1. بررسی اثر اشعه گاما بر افزایش زمان ماندگاری گوشت ماهی کپور علفخوار (Ctenopharyngodon idella) در شرایط یخچالی

دوره 3، شماره 4، زمستان 1395، صفحه 51-60

غلامرضا شاه حسینی؛ زهره مشاک


2. ارزیابی اثر ضد میکروبی فیلم‌های تهیه شده از کیتوزان حاوی اسانس اسطوخدوس بر روی برخی از باکتری های غذازاد

دوره 3، شماره 1، بهار 1395، صفحه 55-62

زهره مشاک؛ سمیرا فیاض فر؛ نرجس چراغی


3. ارائه مدل ریاضی پیشگو برای ارزیابی اثر زیره سبز و دمای نگه‌داری بر رشد باکتری باسیلوس سرئوس در محیط براث BHI

دوره 2، شماره 4، زمستان 1394، صفحه 57-70

زهره مشاک