1. شناسایی مولکولی و ارزیابی اثرات ضدمیکروبی جدایه لاکتیکی عمده ترخینه و ترکیبات شبه باکتریوسینی آن در برابر برخی از عوامل میکروبی غذازاد

دوره 6، شماره 3، پاییز 1398، صفحه 47-59

آتنا سارانی؛ علیرضا صادقی؛ مرتضی خمیری؛ یحیی مقصودلو؛ علی مویدی؛ مریم ابراهیمی


2. بررسی قدرت ضدباکتری پپتیدهای زیست فعال حاصل از هیدرولیز آنزیمی پروتئین کنجاله دانه کدو

دوره 4، شماره 2، تابستان 1396، صفحه 71-82

الهام نورمحمدی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ دینا شهرام پور؛ مرتضی خمیری