پژوهشی

1. بررسی اثرات ضد میکروبی اسانس گیاهان نعناع فلفلی، پونه کوهی و زیره سیاه بر روی باکتری های جدا شده از مواد غذایی

صفحه 1-10

مهرداد عطایی کچویی


2. تاثیر مدت زمان مواجهه با آب الکترولیز شده خنثی بر کاهش آلودگی به سالمونلا تیفی موریوم و اشریشیاکلی در پوست و فیله ماکیان تازه

صفحه 11-24

علی فضل آرا؛ مهدی پورمهدی؛ جمال ملک زاده


3. مطالعه اثر ضد باکتریایی و سینرژیستی عصاره گیاه انگشتانه (Digitalis nervusa) و آنتی بیوتیک Ciprofloxacin بر استافیلوککوس اورئوس

صفحه 25-31

لیلی ایوبی نژاد؛ حمید نظری؛ علی محمدی ثانی


4. مقایسه وضعیت میکروبی در گوشت قرمز گاو و گوشت مرغ در شرایط بسته بندی و غیربسته بندی در استان گیلان

صفحه 33-42

علی مجدر لنگرودی؛ علی احسانی؛ ایوب عبادی؛ احسان مقدس کیا


5. اثرعصاره و فیبر ساقه نعناع بر زنده مانی باکتری بیفیدو باکتریوم لاکتیس در ماست همزده به روش سطح پاسخ

صفحه 43-53

محسن وظیفه دوست؛ امیر حسین الهامی راد؛ مسعود شفافی زنوزیان؛ محمد حسین حداد خداپرست؛ محمد آرمین


6. ارزیابی اثر ضد میکروبی فیلم‌های تهیه شده از کیتوزان حاوی اسانس اسطوخدوس بر روی برخی از باکتری های غذازاد

صفحه 55-62

زهره مشاک؛ سمیرا فیاض فر؛ نرجس چراغی


7. گونه های کمپیلوباکتر به عنوان یک عامل بالقوه بیماری زا در قارچ های دکمه ای خوراکی( Agaricus mushrooms )

صفحه 63-72

امیر شاکریان


8. بررسی مدلسازی رشد باکتری اشریشیاکلی در عصاره تجاری گوشت مرغ متأثر از فاکتورهای حرارت و اسیدیته

صفحه 73-84

آنا قاسمی نژاد؛ علی فضل آرا؛ ابراهیم رحیمی