پژوهشی

1. مطالعه تغییرات بار میکروبی، پوترسین و هیستامین در عضله ماهی شوریده (Otolithes ruber) در شرایط نگهداری در یخ

صفحه 1-7

علی قربانی رنجبری؛ نازنین قربانی رنجبری؛ علیرضا گلچین منشادی؛ فاطمه قربانی رنجبری


2. بررسی خواص آنتی اکسیدانی و ضد باکتریایی اسانس جعفری بر روی تعدادی از باکتری های عامل فساد و بیماری زای غذایی

صفحه 9-15

رضا شرافتی چالشتری؛ محمود رفیعیان کوپائی؛ علی شرافتی چالشتری؛ الهام صالحی


3. ردیابی انواع ژن های حدت در سروتیپ های سالمونلا تیفی موریوم و سالمونلا انتریتیدیس جدا شده از گوشت مرغ در استان چهارمحال و بختیاری

صفحه 17-22

حسن ممتاز؛ رضا قائد امینی؛ منوچهر مومنی


4. اثر ضد میکروبی بوتیلیتد هیدروکسی آنیزول (BHA) بر روی سالمونلا تیفی موریوم و لیستریا مونوسیتوژنز در محیط کشت و پنیر سفید ایرانی

صفحه 23-29

علی احسانی؛ مجتبی رئیسی؛ علیجان تبرایی؛ ، فرهاد نیک نژاد؛ حسین نقیلی؛ مجید امین زارع


5. مطالعه اثرات ضد قارچی اسانس گل بی‌مرگ (.Helichrysum arenarium L) بر رشد کاندیدا آلبیکنز و ساکارومایسز سرویسیه

صفحه 31-38

هدیه داودی مقدم؛ علی محمدی ثانی؛ معصومه مهربان سنگ‬ آتش


6. گزارش آلودگی آب پرتقال پاستوریزه به باکتری Bacillus licheniformis

صفحه 39-42

حسین معتمدی؛ امیر تاج بخش


7. بررسی میزان تأثیر نانو اسانس‌های گیاه زیره سبز و مرزه بر روی گونه‌های آسپرژیلوس جدا شده از پودر ماهی تولیدی کارخانجات استان مازندران

صفحه 43-48

مهسا عنایتی؛ علیرضا مختاری؛ منصور بیات؛ افشین محسنی فر؛ رضا خوانساری


8. بررسی تاثیر دود مایع و اسانس شیره درخت بنه (Pistacia atlantica Subsp. Kurdica) بر لاکتوباسیلوس بولگاریکوس

صفحه 49-55

غزال رحیم زاده؛ اسعد رخزادی؛ سمیرا بهرامیان