1. مطالعه فراوانی ژن های کد کننده انتروتوکسین و الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی ایزوله های استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم به متی سیلین جدا شده از نمونه های سبزیجات و سالاد در استان چهارمحال و بختیاری

دوره 7، شماره 2، تابستان 1399، صفحه 55-69

منوچهر مومنی شهرکی؛ امیر شاکریان؛ ابراهیم رحیمی؛ فرهاد صفرپور دهکردی


2. بررسی شیوع و خصوصیات مولکولی گونه‌های سالمونلا جدا شده از شیر، گوشت و فرآورده‌های شیر در گاومیش

دوره 5، شماره 3، پاییز 1397، صفحه 49-55

ساناز علیزاده؛ حسن ممتاز؛ ابراهیم رحیمی


3. ردیابی ژن‌های مقاومت آنتی بیوتیکی در ایزوله‌های انتروکوکوس فکالیس جدا شده از گوشت قرمز در شهرستان شهرکرد

دوره 5، شماره 3، پاییز 1397، صفحه 1-9

حامد کریمیان؛ الهه تاج بخش؛ ابراهیم رحیمی


4. بررسی میزان شیوع و الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی سوش های استافیلوکوکوس اورئوس جدا شده از انواع سبزیجات و سالاد در استان چهارمحال و بختیاری در بهار سال 1396

دوره 5، شماره 3، پاییز 1397، صفحه 56-64

منوچهر مومنی شهرکی؛ امیر شاکریان؛ ابراهیم رحیمی


5. مقایسه الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی درسویه های اشریشیا کلی جداشده از گوشت مرغ پرورش یافته در شرایط عادی و بدون آنتی بیوتیک

دوره 5، شماره 2، تابستان 1397، صفحه 11-18

محمدرضا شهیری؛ مجید غلامی آهنگران؛ ابراهیم رحیمی


6. شیوع و الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی باکتری اشریشیاکلی O157:H7 در تخم طیور(بلدرچین،مرغ،کبوتر و شترمرغ) بومی استان اصفهان

دوره 5، شماره 2، تابستان 1397، صفحه 63-71

مهدی مرادی سرمیدانی؛ محسن فرد عمادی؛ ابراهیم رحیمی؛ عبدالکریم زمانی مقدم


7. بررسی آلودگی پوشش های سلفون ایرانی مورد استفاده در مواد غذایی به باکتری های ایجاد کننده بیماری های حاصل از غذا

دوره 5، شماره 1، بهار 1397، صفحه 47-54

حاجیه قاسمیان صفایی؛ نسرین میرزائی؛ احمد رضا بهرامی؛ بیان سعیدی؛ ابراهیم رحیمی


8. بررسی آلودگی سالمونلایی گوشت شتر در مراحل مختلف کشتار در استان اصفهان و چهارمحال و بختیاری

دوره 4، شماره 2، تابستان 1396، صفحه 29-36

ابراهیم رحیمی؛ امیر شاکریان


9. جداسازی آلیسایکو باسیلوس از آب میوه جات در ایران

دوره 3، شماره 3، پاییز 1395، صفحه 71-78

ابراهیم رحیمی؛ عباس دوستی؛ ساناز دهقانژاد


10. بررسی میزان شیوع و مقاومت آنتی بیوتیکی گونه‌های لیستریا جدا شده از فیله ماهی شیر، میش و کولی

دوره 3، شماره 3، پاییز 1395، صفحه 1-9

ابراهیم رحیمی؛ محمد جواد جهانمرد؛ سهراب صفری؛ مهسا انصاری؛ زینب نرکی باغبادرانی


11. بررسی مدلسازی رشد باکتری اشریشیاکلی در عصاره تجاری گوشت مرغ متأثر از فاکتورهای حرارت و اسیدیته

دوره 3، شماره 1، بهار 1395، صفحه 73-84

آنا قاسمی نژاد؛ علی فضل آرا؛ ابراهیم رحیمی


12. ارزیابی جمعیت اشریشیاکلی روده و گوشت مرغ با اضافه سازی آویشن و دارچین به خوراک طیور

دوره 2، شماره 4، زمستان 1394، صفحه 39-47

احمد زین الدینی؛ مجید غلامی آهنگران؛ ابراهیم رحیمی


13. بررسی شیوع گونه های کمپیلوباکتر در مراحل مختلف کشتار وعرضه لاشه مرغ

دوره 2، شماره 1، بهار 1394، صفحه 59-67

امین ایران نژاد؛ ابراهیم رحیمی؛ مجید غلامی آهنگران