1. اثر عصاره متانولی نعناع و چوچاق بر باکتری استافیلوکوکوس اورئوس در پنیر سویا در دمای 15درجه سانتیگراد

دوره 3، شماره 3، پاییز 1395، صفحه 25-36

فاطمه امینی؛ حمدالله مشتاقی؛ مریم عباس والی


2. بررسی آلودگی میکروبی سالاد‌های الویه عرضه شده در بازار اصفهان

دوره 3، شماره 2، تابستان 1395، صفحه 85-96

مریم عباس والی؛ ندا وهابی انارکی


3. بررسی اثر ضد باکتریایی عصاره‌های استونی، اتانولی و متانولی برگ چهار رقم زیتون ایرانی بر اشریشیا کولای

دوره 2، شماره 2، تابستان 1394، صفحه 67-77

مریم عباس والی؛ محمود اسماعیلی کوتمهر؛ حمدالله مشتاقی؛ محمد هادی اسکندری