردی، فرهاد ژنوتایپینگ سوش‌های هلیکوباکتر پیلوری جدا شده از شیر خام و فرآورده‌های لبنی [دوره 4، شماره 3، 1396، صفحه 41-53]

ع

  • عزیززاده، محمد بررسی اثر اسید لاکتیک بر شاخص‌های میکروبی و شیمیایی فیله‌ی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) نگه‌داری شده در دمای 4 درجه سانتی گراد [دوره 4، شماره 1، 1396، صفحه 41-51]
  • عیسی زاده، خسرو ارزیابی فعالیت مهارکنندگی نانوذره اکسید روی بر سویه‌های استاندارد و استافیلوکوکوس اورئوس و اشرشیاکلای جداشده از مواد غذایی [دوره 4، شماره 1، 1396، صفحه 63-74]
  • عطای صالحی، اسماعیل تعیین الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم به متی سیلین جدا شده از نمونه های مواد غذایی با روش PCR چندگانه [دوره 4، شماره 4، 1396، صفحه 21-30]
  • عکاف زاده، نجمه بررسی باکتری شناسی ورم پستان گاو در گاوداری‌های شهر اصفهان و تأثیر عصاره‌های بره‌موم و گرده‌گل کندوی زنبور‌عسل بر روی باکتری‌های جدا شده [دوره 4، شماره 3، 1396، صفحه 81-92]
  • علیزاده، شیوا بررسی شاخص‌های شیمیایی، میکروبی و تعیین زمان ماندگاری برگر تلفیقی (کپور نقره‌ای- گوشت مرغ) در طول مدت نگهداری در شرایط انجماد [دوره 4، شماره 3، 1396، صفحه 19-29]

غ

  • غیبی حیات، سید محمد مطالعۀ تفصیلی و شناسایی مولکولی باکتری های ایجاد کنندۀ طعم تلخی در خامۀ پاستوریزه [دوره 4، شماره 1، 1396، صفحه 11-28]
  • غلامی آهنگران، مجید مقایسه میزان آلودگی به اشریشیاکلی در گوشت مرغ پرورش یافته در شرایط بدون آنتی بیوتیک و عادی [دوره 4، شماره 3، 1396، صفحه 93-102]

ف

  • فدوی، ابوالفضل فعالیت ضد باکتریایی عصاره لیمو‌ترش در بستنی تهیه شده در آزمایشگاه [دوره 4، شماره 1، 1396، صفحه 1-10]
  • فرج تبریزی، الیکا مطالعۀ تفصیلی و شناسایی مولکولی باکتری های ایجاد کنندۀ طعم تلخی در خامۀ پاستوریزه [دوره 4، شماره 1، 1396، صفحه 11-28]
  • فضل آرا، علی بررسی اثر اسید لاکتیک بر شاخص‌های میکروبی و شیمیایی فیله‌ی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) نگه‌داری شده در دمای 4 درجه سانتی گراد [دوره 4، شماره 1، 1396، صفحه 41-51]
  • فضل آرا، علی تأثیر اسانس مرزه خوزستانی (Satureja khuzestanica) بر باکتری E.coli در پنیر سفید ایرانی [دوره 4، شماره 1، 1396، صفحه 53-63]
  • فهیم دانش، مریم بررسی اثرات ضد میکروبی روغن سیاه دانه در سوسیس با نیتریت کاهش یافته [دوره 4، شماره 3، 1396، صفحه 1-18]

ق

  • قاسمی، سلطان محمد فعالیت ضد باکتریایی عصاره لیمو‌ترش در بستنی تهیه شده در آزمایشگاه [دوره 4، شماره 1، 1396، صفحه 1-10]
  • قیامی راد، مهدی جداسازی و شناسایی آرکوباکتر بوتزلری از گوشت ماکیان عرضه شده در کشتارگاه‌ها و خرده فروشی ها درشهرستان تنکابن [دوره 4، شماره 4، 1396، صفحه 1-7]
  • قانع، مسعود جداسازی و شناسایی آرکوباکتر بوتزلری از گوشت ماکیان عرضه شده در کشتارگاه‌ها و خرده فروشی ها درشهرستان تنکابن [دوره 4، شماره 4، 1396، صفحه 1-7]

ک

  • کلانتری پور، آیدا لیستریاهای جداسازی شده از پنیرهای سنتی منطقه تبریز: فراوانی، تنوع گونه‌ای و ویژگی‌های فنوتیپی [دوره 4، شماره 2، 1396، صفحه 83-96]
  • کوهساری، هادی فعالیت ضد باکتریایی عصاره لیمو‌ترش در بستنی تهیه شده در آزمایشگاه [دوره 4، شماره 1، 1396، صفحه 1-10]
  • کوهساری، هادی تعیین ترکیبات شیمیایی و حداقل غلظت ممانعت‌کنندگی و باکتری‌کشی اسانس نعناع دشتی (Mentha spicata) بر باکتری‌های استافیلوکوکوس اورئوس و اشریشیا کلی [دوره 4، شماره 4، 1396، صفحه 9-19]

م

  • مجلسی، مهران بررسی باکتری شناسی ورم پستان گاو در گاوداری‌های شهر اصفهان و تأثیر عصاره‌های بره‌موم و گرده‌گل کندوی زنبور‌عسل بر روی باکتری‌های جدا شده [دوره 4، شماره 3، 1396، صفحه 81-92]
  • محمدی ثانی، علی تعیین ترکیبات شیمیایی و خاصیت ضد میکروبی اسانس ریشه شلغم شیرازی در شرایط آزمایشگاهی [دوره 4، شماره 3، 1396، صفحه 31-40]
  • محمودی، معصومه مطالعه اثر ضد باکتریایی لیزوزیم روی باکتری های استرپتوکوکوس.اینیایی و لاکتوکوکوس.گارویه جداشده از ماهیان قزل آلای رنگین کمان استان چهارمحال و بختیاری [دوره 4، شماره 4، 1396، صفحه 81-90]
  • مخیری، کتایون تعیین ترکیبات شیمیایی و حداقل غلظت ممانعت‌کنندگی و باکتری‌کشی اسانس نعناع دشتی (Mentha spicata) بر باکتری‌های استافیلوکوکوس اورئوس و اشریشیا کلی [دوره 4، شماره 4، 1396، صفحه 9-19]
  • مرتضوی، سید علی مقایسه اثر اعمال تنش های کمتر از حد کشندگی بر زنده‌مانی لاکتوباسیلوس پلانتاروم و لاکتوباسیلوس فرمنتوم استفاده شده به عنوان کشت همراه در ماست سین‌بیوتیک و دستگاه گوارش مصرف‌کنندگان [دوره 4، شماره 3، 1396، صفحه 55-67]
  • مسیحا، علیرضا ارزیابی فعالیت مهارکنندگی نانوذره اکسید روی بر سویه‌های استاندارد و استافیلوکوکوس اورئوس و اشرشیاکلای جداشده از مواد غذایی [دوره 4، شماره 1، 1396، صفحه 63-74]
  • مشتاقی، حمدالله مطالعه اثر ضد باکتریایی لیزوزیم روی باکتری های استرپتوکوکوس.اینیایی و لاکتوکوکوس.گارویه جداشده از ماهیان قزل آلای رنگین کمان استان چهارمحال و بختیاری [دوره 4، شماره 4، 1396، صفحه 81-90]
  • معظمی، علی مقایسه اثر اعمال تنش های کمتر از حد کشندگی بر زنده‌مانی لاکتوباسیلوس پلانتاروم و لاکتوباسیلوس فرمنتوم استفاده شده به عنوان کشت همراه در ماست سین‌بیوتیک و دستگاه گوارش مصرف‌کنندگان [دوره 4، شماره 3، 1396، صفحه 55-67]
  • مقیمی، نجمه مطالعه اثر پوشش‌های خوراکی جدایه پروتئینی آب‌پنیرحاوی آنزیم لیزوزیم بر کیفیت میکروبی فیله مرغ نگهداری شده در یخچال. [دوره 4، شماره 4، 1396، صفحه 53-62]
  • ممتاز، حسن تعیین تیپ‌های کاست کروموزومی ژن mec در ایزوله‌هایاستافیلوکوکوس‌اورئوس جدا شده از شیر و فراورده‌های شیری [دوره 4، شماره 4، 1396، صفحه 67-79]
  • مهدی زاده، تورج ارزیابی ترکیبات شیمیایی و اثرات ضد میکروبی و آنتی‌اکسیدانی عصاره گیاه پنجه‌برگ راست (Potentilla recta) [دوره 4، شماره 2، 1396، صفحه 1-13]
  • مهندسی، نوشین کلون سازی و بیان ژن رمزکننده آنزیم لاکاز قارچ Trametes در میزبان مخمری و تعیین خصوصیات کینتیکی و بیوشیمیایی آنزیم [دوره 4، شماره 4، 1396، صفحه 41-54]
  • موسوی، سولماز ژنوتایپینگ سوش‌های هلیکوباکتر پیلوری جدا شده از شیر خام و فرآورده‌های لبنی [دوره 4، شماره 3، 1396، صفحه 41-53]

ن

  • نجفی، قاسم مطالعه ارتباط بین میزان ترئونین با بار میکروبی لاشه [دوره 4، شماره 2، 1396، صفحه 37-44]
  • نجف پور، رضا مطالعۀ تفصیلی و شناسایی مولکولی باکتری های ایجاد کنندۀ طعم تلخی در خامۀ پاستوریزه [دوره 4، شماره 1، 1396، صفحه 11-28]
  • نجفزاده ورزی، حسین بررسی اثر اسید لاکتیک بر شاخص‌های میکروبی و شیمیایی فیله‌ی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) نگه‌داری شده در دمای 4 درجه سانتی گراد [دوره 4، شماره 1، 1396، صفحه 41-51]
  • نعمت اللهی، امین مطالعه اثر ضد باکتریایی لیزوزیم روی باکتری های استرپتوکوکوس.اینیایی و لاکتوکوکوس.گارویه جداشده از ماهیان قزل آلای رنگین کمان استان چهارمحال و بختیاری [دوره 4، شماره 4، 1396، صفحه 81-90]
  • نقوی، نفیسه سادات بررسی باکتری شناسی ورم پستان گاو در گاوداری‌های شهر اصفهان و تأثیر عصاره‌های بره‌موم و گرده‌گل کندوی زنبور‌عسل بر روی باکتری‌های جدا شده [دوره 4، شماره 3، 1396، صفحه 81-92]
  • نوری، سید محمد علی بررسی اثر اسید لاکتیک بر شاخص‌های میکروبی و شیمیایی فیله‌ی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) نگه‌داری شده در دمای 4 درجه سانتی گراد [دوره 4، شماره 1، 1396، صفحه 41-51]
  • نوربخش، سید حمید مقایسه اثر اعمال تنش های کمتر از حد کشندگی بر زنده‌مانی لاکتوباسیلوس پلانتاروم و لاکتوباسیلوس فرمنتوم استفاده شده به عنوان کشت همراه در ماست سین‌بیوتیک و دستگاه گوارش مصرف‌کنندگان [دوره 4، شماره 3، 1396، صفحه 55-67]
  • نورمحمدی، الهام بررسی قدرت ضدباکتری پپتیدهای زیست فعال حاصل از هیدرولیز آنزیمی پروتئین کنجاله دانه کدو [دوره 4، شماره 2، 1396، صفحه 71-82]

و

  • ولی زاده، یوسف ژنوتایپینگ سوش‌های هلیکوباکتر پیلوری جدا شده از شیر خام و فرآورده‌های لبنی [دوره 4، شماره 3، 1396، صفحه 41-53]

ی

  • یاورمنش، مسعود مقایسه اثر اعمال تنش های کمتر از حد کشندگی بر زنده‌مانی لاکتوباسیلوس پلانتاروم و لاکتوباسیلوس فرمنتوم استفاده شده به عنوان کشت همراه در ماست سین‌بیوتیک و دستگاه گوارش مصرف‌کنندگان [دوره 4، شماره 3، 1396، صفحه 55-67]
  • یزدان ستاد، سجاد مطالعۀ تفصیلی و شناسایی مولکولی باکتری های ایجاد کنندۀ طعم تلخی در خامۀ پاستوریزه [دوره 4، شماره 1، 1396، صفحه 11-28]