پژوهشی

1. تولید آب سیب پروبیوتیک با استفاده از دو نوع سیب قرمز و زرد

صفحه 1-10

ندا قضاوی؛ حمدالله مشتاقی؛ مجتبی بنیادیان


2. تغییرات شاخص‌های حسی و جمعیت میکروبی فیله ماهی آمور (Ctenopharyngodon idella) تحت فرآیند خشک کردن حرارتی و نگهداری آن در 4 درجه سلسیوس

صفحه 11-23

مسعود هدایتی فرد؛ نجمه یوسف‌تبار میری؛ ابوالفضل فدوی


3. ردیابی ژن های حدت و انتروتوکسین در سویه های سالمونلا انتریتیدیس جدا شده از نمونه های ‏گوشت و تخم مرغ با روش ‏Multiplex PCR

صفحه 25-33

تکتم خدادادی پور؛ کیومرث امینی؛ رزاق محمودی


4. بررسی اثر ضد قارچی آرد میوه بلوط ایرانی بر فعالیت کپک های پنی سیلیوم اکسپانسوم و آسپرژیلوس نیجر

صفحه 35-43

فرود خالدی؛ سید مهدی حسن زاده؛ رقیه سکوتی فر


5. تاثیر آلژینات سدیم و اسانس دارچین بر ماندگاری فیله ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) در دمای یخچال

صفحه 45-59

الهام آل طیب؛ لاله رومیانی؛ منصوره قائنی


6. باکتری‌های اسپوردار هوازی در شیرهای خام و پاستوریزه منطقه آذربایجان‌شرقی: فراوانی، کمیت و تنوع گونه‌ای

صفحه 61-70

مریم جبارپور ستاری؛ جلال شایق؛ شهرام حنیفیان


7. بررسی آلودگی میکروبی سالاد‌های الویه عرضه شده در بازار اصفهان

صفحه 85-96

مریم عباس والی؛ ندا وهابی انارکی