نمایه نویسندگان

ا

  • ابوتراب، مهنوش فعالیت ضد‌میکروبی عصاره آبی، الکلی و بافری بره موم زنبور عسل بر باکتری‌های دهانی و روده ای [دوره 7، شماره 1، 1399، صفحه 85-93]
  • احمدی، آسیه ارزیابی تغییرات جمعیت فلور میکروبی گوشت با اضافه سازی ویرکن S در آب آشامیدنی طیور [دوره 7، شماره 4، 1399، صفحه 12-18]
  • احمدی، سیده میثمه ارزیابی ویژگی‌های میکروبی، فیزیکوشیمیایی و حسی نمونه‌های دوغ حاوی اسانس الئورزین بنه در دوره نگهداری [دوره 7، شماره 1، 1399، صفحه 50-61]
  • احمدی دستگردی، آسیه اثر افزودن اسانس گیاه آویشن شیرازی ( Zataria multifora boiss ) بر ویژگی های باکتریایی و قارچی سس مایونز [دوره 7، شماره 1، 1399، صفحه 1-16]
  • احمدی زاده، چنگیز بررسی مقایسه‌ای اثرات ضد باکتریایی فراکسیون‌های قطبی، نیمه قطبی و غیرقطبی عصاره نسترن وحشی (Rosa canina L.) علیه برخی باکتری‌های پاتوژن غذازاد [دوره 7، شماره 2، 1399، صفحه 82-91]
  • احمدی زاده، چنگیز بررسی چند شکلی ژن کواگولاز استافیلوکوکوس آرئوس جدا شده از نمونه‌های غذایی و انسانی به روش RFLP [دوره 7، شماره 3، 1399، صفحه 23-32]
  • اژدری، عطااله ارزیابی کیفیت میکروبی شیرینی‌های خشک عرضه شده در شهر بیرجند [دوره 7، شماره 3، 1399، صفحه 13-22]
  • اعتمادی، علیرضا بررسی میزان شیوع و تعیین الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی سویه های سودوموناس آئروژینوزا جدا شده از گلاب و عرقیات گیاهی در کاشان، 1397 [دوره 7، شماره 2، 1399، صفحه 10-17]
  • امینی، کیومرث بررسی مولکولی ژن های مولد کولی باکتین کلبسیلا پنومونیه جدا شده از شیر خام با روش Multiplex-PCR به عنوان عامل ابتلا به سرطان کلورکتال [دوره 7، شماره 2، 1399، صفحه 1-9]
  • امینیان، الهام تاثیر لاکتوباسیلوس پلانتاروم و لاکتوباسیلوس روتری جدا شده از محصولات لبنی بر مدل رت-های دیابتی شده با استرپتوزوتوسین [دوره 7، شماره 4، 1399، صفحه 59-68]

ب

  • بافنده زنده، محمد تاثیراسانس نعناع بر میزان بقاء اشریشاکولایO157:H7 در پنیر سنتی لیقوان در طول دوره رسیدن [دوره 7، شماره 2، 1399، صفحه 44-54]
  • بخت آور اهری، رقیه بررسی چند شکلی ژن کواگولاز استافیلوکوکوس آرئوس جدا شده از نمونه‌های غذایی و انسانی به روش RFLP [دوره 7، شماره 3، 1399، صفحه 23-32]
  • بصیری، علیرضا بررسی اثر اسانس گل گیاه سرخارگل (Echinacea pupurea) بر رشد و توانایی تولید مایکوتوکسین توسط قارچ آسپرژیلوس فلاووس [دوره 7، شماره 1، 1399، صفحه 62-70]
  • بنایان، سپیده بررسی عوامل تاثیرگذار بر تولید رنگدانه‌های کلروفیل و کاروتنوئید از اسپیرولینا پلاتنسیس با استفاده از طرح پلاکت برمن [دوره 7، شماره 2، 1399، صفحه 70-81]
  • بهادر، نیما نقش باکتریوسینهای استخراجی از سویههای استاندارد به عنوان نگهدارنده بیولوژیکی در برابر باکتریهای بیماریزای جدا شده از انواع گوشت [دوره 7، شماره 4، 1399، صفحه 1-11]
  • بهبودی پور، مریم نقش باکتریوسینهای استخراجی از سویههای استاندارد به عنوان نگهدارنده بیولوژیکی در برابر باکتریهای بیماریزای جدا شده از انواع گوشت [دوره 7، شماره 4، 1399، صفحه 1-11]

پ

  • پیرعلی خیرآبادی، اسماعیل مطالعه شیوع و بررسی فیلوژنتیک لیستریا مونوسیتوژنز جدا شده از فیله دو نوع ماهی پرورشی در شهرکرد در سال 1397 [دوره 7، شماره 4، 1399، صفحه 81-93]
  • پورمهدی، اویس ارزیابی تغییرات جمعیت فلور میکروبی گوشت با اضافه سازی ویرکن S در آب آشامیدنی طیور [دوره 7، شماره 4، 1399، صفحه 12-18]

ت

  • تاج بخش، الهه دسته‌بندی ژنتیکی ایزوله‌های اشریشیاکلی O157:H7جدا شده از گوشت خام دام و طیور با روش RAPD-PCR [دوره 7، شماره 4، 1399، صفحه 47-58]

ج

  • جعفرری، بهبود بررسی مقایسه ای اثرات ضد باکتریایی فراکسیون های قطبی، نیمه قطبی و غیرقطبی عصاره گیاه زنجبیل شامی (Lnula helenium) بر علیه برخی از باکتری های پاتوژن غذازاد [دوره 7، شماره 1، 1399، صفحه 41-49]
  • جهادی، مهشید بررسی عوامل تاثیرگذار بر تولید رنگدانه‌های کلروفیل و کاروتنوئید از اسپیرولینا پلاتنسیس با استفاده از طرح پلاکت برمن [دوره 7، شماره 2، 1399، صفحه 70-81]
  • جوانمرد، مجید کاربرد توأمان پرتودهی اشعه گاما و روش انجماد جهت افزایش زمان ماندگاری گوشت مرغ [دوره 7، شماره 3، 1399، صفحه 1-12]

ح

  • حاجی محمدی تلک آبادی، بهاره اثر افزودن اسانس گیاه آویشن شیرازی ( Zataria multifora boiss ) بر ویژگی های باکتریایی و قارچی سس مایونز [دوره 7، شماره 1، 1399، صفحه 1-16]
  • حامدی، جواد بررسی امکان تولید و ارزیابی ویژگی‌های کیفی ژله پروبیوتیک و سین‌بیوتیک دارای باسیلوس کواگولانس [دوره 7، شماره 2، 1399، صفحه 34-43]
  • حسینی شکرابی، سید پژمان مطالعه شیوع و بررسی فیلوژنتیک لیستریا مونوسیتوژنز جدا شده از فیله دو نوع ماهی پرورشی در شهرکرد در سال 1397 [دوره 7، شماره 4، 1399، صفحه 81-93]
  • حکیمی پور، فاطمه ارزیابی کمی و کیفی سلول‌ها در چند محصول تجاری پروبیوتیک و بررسی تاثیر شرایط انبارمانی بر زنده‌مانی و قابلیت کشت مخمر پروبیوتیک [دوره 7، شماره 3، 1399، صفحه 33-46]
  • حکیم زاده، وحید تاثیر فرآیندهای ازن دهی، تابش اشعه UV و میدان پالس الکتریکی بر کاهش آفلاتوکسین M1 و آفلاتوکسین کل در شیر اسیدوفیلوس [دوره 7، شماره 3، 1399، صفحه 68-81]

خ

  • خسروی، الهام فعالیت ضد‌میکروبی عصاره آبی، الکلی و بافری بره موم زنبور عسل بر باکتری‌های دهانی و روده ای [دوره 7، شماره 1، 1399، صفحه 85-93]
  • خندقی، جلیل مطالعه اثر ضد‌میکروبی عصاره الکلی و اسانس زیره‌سیاه (Bunium persicum Boiss) بر برخی از باکتری‌ها و کپک‌ها در پنیر لاکتیکی [دوره 7، شماره 4، 1399، صفحه 33-46]
  • خوری، عصمت تاثیر فرآیندهای ازن دهی، تابش اشعه UV و میدان پالس الکتریکی بر کاهش آفلاتوکسین M1 و آفلاتوکسین کل در شیر اسیدوفیلوس [دوره 7، شماره 3، 1399، صفحه 68-81]

د

  • دهقان نیا، جلال مروری بر ساختار، مکانیسم و کاربرد باکتریوسین‌ها در مواد غذایی به عنوان نگهدارنده‌های طبیعی [دوره 7، شماره 4، 1399، صفحه 19-32]

ر

  • ربانی، محمد ارزیابی کمی و کیفی سلول‌ها در چند محصول تجاری پروبیوتیک و بررسی تاثیر شرایط انبارمانی بر زنده‌مانی و قابلیت کشت مخمر پروبیوتیک [دوره 7، شماره 3، 1399، صفحه 33-46]
  • رجب پور نیکو، الهام بررسی امکان تولید و ارزیابی ویژگی‌های کیفی ژله پروبیوتیک و سین‌بیوتیک دارای باسیلوس کواگولانس [دوره 7، شماره 2، 1399، صفحه 34-43]
  • رحیمی، ابراهیم مطالعه فراوانی ژن های کد کننده انتروتوکسین و الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی ایزوله های استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم به متی سیلین جدا شده از نمونه های سبزیجات و سالاد در استان چهارمحال و بختیاری [دوره 7، شماره 2، 1399، صفحه 55-69]
  • ردائی الاملی، مرضیه بررسی مولکولی ژن های مولد کولی باکتین کلبسیلا پنومونیه جدا شده از شیر خام با روش Multiplex-PCR به عنوان عامل ابتلا به سرطان کلورکتال [دوره 7، شماره 2، 1399، صفحه 1-9]
  • رشیدی، حسن تاثیر فرآیندهای ازن دهی، تابش اشعه UV و میدان پالس الکتریکی بر کاهش آفلاتوکسین M1 و آفلاتوکسین کل در شیر اسیدوفیلوس [دوره 7، شماره 3، 1399، صفحه 68-81]
  • رضویلر، ودود تاثیراسانس نعناع بر میزان بقاء اشریشاکولایO157:H7 در پنیر سنتی لیقوان در طول دوره رسیدن [دوره 7، شماره 2، 1399، صفحه 44-54]
  • رکنی، نوردهر کاربرد توأمان پرتودهی اشعه گاما و روش انجماد جهت افزایش زمان ماندگاری گوشت مرغ [دوره 7، شماره 3، 1399، صفحه 1-12]
  • رئیسی، مهدی مطالعه شیوع و بررسی فیلوژنتیک لیستریا مونوسیتوژنز جدا شده از فیله دو نوع ماهی پرورشی در شهرکرد در سال 1397 [دوره 7، شماره 4، 1399، صفحه 81-93]

ز

  • زارعی، حامد بررسی تاثیر سطوح مختلف شمارش سلولهای سوماتیک شیر گاو و افزودن آنزیم لیپازبر ترکیب اسید چرب آزاد زنجیر کوتاه، تک غیراشباعی، چند غیراشباعی و ویژگیهای حسی پنیر سفید آب نمکی [دوره 7، شماره 1، 1399، صفحه 17-31]
  • زمردی، شهین زنده‌مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بیفیدوباکتریوم لاکتیس و بررسی خواص کیفی ماست تهیه شده از شیر بز [دوره 7، شماره 3، 1399، صفحه 82-94]

س

  • ساعی دهکردی، سید سیاوش تعیین فراوانی آلودگی گوشت گاو به گونه‏های لیستریا در کشتارگاه‏ها و گوشت‏ فروشی‏های استان چهارمحال و بختیاری [دوره 7، شماره 1، 1399، صفحه 32-40]
  • سلمانی، حسین بررسی مقایسه ای اثرات ضد باکتریایی فراکسیون های قطبی، نیمه قطبی و غیرقطبی عصاره گیاه زنجبیل شامی (Lnula helenium) بر علیه برخی از باکتری های پاتوژن غذازاد [دوره 7، شماره 1، 1399، صفحه 41-49]

ش

  • شاکری، منیرالسادات یوسورفکتانت‌های باکتریایی: مروری بر جنبه‌های بیولوژیکی، تکنولوژی و کاربردی فسفاتیدیل کولین [دوره 7، شماره 1، 1399، صفحه 71-84]
  • شاکریان، امیر مطالعه فراوانی ژن های کد کننده انتروتوکسین و الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی ایزوله های استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم به متی سیلین جدا شده از نمونه های سبزیجات و سالاد در استان چهارمحال و بختیاری [دوره 7، شماره 2، 1399، صفحه 55-69]
  • شاه حسینی، غلامرضا کاربرد توأمان پرتودهی اشعه گاما و روش انجماد جهت افزایش زمان ماندگاری گوشت مرغ [دوره 7، شماره 3، 1399، صفحه 1-12]
  • شرافتی چالشتری، رضا بررسی میزان شیوع و تعیین الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی سویه های سودوموناس آئروژینوزا جدا شده از گلاب و عرقیات گیاهی در کاشان، 1397 [دوره 7، شماره 2، 1399، صفحه 10-17]
  • شریفان، انوشه بررسی اثر اسانس گل گیاه سرخارگل (Echinacea pupurea) بر رشد و توانایی تولید مایکوتوکسین توسط قارچ آسپرژیلوس فلاووس [دوره 7، شماره 1، 1399، صفحه 62-70]
  • شریف زاده، علی مطالعه میکروبی تاثیر جایگزینی نگهدارنده های گیاهی با شیمیایی در تولید سوسیس های حرارت دیده [دوره 7، شماره 3، 1399، صفحه 57-67]
  • شفیعی، رسول ارزیابی کمی و کیفی سلول‌ها در چند محصول تجاری پروبیوتیک و بررسی تاثیر شرایط انبارمانی بر زنده‌مانی و قابلیت کشت مخمر پروبیوتیک [دوره 7، شماره 3، 1399، صفحه 33-46]
  • شفیعی، رضا اثر استفاده از پوشش بسته‌بندی زیست فعال بر پایه نگهدارنده طبیعی (کیتوزان/ ناتامایسین) و ریزجلبک اسپیرولیناپلاتنسیس وکلرلاولگاریس بر ویژگی های کیفی و ماندگاری فیله گوشت گوساله [دوره 7، شماره 2، 1399، صفحه 18-33]
  • شهاب لواسانی، علیرضا بررسی تاثیر سطوح مختلف شمارش سلولهای سوماتیک شیر گاو و افزودن آنزیم لیپازبر ترکیب اسید چرب آزاد زنجیر کوتاه، تک غیراشباعی، چند غیراشباعی و ویژگیهای حسی پنیر سفید آب نمکی [دوره 7، شماره 1، 1399، صفحه 17-31]
  • شهدادی، فاطمه جداسازی گونه‌های اسینتوباکتر از غذاهای یخ‌زده و تاثیر آن بر برخی از قارچ‌های بیماری زا [دوره 7، شماره 3، 1399، صفحه 47-56]

ص

  • صفیان، ایرج مطالعه تاثیر فرایند تولید آرد از گندم و پخت نان در میزان آفلاتوکسین B1 در شهرستان کیار استان چهارمحال و بختیاری [دوره 7، شماره 4، 1399، صفحه 69-80]
  • صفرپور دهکردی، فرهاد مطالعه فراوانی ژن های کد کننده انتروتوکسین و الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی ایزوله های استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم به متی سیلین جدا شده از نمونه های سبزیجات و سالاد در استان چهارمحال و بختیاری [دوره 7، شماره 2، 1399، صفحه 55-69]

ط

  • طهماسبی، ساناز بررسی مقایسه‌ای اثرات ضد باکتریایی فراکسیون‌های قطبی، نیمه قطبی و غیرقطبی عصاره نسترن وحشی (Rosa canina L.) علیه برخی باکتری‌های پاتوژن غذازاد [دوره 7، شماره 2، 1399، صفحه 82-91]

ع

  • عدالت منش، محمد امین تاثیر لاکتوباسیلوس پلانتاروم و لاکتوباسیلوس روتری جدا شده از محصولات لبنی بر مدل رت-های دیابتی شده با استرپتوزوتوسین [دوره 7، شماره 4، 1399، صفحه 59-68]
  • علی‌دوست، محمد علی مطالعه اثر ضد‌میکروبی عصاره الکلی و اسانس زیره‌سیاه (Bunium persicum Boiss) بر برخی از باکتری‌ها و کپک‌ها در پنیر لاکتیکی [دوره 7، شماره 4، 1399، صفحه 33-46]
  • علیزاده، الهه بررسی میزان شیوع و تعیین الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی سویه های سودوموناس آئروژینوزا جدا شده از گلاب و عرقیات گیاهی در کاشان، 1397 [دوره 7، شماره 2، 1399، صفحه 10-17]
  • علی‌محمدزاده، محمدرضا مطالعه اثر ضد‌میکروبی عصاره الکلی و اسانس زیره‌سیاه (Bunium persicum Boiss) بر برخی از باکتری‌ها و کپک‌ها در پنیر لاکتیکی [دوره 7، شماره 4، 1399، صفحه 33-46]

غ

  • غلامی آهنگران، مجید ارزیابی تغییرات جمعیت فلور میکروبی گوشت با اضافه سازی ویرکن S در آب آشامیدنی طیور [دوره 7، شماره 4، 1399، صفحه 12-18]

ف

  • فاضل، محمد بررسی عوامل تاثیرگذار بر تولید رنگدانه‌های کلروفیل و کاروتنوئید از اسپیرولینا پلاتنسیس با استفاده از طرح پلاکت برمن [دوره 7، شماره 2، 1399، صفحه 70-81]

ق

  • قهرمانی چرمهینی، اکرم ارزیابی تغییرات جمعیت فلور میکروبی گوشت با اضافه سازی ویرکن S در آب آشامیدنی طیور [دوره 7، شماره 4، 1399، صفحه 12-18]

ک

  • کریمی نژاد، صدیقه جداسازی گونه‌های اسینتوباکتر از غذاهای یخ‌زده و تاثیر آن بر برخی از قارچ‌های بیماری زا [دوره 7، شماره 3، 1399، صفحه 47-56]

گ

  • گلی، محمد فعالیت ضد‌میکروبی عصاره آبی، الکلی و بافری بره موم زنبور عسل بر باکتری‌های دهانی و روده ای [دوره 7، شماره 1، 1399، صفحه 85-93]

ل

  • لطفی، ماندانا دسته‌بندی ژنتیکی ایزوله‌های اشریشیاکلی O157:H7جدا شده از گوشت خام دام و طیور با روش RAPD-PCR [دوره 7، شماره 4، 1399، صفحه 47-58]

م

  • مبصری، پریسا بررسی مولکولی ژن های مولد کولی باکتین کلبسیلا پنومونیه جدا شده از شیر خام با روش Multiplex-PCR به عنوان عامل ابتلا به سرطان کلورکتال [دوره 7، شماره 2، 1399، صفحه 1-9]
  • محمدی، خسرو تاثیراسانس نعناع بر میزان بقاء اشریشاکولایO157:H7 در پنیر سنتی لیقوان در طول دوره رسیدن [دوره 7، شماره 2، 1399، صفحه 44-54]
  • محمدی ثانی، علی تاثیر فرآیندهای ازن دهی، تابش اشعه UV و میدان پالس الکتریکی بر کاهش آفلاتوکسین M1 و آفلاتوکسین کل در شیر اسیدوفیلوس [دوره 7، شماره 3، 1399، صفحه 68-81]
  • میرزایی، حمید تاثیراسانس نعناع بر میزان بقاء اشریشاکولایO157:H7 در پنیر سنتی لیقوان در طول دوره رسیدن [دوره 7، شماره 2، 1399، صفحه 44-54]
  • مزروعی آرانی، نوید بررسی میزان شیوع و تعیین الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی سویه های سودوموناس آئروژینوزا جدا شده از گلاب و عرقیات گیاهی در کاشان، 1397 [دوره 7، شماره 2، 1399، صفحه 10-17]
  • مستقیم، تکتم اثر استفاده از پوشش بسته‌بندی زیست فعال بر پایه نگهدارنده طبیعی (کیتوزان/ ناتامایسین) و ریزجلبک اسپیرولیناپلاتنسیس وکلرلاولگاریس بر ویژگی های کیفی و ماندگاری فیله گوشت گوساله [دوره 7، شماره 2، 1399، صفحه 18-33]
  • مصلحی شاد، مریم ارزیابی ویژگی‌های میکروبی، فیزیکوشیمیایی و حسی نمونه‌های دوغ حاوی اسانس الئورزین بنه در دوره نگهداری [دوره 7، شماره 1، 1399، صفحه 50-61]
  • معتمدنژاد، هدی مطالعه میکروبی تاثیر جایگزینی نگهدارنده های گیاهی با شیمیایی در تولید سوسیس های حرارت دیده [دوره 7، شماره 3، 1399، صفحه 57-67]
  • معظمیان، الهام تاثیر لاکتوباسیلوس پلانتاروم و لاکتوباسیلوس روتری جدا شده از محصولات لبنی بر مدل رت-های دیابتی شده با استرپتوزوتوسین [دوره 7، شماره 4، 1399، صفحه 59-68]
  • ملکوتی، آرزو بررسی اثر اسانس گل گیاه سرخارگل (Echinacea pupurea) بر رشد و توانایی تولید مایکوتوکسین توسط قارچ آسپرژیلوس فلاووس [دوره 7، شماره 1، 1399، صفحه 62-70]
  • ممتاز، حسن دسته‌بندی ژنتیکی ایزوله‌های اشریشیاکلی O157:H7جدا شده از گوشت خام دام و طیور با روش RAPD-PCR [دوره 7، شماره 4، 1399، صفحه 47-58]
  • ممتاز، حسن مطالعه شیوع و بررسی فیلوژنتیک لیستریا مونوسیتوژنز جدا شده از فیله دو نوع ماهی پرورشی در شهرکرد در سال 1397 [دوره 7، شماره 4، 1399، صفحه 81-93]
  • منصوری پور، ثمر بررسی امکان تولید و ارزیابی ویژگی‌های کیفی ژله پروبیوتیک و سین‌بیوتیک دارای باسیلوس کواگولانس [دوره 7، شماره 2، 1399، صفحه 34-43]
  • مهرابیان، صدیقه بررسی مولکولی ژن های مولد کولی باکتین کلبسیلا پنومونیه جدا شده از شیر خام با روش Multiplex-PCR به عنوان عامل ابتلا به سرطان کلورکتال [دوره 7، شماره 2، 1399، صفحه 1-9]
  • موسوی، سیده صدیقه مطالعه شیوع و بررسی فیلوژنتیک لیستریا مونوسیتوژنز جدا شده از فیله دو نوع ماهی پرورشی در شهرکرد در سال 1397 [دوره 7، شماره 4، 1399، صفحه 81-93]
  • مومنی شهرکی، منوچهر مطالعه فراوانی ژن های کد کننده انتروتوکسین و الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی ایزوله های استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم به متی سیلین جدا شده از نمونه های سبزیجات و سالاد در استان چهارمحال و بختیاری [دوره 7، شماره 2، 1399، صفحه 55-69]

ن

  • نژاد رزمجوی اخگر، راحله زنده‌مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بیفیدوباکتریوم لاکتیس و بررسی خواص کیفی ماست تهیه شده از شیر بز [دوره 7، شماره 3، 1399، صفحه 82-94]
  • نکته سنج اول، مهسا یوسورفکتانت‌های باکتریایی: مروری بر جنبه‌های بیولوژیکی، تکنولوژی و کاربردی فسفاتیدیل کولین [دوره 7، شماره 1، 1399، صفحه 71-84]
  • نیکوخواه، فرزانه مطالعه شیوع و بررسی فیلوژنتیک لیستریا مونوسیتوژنز جدا شده از فیله دو نوع ماهی پرورشی در شهرکرد در سال 1397 [دوره 7، شماره 4، 1399، صفحه 81-93]
  • نوذری، هانیه مطالعه تاثیر فرایند تولید آرد از گندم و پخت نان در میزان آفلاتوکسین B1 در شهرستان کیار استان چهارمحال و بختیاری [دوره 7، شماره 4، 1399، صفحه 69-80]

ه

  • هاشم زهی، نیلوفر ارزیابی کیفیت میکروبی شیرینی‌های خشک عرضه شده در شهر بیرجند [دوره 7، شماره 3، 1399، صفحه 13-22]
  • هاشمی نیا، سیده مریم مروری بر ساختار، مکانیسم و کاربرد باکتریوسین‌ها در مواد غذایی به عنوان نگهدارنده‌های طبیعی [دوره 7، شماره 4، 1399، صفحه 19-32]