نمایه نویسندگان

ا

  • ابراهیمی، مریم ارزیابی خواص ضد باکتریایی و پروبیوتیکی لاکتوباسیلوس پاراپلانتاروم و پدیوکوکوس پنتازاسئوس جدا شده از خمیرترش‌های‌ سبوس گندم و سبوس برنج [دوره 5، شماره 1، 1397، صفحه 9-25]
  • ابراهیمی، ناهید تولید آنزیم بتاگالاکتوزیداز از آب پنیر توسط مخمر کلویورومایسس مارکسیانوس با استفاده از آب پنیر [دوره 5، شماره 2، 1397، صفحه 53-62]
  • احسان بخش، معصومه ارزیابی خواص ضد باکتریایی و پروبیوتیکی لاکتوباسیلوس پاراپلانتاروم و پدیوکوکوس پنتازاسئوس جدا شده از خمیرترش‌های‌ سبوس گندم و سبوس برنج [دوره 5، شماره 1، 1397، صفحه 9-25]
  • احمدی پور، الهام خاصیت ضد کپکی پوشش آلژینات حاوی اسانس بنه (Pistacia atlantica subsp. kurdica) روی نان [دوره 5، شماره 1، 1397، صفحه 39-46]
  • اسحاقی، محمدرضا غنی‌سازی ماست بادمجان با عصاره الکلی شیرین‌بیان و اثر آن بر هلیکوباکتر پیلوری [دوره 5، شماره 4، 1397، صفحه 81-92]
  • اقبالی، مینا مطالعه اثر نیسین بر بار میکروبی گوشت فیل ماهی پرورشی (Huso huso) در دمای انجماد و یخچال [دوره 5، شماره 4، 1397، صفحه 1-7]
  • اکبریان موغاری، علی اثر الیگوفروکتوز و نوع کشت میکروبی بر میزان اسید لینولئیک کنژوگه و زنده‌مانی باکتری-های پروبیوتیک در ماست پروبیوتیک [دوره 5، شماره 3، 1397، صفحه 36-48]
  • امیری، صابر تولید نوشیدنی فراسودمند تخمیری کامبوجا با استفاده از چای سفید و قند مایع خرما حاوی سرکه‏ سیب و زنجبیل [دوره 5، شماره 1، 1397، صفحه 27-38]
  • امیری سامانی، سارا افزایش زنده‌مانی لاکتوباسیلوس رامنوسوس LGG و بهبود ویژگی‌های فیزیکی-شیمیایی، رئولوژیکی و حسی شیر تخمیر شده با استفاده از موسیلاژ گزنه رومی در مقایسه با اینولین [دوره 5، شماره 3، 1397، صفحه 65-77]
  • امین الرعایا، کیوان مطالعه اثر ضد میکروبی عصاره آبی رزماری و نایسین بر لیستریا مونوسایتوژنز در شیر [دوره 5، شماره 1، 1397، صفحه 1-8]

ب

  • بریموندی، طاهره بررسی اثر pH و غلظت های مختلف آبمیوه‌توت‌فرنگی بر قابلیت زنده‌مانی لاکتوباسیلوس کازئی و لاکتوباسیلوس پلانتاروم [دوره 5، شماره 2، 1397، صفحه 19-34]
  • بروغنی، مطهره اثر الیگوفروکتوز و نوع کشت میکروبی بر میزان اسید لینولئیک کنژوگه و زنده‌مانی باکتری-های پروبیوتیک در ماست پروبیوتیک [دوره 5، شماره 3، 1397، صفحه 36-48]
  • بهادر، نیما شناسایی فنوتپی و ژنوتیپی گونه‌های مختلف شیگلا از غذا براساس ژن IpaH و تعیین الگوی آنتی‌بیوتیکی جدایه‌ها [دوره 5، شماره 4، 1397، صفحه 55-65]
  • بهرامی، احمد رضا بررسی آلودگی پوشش های سلفون ایرانی مورد استفاده در مواد غذایی به باکتری های ایجاد کننده بیماری های حاصل از غذا [دوره 5، شماره 1، 1397، صفحه 47-54]
  • بهرامی، ماهرخ ردیابی ویبریو پاراهمولیتیکوس در نمونه‏های میگوی جمع آوری شده از شهر اردبیل به روش PCR [دوره 5، شماره 3، 1397، صفحه 26-35]
  • بهرامیان، سمیرا خاصیت ضد کپکی پوشش آلژینات حاوی اسانس بنه (Pistacia atlantica subsp. kurdica) روی نان [دوره 5، شماره 1، 1397، صفحه 39-46]

پ

  • پوراحمد، رضوان غنی‌سازی ماست بادمجان با عصاره الکلی شیرین‌بیان و اثر آن بر هلیکوباکتر پیلوری [دوره 5، شماره 4، 1397، صفحه 81-92]
  • پوراحمد، رضوان اثر الیگوفروکتوز و نوع کشت میکروبی بر میزان اسید لینولئیک کنژوگه و زنده‌مانی باکتری-های پروبیوتیک در ماست پروبیوتیک [دوره 5، شماره 3، 1397، صفحه 36-48]

ت

  • تاج بخش، الهه شناسایی ژن‌های حدت در سروتیپ O:3 باکتری یرسینیا انتروکولیتیکا جدا شده از گوشت بوقلمون به روش PCR در شهرکرد [دوره 5، شماره 2، 1397، صفحه 1-10]
  • تاج بخش، الهه ردیابی ژن‌های مقاومت آنتی بیوتیکی در ایزوله‌های انتروکوکوس فکالیس جدا شده از گوشت قرمز در شهرستان شهرکرد [دوره 5، شماره 3، 1397، صفحه 1-9]
  • تقی خانی، علی تاثیرنگهدارنده طبیعی مرزنجوش بر ویژگی های میکروبی، شیمیایی و زمان نگهداری سس مایونز [دوره 5، شماره 3، 1397، صفحه 10-25]
  • تکیه معروف، سعید غنی‌سازی ماست بادمجان با عصاره الکلی شیرین‌بیان و اثر آن بر هلیکوباکتر پیلوری [دوره 5، شماره 4، 1397، صفحه 81-92]

ج

  • جعفری، مریم افزایش زنده‌مانی لاکتوباسیلوس رامنوسوس LGG و بهبود ویژگی‌های فیزیکی-شیمیایی، رئولوژیکی و حسی شیر تخمیر شده با استفاده از موسیلاژ گزنه رومی در مقایسه با اینولین [دوره 5، شماره 3، 1397، صفحه 65-77]
  • جودکی، حسن تأثیر مو‌سیر بر قابلیت‌زنده مانی باکتری‌های پروبیوتیک و برخی خواص فیزیکو‌شیمیایی و پذیرش‌کلی ماست هم‌زده کم‌چرب [دوره 5، شماره 4، 1397، صفحه 37-54]

ح

  • حاجی اسماعیلی، رضا مطالعه اثر ضد میکروبی عصاره آبی رزماری و نایسین بر لیستریا مونوسایتوژنز در شیر [دوره 5، شماره 1، 1397، صفحه 1-8]
  • حداد، عطیه شناسایی ژن‌های حدت در سروتیپ O:3 باکتری یرسینیا انتروکولیتیکا جدا شده از گوشت بوقلمون به روش PCR در شهرکرد [دوره 5، شماره 2، 1397، صفحه 1-10]
  • حیدری، عزیزه تولید نوشیدنی فراسودمند تخمیری کامبوجا با استفاده از چای سفید و قند مایع خرما حاوی سرکه‏ سیب و زنجبیل [دوره 5، شماره 1، 1397، صفحه 27-38]
  • حنیفیان، شهرام بررسی میزان آلودگی و تولید بیوفیلم باکتری‌های سرماگرا در مخازن شیر خام و تجهیزات فرآوری محصولات لبنی [دوره 5، شماره 2، 1397، صفحه 79-89]
  • حنیفیان، شهرام میزان آلودگی، کمیت و تنوع گونه‌ای باکتری‌های اسپوردار هوازی در ادویه‌ها و گیاهان معطر عرضه شده در تبریز [دوره 5، شماره 4، 1397، صفحه 9-20]

خ

  • خدایی جلال آبادی، زهرا جداسازی و غربال‌گری باکتری‌های تولید‌کننده اگزوپلی‌ساکارید از محصولات لبنی بومی استان کرمان و شناسایی مولکولی آنها [دوره 5، شماره 4، 1397، صفحه 21-35]
  • خدنگ نیک فرجام، امیر بهینه یابی شرایط استخراج عصاره قره قاط (Vaccinium macrocarpon) به روش خیساندن و بررسی اثر ضد باکتریایی آن [دوره 5، شماره 4، 1397، صفحه 67-79]

ر

  • رحیمی، ابراهیم بررسی آلودگی پوشش های سلفون ایرانی مورد استفاده در مواد غذایی به باکتری های ایجاد کننده بیماری های حاصل از غذا [دوره 5، شماره 1، 1397، صفحه 47-54]
  • رحیمی، ابراهیم مقایسه الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی درسویه های اشریشیا کلی جداشده از گوشت مرغ پرورش یافته در شرایط عادی و بدون آنتی بیوتیک [دوره 5، شماره 2، 1397، صفحه 11-18]
  • رحیمی، ابراهیم شیوع و الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی باکتری اشریشیاکلی O157:H7 در تخم طیور(بلدرچین،مرغ،کبوتر و شترمرغ) بومی استان اصفهان [دوره 5، شماره 2، 1397، صفحه 63-71]
  • رحیمی، ابراهیم ردیابی ژن‌های مقاومت آنتی بیوتیکی در ایزوله‌های انتروکوکوس فکالیس جدا شده از گوشت قرمز در شهرستان شهرکرد [دوره 5، شماره 3، 1397، صفحه 1-9]
  • رحیمی، ابراهیم بررسی شیوع و خصوصیات مولکولی گونه‌های سالمونلا جدا شده از شیر، گوشت و فرآورده‌های شیر در گاومیش [دوره 5، شماره 3، 1397، صفحه 49-55]
  • رحیمی، ابراهیم بررسی میزان شیوع و الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی سوش های استافیلوکوکوس اورئوس جدا شده از انواع سبزیجات و سالاد در استان چهارمحال و بختیاری در بهار سال 1396 [دوره 5، شماره 3، 1397، صفحه 56-64]
  • رستمی، رویا بررسی اثر باکتری کشی سدیم دودسیل سولفات(SDS) بر روی تعدادی از باکتری های بیماری زای مواد غذایی در دمای معمولی و یخچال [دوره 5، شماره 1، 1397، صفحه 55-65]
  • رضاپور، رسول بررسی میزان آلودگی و تولید بیوفیلم باکتری‌های سرماگرا در مخازن شیر خام و تجهیزات فرآوری محصولات لبنی [دوره 5، شماره 2، 1397، صفحه 79-89]
  • رضازاد باری، محمود تولید نوشیدنی فراسودمند تخمیری کامبوجا با استفاده از چای سفید و قند مایع خرما حاوی سرکه‏ سیب و زنجبیل [دوره 5، شماره 1، 1397، صفحه 27-38]
  • رمضانی، رخساره تأثیر مو‌سیر بر قابلیت‌زنده مانی باکتری‌های پروبیوتیک و برخی خواص فیزیکو‌شیمیایی و پذیرش‌کلی ماست هم‌زده کم‌چرب [دوره 5، شماره 4، 1397، صفحه 37-54]
  • رئیسی، مجتبی ارزیابی خواص ضد باکتریایی و پروبیوتیکی لاکتوباسیلوس پاراپلانتاروم و پدیوکوکوس پنتازاسئوس جدا شده از خمیرترش‌های‌ سبوس گندم و سبوس برنج [دوره 5، شماره 1، 1397، صفحه 9-25]
  • رئیسی، مریم شناسایی ژن‌های حدت در سروتیپ O:3 باکتری یرسینیا انتروکولیتیکا جدا شده از گوشت بوقلمون به روش PCR در شهرکرد [دوره 5، شماره 2، 1397، صفحه 1-10]

ز

  • زارعی، مهدی بررسی اثر باکتری کشی سدیم دودسیل سولفات(SDS) بر روی تعدادی از باکتری های بیماری زای مواد غذایی در دمای معمولی و یخچال [دوره 5، شماره 1، 1397، صفحه 55-65]
  • زمانی مقدم، عبدالکریم شیوع و الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی باکتری اشریشیاکلی O157:H7 در تخم طیور(بلدرچین،مرغ،کبوتر و شترمرغ) بومی استان اصفهان [دوره 5، شماره 2، 1397، صفحه 63-71]

س

  • سعیدی، بیان بررسی آلودگی پوشش های سلفون ایرانی مورد استفاده در مواد غذایی به باکتری های ایجاد کننده بیماری های حاصل از غذا [دوره 5، شماره 1، 1397، صفحه 47-54]
  • سلطانی نژاد، شهلا جداسازی و غربال‌گری باکتری‌های تولید‌کننده اگزوپلی‌ساکارید از محصولات لبنی بومی استان کرمان و شناسایی مولکولی آنها [دوره 5، شماره 4، 1397، صفحه 21-35]

ش

  • شاکریان، امیر مروری بر آلودگی شیر و فرآورده های آن به باکتری بروسلا در ایران [دوره 5، شماره 1، 1397، صفحه 83-94]
  • شاکریان، امیر بررسی میزان شیوع و الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی سوش های استافیلوکوکوس اورئوس جدا شده از انواع سبزیجات و سالاد در استان چهارمحال و بختیاری در بهار سال 1396 [دوره 5، شماره 3، 1397، صفحه 56-64]
  • شریفی سلطانی، مهدی مطالعه اثر ضد میکروبی عصاره آبی رزماری و نایسین بر لیستریا مونوسایتوژنز در شیر [دوره 5، شماره 1، 1397، صفحه 1-8]
  • شهاب لواسانی، علیرضا تأثیر دماهای متفاوت انکوباسیون و نوع استارتر بر ویژگیهای شیمیایی و ویژگی های حسی ماست همزده تهیه شده از شیر میش [دوره 5، شماره 1، 1397، صفحه 67-81]
  • شهاب لواسانی، علیرضا اثر عصاره علف لیمو بر زمان ماندگاری و ویژگی‌های کیفی گوشت گوساله طی نگهداری در دمای 4 درجه سلسیوس [دوره 5، شماره 2، 1397، صفحه 35-51]
  • شهاب لواسانی، علیرضا بررسی اثر دود گرم و طبیعی چوب درخت گلابی بر خواص شیمیایی و میکروبی ژامبون مرغ عمل آوری شده بدون نیتریت [دوره 5، شماره 4، 1397، صفحه 93-107]
  • شهیری، محمدرضا مقایسه الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی درسویه های اشریشیا کلی جداشده از گوشت مرغ پرورش یافته در شرایط عادی و بدون آنتی بیوتیک [دوره 5، شماره 2، 1397، صفحه 11-18]
  • شهریاری، شهلا تاثیرنگهدارنده طبیعی مرزنجوش بر ویژگی های میکروبی، شیمیایی و زمان نگهداری سس مایونز [دوره 5، شماره 3، 1397، صفحه 10-25]

ص

  • صادقی، علیرضا ارزیابی خواص ضد باکتریایی و پروبیوتیکی لاکتوباسیلوس پاراپلانتاروم و پدیوکوکوس پنتازاسئوس جدا شده از خمیرترش‌های‌ سبوس گندم و سبوس برنج [دوره 5، شماره 1، 1397، صفحه 9-25]

ع

  • عبدالشاهی، انا تولید زیست پلیمر کردلان توسط Agrobacterium radiobacter در محیط کشت حاوی ضایعات انگور [دوره 5، شماره 3، 1397، صفحه 78-89]
  • عجم پور، ایما شناسایی فنوتپی و ژنوتیپی گونه‌های مختلف شیگلا از غذا براساس ژن IpaH و تعیین الگوی آنتی‌بیوتیکی جدایه‌ها [دوره 5، شماره 4، 1397، صفحه 55-65]
  • عسگرپور، داریوش ردیابی ویبریو پاراهمولیتیکوس در نمونه‏های میگوی جمع آوری شده از شهر اردبیل به روش PCR [دوره 5، شماره 3، 1397، صفحه 26-35]
  • عطای صالحی، اسماعیل بهینه یابی شرایط استخراج عصاره قره قاط (Vaccinium macrocarpon) به روش خیساندن و بررسی اثر ضد باکتریایی آن [دوره 5، شماره 4، 1397، صفحه 67-79]
  • علیزاده، ساناز بررسی شیوع و خصوصیات مولکولی گونه‌های سالمونلا جدا شده از شیر، گوشت و فرآورده‌های شیر در گاومیش [دوره 5، شماره 3، 1397، صفحه 49-55]

غ

  • غلامی آهنگران، مجید مقایسه الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی درسویه های اشریشیا کلی جداشده از گوشت مرغ پرورش یافته در شرایط عادی و بدون آنتی بیوتیک [دوره 5، شماره 2، 1397، صفحه 11-18]

ف

  • فدائی نوغانی، وجیهه بررسی اثر pH و غلظت های مختلف آبمیوه‌توت‌فرنگی بر قابلیت زنده‌مانی لاکتوباسیلوس کازئی و لاکتوباسیلوس پلانتاروم [دوره 5، شماره 2، 1397، صفحه 19-34]
  • فدائی نوغانی، وجیهه تأثیر مو‌سیر بر قابلیت‌زنده مانی باکتری‌های پروبیوتیک و برخی خواص فیزیکو‌شیمیایی و پذیرش‌کلی ماست هم‌زده کم‌چرب [دوره 5، شماره 4، 1397، صفحه 37-54]
  • فرد عمادی، محسن شیوع و الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی باکتری اشریشیاکلی O157:H7 در تخم طیور(بلدرچین،مرغ،کبوتر و شترمرغ) بومی استان اصفهان [دوره 5، شماره 2، 1397، صفحه 63-71]

ق

  • قاسمی، مهدی ردیابی ویبریو پاراهمولیتیکوس در نمونه‏های میگوی جمع آوری شده از شهر اردبیل به روش PCR [دوره 5، شماره 3، 1397، صفحه 26-35]
  • قاسمیان صفایی، حاجیه بررسی آلودگی پوشش های سلفون ایرانی مورد استفاده در مواد غذایی به باکتری های ایجاد کننده بیماری های حاصل از غذا [دوره 5، شماره 1، 1397، صفحه 47-54]
  • قانع، مسعود مطالعه اثر نیسین بر بار میکروبی گوشت فیل ماهی پرورشی (Huso huso) در دمای انجماد و یخچال [دوره 5، شماره 4، 1397، صفحه 1-7]
  • قمی، محمدرضا مطالعه اثر نیسین بر بار میکروبی گوشت فیل ماهی پرورشی (Huso huso) در دمای انجماد و یخچال [دوره 5، شماره 4، 1397، صفحه 1-7]

ک

  • کاشانی نژاد، مهدی ارزیابی خواص ضد باکتریایی و پروبیوتیکی لاکتوباسیلوس پاراپلانتاروم و پدیوکوکوس پنتازاسئوس جدا شده از خمیرترش‌های‌ سبوس گندم و سبوس برنج [دوره 5، شماره 1، 1397، صفحه 9-25]
  • کالستیانس، آرتور بررسی اثر دود گرم و طبیعی چوب درخت گلابی بر خواص شیمیایی و میکروبی ژامبون مرغ عمل آوری شده بدون نیتریت [دوره 5، شماره 4، 1397، صفحه 93-107]
  • کریمیان، حامد ردیابی ژن‌های مقاومت آنتی بیوتیکی در ایزوله‌های انتروکوکوس فکالیس جدا شده از گوشت قرمز در شهرستان شهرکرد [دوره 5، شماره 3، 1397، صفحه 1-9]
  • کریمی مجد، مهرداد اثر عصاره علف لیمو بر زمان ماندگاری و ویژگی‌های کیفی گوشت گوساله طی نگهداری در دمای 4 درجه سلسیوس [دوره 5، شماره 2، 1397، صفحه 35-51]

ل

  • لسانی فر، نسترن میزان آلودگی، کمیت و تنوع گونه‌ای باکتری‌های اسپوردار هوازی در ادویه‌ها و گیاهان معطر عرضه شده در تبریز [دوره 5، شماره 4، 1397، صفحه 9-20]

م

  • محمدی، فروغ تعیین مقاومت آنتی بیوتیکی ایزوله های اشرشیاکلی جدا شده از طیور درگیر به بیماری کلی باسیلوز در نمونه های جدا شده از مرغداری های اطراف کرمانشاه [دوره 5، شماره 2، 1397، صفحه 72-78]
  • مرادی سرمیدانی، مهدی شیوع و الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی باکتری اشریشیاکلی O157:H7 در تخم طیور(بلدرچین،مرغ،کبوتر و شترمرغ) بومی استان اصفهان [دوره 5، شماره 2، 1397، صفحه 63-71]
  • میرزائی، نسرین بررسی آلودگی پوشش های سلفون ایرانی مورد استفاده در مواد غذایی به باکتری های ایجاد کننده بیماری های حاصل از غذا [دوره 5، شماره 1، 1397، صفحه 47-54]
  • مکتبی، سیاوش بررسی اثر باکتری کشی سدیم دودسیل سولفات(SDS) بر روی تعدادی از باکتری های بیماری زای مواد غذایی در دمای معمولی و یخچال [دوره 5، شماره 1، 1397، صفحه 55-65]
  • ممتاز، حسن بررسی شیوع و خصوصیات مولکولی گونه‌های سالمونلا جدا شده از شیر، گوشت و فرآورده‌های شیر در گاومیش [دوره 5، شماره 3، 1397، صفحه 49-55]
  • منجذب مرودشتی، لیلا تولید زیست پلیمر کردلان توسط Agrobacterium radiobacter در محیط کشت حاوی ضایعات انگور [دوره 5، شماره 3، 1397، صفحه 78-89]
  • مهرابادیان، گلسا تأثیر دماهای متفاوت انکوباسیون و نوع استارتر بر ویژگیهای شیمیایی و ویژگی های حسی ماست همزده تهیه شده از شیر میش [دوره 5، شماره 1، 1397، صفحه 67-81]
  • موحد، سارا تأثیر دماهای متفاوت انکوباسیون و نوع استارتر بر ویژگیهای شیمیایی و ویژگی های حسی ماست همزده تهیه شده از شیر میش [دوره 5، شماره 1، 1397، صفحه 67-81]
  • موحد، سارا بررسی اثر دود گرم و طبیعی چوب درخت گلابی بر خواص شیمیایی و میکروبی ژامبون مرغ عمل آوری شده بدون نیتریت [دوره 5، شماره 4، 1397، صفحه 93-107]
  • موسوی نسب، مرضیه تولید زیست پلیمر کردلان توسط Agrobacterium radiobacter در محیط کشت حاوی ضایعات انگور [دوره 5، شماره 3، 1397، صفحه 78-89]
  • مومنی شهرکی، منوچهر بررسی میزان شیوع و الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی سوش های استافیلوکوکوس اورئوس جدا شده از انواع سبزیجات و سالاد در استان چهارمحال و بختیاری در بهار سال 1396 [دوره 5، شماره 3، 1397، صفحه 56-64]

ن

  • نجاتی، فاطمه تولید آنزیم بتاگالاکتوزیداز از آب پنیر توسط مخمر کلویورومایسس مارکسیانوس با استفاده از آب پنیر [دوره 5، شماره 2، 1397، صفحه 53-62]
  • نجاتی، فاطمه افزایش زنده‌مانی لاکتوباسیلوس رامنوسوس LGG و بهبود ویژگی‌های فیزیکی-شیمیایی، رئولوژیکی و حسی شیر تخمیر شده با استفاده از موسیلاژ گزنه رومی در مقایسه با اینولین [دوره 5، شماره 3، 1397، صفحه 65-77]
  • نیکو، مهدی مطالعه اثر نیسین بر بار میکروبی گوشت فیل ماهی پرورشی (Huso huso) در دمای انجماد و یخچال [دوره 5، شماره 4، 1397، صفحه 1-7]
  • نودرگاه، محمد مروری بر آلودگی شیر و فرآورده های آن به باکتری بروسلا در ایران [دوره 5، شماره 1، 1397، صفحه 83-94]
  • نوری، سحر مروری بر آلودگی شیر و فرآورده های آن به باکتری بروسلا در ایران [دوره 5، شماره 1، 1397، صفحه 83-94]

ه

  • هاشمی روان، مهناز اثر عصاره علف لیمو بر زمان ماندگاری و ویژگی‌های کیفی گوشت گوساله طی نگهداری در دمای 4 درجه سلسیوس [دوره 5، شماره 2، 1397، صفحه 35-51]