1. مطالعه فراوانی ژن های کد کننده انتروتوکسین و الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی ایزوله های استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم به متی سیلین جدا شده از نمونه های سبزیجات و سالاد در استان چهارمحال و بختیاری

دوره 7، شماره 2، تابستان 1399، صفحه 55-69

منوچهر مومنی شهرکی؛ امیر شاکریان؛ ابراهیم رحیمی؛ فرهاد صفرپور دهکردی


2. بررسی میزان شیوع و الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی سوش های استافیلوکوکوس اورئوس جدا شده از انواع سبزیجات و سالاد در استان چهارمحال و بختیاری در بهار سال 1396

دوره 5، شماره 3، پاییز 1397، صفحه 56-64

منوچهر مومنی شهرکی؛ امیر شاکریان؛ ابراهیم رحیمی


3. مروری بر آلودگی شیر و فرآورده های آن به باکتری بروسلا در ایران

دوره 5، شماره 1، بهار 1397، صفحه 83-94

امیر شاکریان؛ سحر نوری؛ محمد نودرگاه


4. بررسی آلودگی سالمونلایی گوشت شتر در مراحل مختلف کشتار در استان اصفهان و چهارمحال و بختیاری

دوره 4، شماره 2، تابستان 1396، صفحه 29-36

ابراهیم رحیمی؛ امیر شاکریان


5. گونه های کمپیلوباکتر به عنوان یک عامل بالقوه بیماری زا در قارچ های دکمه ای خوراکی( Agaricus mushrooms )

دوره 3، شماره 1، بهار 1395، صفحه 63-72

امیر شاکریان