1. ردیابی باکتری زئونوز لاکتوکوکوس گارویه در گوشت ماهی قزل آلای رنگین کمان عرضه شده به بازار و ارزیابی ژنتیکی حدت جدایه ها

دوره 2، شماره 3، پاییز 1394، صفحه 97-102

مهدی رئیسی؛ مهسا انصاری


2. مطالعه اثر اسانس مرزه خوزستانی (Satureja khuzestanica) برممانعت از رشد باکتری لاکتوکوکوس گارویه در گوشت قزل آلای رنگین کمان در دمای یخچال

دوره 1، شماره 3، زمستان 1393، صفحه 33-39

مهسا انصاری؛ مهدی سلطانی؛ ابراهیم حسینی؛ ابوالقاسم کمالی