1. مطالعه اثر ضد باکتریایی لیزوزیم روی باکتری های استرپتوکوکوس.اینیایی و لاکتوکوکوس.گارویه جداشده از ماهیان قزل آلای رنگین کمان استان چهارمحال و بختیاری

دوره 4، شماره 4، زمستان 1396، صفحه 81-90

معصومه محمودی؛ امین نعمت اللهی؛ حمدالله مشتاقی؛ مجتبی بنیادیان


2. اثر عصاره متانولی نعناع و چوچاق بر باکتری استافیلوکوکوس اورئوس در پنیر سویا در دمای 15درجه سانتیگراد

دوره 3، شماره 3، پاییز 1395، صفحه 25-36

فاطمه امینی؛ حمدالله مشتاقی؛ مریم عباس والی


3. تولید آب سیب پروبیوتیک با استفاده از دو نوع سیب قرمز و زرد

دوره 3، شماره 2، تابستان 1395، صفحه 1-10

ندا قضاوی؛ حمدالله مشتاقی؛ مجتبی بنیادیان


4. بررسی اثر ضد باکتریایی عصاره‌های استونی، اتانولی و متانولی برگ چهار رقم زیتون ایرانی بر اشریشیا کولای

دوره 2، شماره 2، تابستان 1394، صفحه 67-77

مریم عباس والی؛ محمود اسماعیلی کوتمهر؛ حمدالله مشتاقی؛ محمد هادی اسکندری