1. شناسایی مولکولی و ارزیابی اثرات ضدمیکروبی جدایه لاکتیکی عمده ترخینه و ترکیبات شبه باکتریوسینی آن در برابر برخی از عوامل میکروبی غذازاد

دوره 6، شماره 3، پاییز 1398، صفحه 47-59

آتنا سارانی؛ علیرضا صادقی؛ مرتضی خمیری؛ یحیی مقصودلو؛ علی مویدی؛ مریم ابراهیمی


2. ارزیابی خواص ضد باکتریایی و پروبیوتیکی لاکتوباسیلوس پاراپلانتاروم و پدیوکوکوس پنتازاسئوس جدا شده از خمیرترش‌های‌ سبوس گندم و سبوس برنج

دوره 5، شماره 1، بهار 1397، صفحه 9-25

معصومه احسان بخش؛ علیرضا صادقی؛ مجتبی رئیسی؛ مریم ابراهیمی؛ مهدی کاشانی نژاد


3. رابطه فیلوژنتیکی و خصوصیات پروبیوتیکی جدایه‌های لاکتیکی غالب خمیرترش آرد کامل جو

دوره 4، شماره 2، تابستان 1396، صفحه 57-70

مریم ابراهیمی؛ علیرضا صادقی؛ بلال صادقی


4. ارزیابی قابلیت لاکتوباسیلوس‌های جدا شده از خمیرترش آرد کامل گندم در کاهش میزان آفلاتوکسین B1

دوره 2، شماره 4، زمستان 1394، صفحه 1-14

علیرضا صادقی؛ مریم ابراهیمی؛ مجتبی رئیسی