1. مقایسه الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی درسویه های اشریشیا کلی جداشده از گوشت مرغ پرورش یافته در شرایط عادی و بدون آنتی بیوتیک

دوره 5، شماره 2، تابستان 1397، صفحه 11-18

محمدرضا شهیری؛ مجید غلامی آهنگران؛ ابراهیم رحیمی


2. مقایسه میزان آلودگی به اشریشیاکلی در گوشت مرغ پرورش یافته در شرایط بدون آنتی بیوتیک و عادی

دوره 4، شماره 3، پاییز 1396، صفحه 93-102

سعید دهقانی؛ مجید غلامی آهنگران؛ ابراهیم رحیمی


3. ارزیابی جمعیت اشریشیاکلی روده و گوشت مرغ با اضافه سازی آویشن و دارچین به خوراک طیور

دوره 2، شماره 4، زمستان 1394، صفحه 39-47

احمد زین الدینی؛ مجید غلامی آهنگران؛ ابراهیم رحیمی


4. مقایسه اثر نانوسیل و آب اکسیژنه در کاهش بار اشریشیاکلی سطح پوسته تخم مرغ

دوره 1، شماره 2، پاییز 1393، صفحه 21-25

مجید غلامی آهنگران؛ محسن جعفریان؛ مازیار حاج صالحی